Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bugun Geziye gittim C7 ile Cektigim Hatıra Fotografı ve Video İnanılmaz net ve güzel :)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tempestshine
Üye
Tabi kamerada iş var.Manzara hoşmuş
komando04
Üye
[COLOR=""][SIZE=""]abi bu soğukta ne gezisiymis ama haklısın güzel çekiyor n8kadar olmasada[/SIZE][/COLOR]
Bende C6 - 01'de muhteşem video ve fotograflar çektim inanın çok profesyonel görünüyor kısa zamanda paylaşacagım...
En iyi kameraya sahip N8'in kamera görüntüleriyle yarışacak kadar iyi yeterki siz doğru açıyı yakalayın ve ayarları tam yapın
serinaga
Üye
Alın benden de bir o kadar. Öyle harika çekimlerim var ki anlatamam. Evdeki SONY kamerayı inanın rafa kaldırdım ...
MoonLife01
Üye
Konu Sahibi
Beyler n8 i Yetişmssede C7 nini c6 nın kameralarıda cok iyi hepside aynı video cekıyor
Hatta bir avantajları var n8 ile gece video cekemssin ama c7 ile cekersin
Makale_Helvetia
Üye
adana ve mersinin yüksek yerlerine kar yağıyor demişti arkadaşım da inanmamıştım valla biz istanbulda uzun zamandır böyle kar göremedik
MoonLife01
Üye
Konu Sahibi
Kardeş biz kar nedir bilmeyiz kari göruncede ne yapcagımızı şaşiriz
Makale_Helvetia
Üye
bizde bayadır göremiyoruz kardeş emin ol hasret kaldık
MoonLife01
Üye
Konu Sahibi
Ama insan yürünce yoruluyor kardeş ya
Makale_Helvetia
Üye
belki bu aralar yağar istanbula havalar o şekilde seyrediyor..
MoonLife01
Üye
Konu Sahibi
Gec kalmış İstanbula yagmur
.eRCaN.
Üye
Güzel kareler, eline sağlık.
Ben de Mersin'de oturuyorum. Yukarı taraflarda kar var şu an ama daha yaylaya çıkmadım.