kingsten1
Üye
Nokia c5 03 ACİL YARDIM !!!!!!!
Arkadaşlar dün c5 03 aldım sorun yoktu bugün teli güncelleştirdim , daha sonra telefon kendi kendine internete bağlanmaya falan başladı !!! kontörüm şu an yok onun için sorun da yok
ama elbet alcam yani ! bir de tel çok yavaş ovi mağazadan bir şeyler yükledim oyun mesela assasian creed 2 yi oyun çok yavaş ve çok kasıyo ne yapmam lazım arkadaşlar nette araştırdım ama pek bir şey bulamadım !
ACİL YARDIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (bu arada hafıza akrtım 2 gb) bir de web anasayfam ın yer imleri olmasını istiyorum ama olmuyo kullanıcı tanımlı olarak 0.facebook.com yaptım şimdilik ama yer imleri olması daha güzel şu an web e girdiğimde otomatik olarak 0.face i açıyo lütfen yardım !!!!!!1
----------Eklendi @ 17:35:23 ---------- Yazıldı @ 17:23:02 ----------
Kimse cevap vermicek mi dostlar ! ?
ama elbet alcam yani ! bir de tel çok yavaş ovi mağazadan bir şeyler yükledim oyun mesela assasian creed 2 yi oyun çok yavaş ve çok kasıyo ne yapmam lazım arkadaşlar nette araştırdım ama pek bir şey bulamadım !
ACİL YARDIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (bu arada hafıza akrtım 2 gb) bir de web anasayfam ın yer imleri olmasını istiyorum ama olmuyo kullanıcı tanımlı olarak 0.facebook.com yaptım şimdilik ama yer imleri olması daha güzel şu an web e girdiğimde otomatik olarak 0.face i açıyo lütfen yardım !!!!!!1----------Eklendi @ 17:35:23 ---------- Yazıldı @ 17:23:02 ----------
Kimse cevap vermicek mi dostlar ! ?