arkadaşlar dün birtane yeni C5-03 nokia cep telefonu aldım durduk yere internete bağlanıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar dün birtane yeni C5-03 nokia cep telefonu aldım durduk yere internete bağlanıyor.
arkadaslar dün nokia c5-03 telefon aldım nokia nın 0 aldm ama telefon durduk yere internete giriyor kapatıyorum. yine giriyor yeniden başlattım gene giriyor sarj 1 gün zor gitti
yardımcı olabilecek kimse varmı bir yerde güncelleme var sanırım ama ben bulamadım .

--------------- Ekleme ---------------

ARKADAslar bu forum'a kimse bakmıormu

watercity

watercity

Üye
wirelessmi ?

deadlydesire

deadlydesire

Üye
nokianın bi güncellemesini yüklemişsindir. maildi galiba banada olduydu.. ondan girer... neti kullanmıorsan sil baglnatı ayarlarını dahada girmez... eğer girecem diosan çek bi format yükleme güncellemeyi.. taş gibi kullan

hitman_197

Üye
nokianın bi güncellemesini yüklemişsindir. maildi galiba banada olduydu.. ondan girer... neti kullanmıorsan sil baglnatı ayarlarını dahada girmez... eğer girecem diosan çek bi format yükleme güncellemeyi.. taş gibi kullan
peki nasıl format atıcam ben bu nokia c5-03 eeee yardım edermisinizzz

'Patron

'Patron

Üye
Arkadaşım ev ekranındakı wireless tarattırmanın ustunde e-mail war ya. ona gir sçenekler-araçlar-çevrimdışı ol . de sonra bağlantı kesılır :oke:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Format atmak istiyorsan *#7370#. Eğer atarsan hafıza kartının içindekileri bi yere yedekle format attıktan sonra şifre istiyor ben bulamadım biçimlendirmek zorunda kaldım...

e_senli

e_senli

Üye
büyük ihtimal sen eposta ayarı yapmışındır e posta ayarına gir ordan çevrim dışı ol sorun hal olacaktır

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
    Konu Sahibi
yok böyle birşey ya aradıgım konuyu 1 sene sonra buldum :=)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt