DustoJniK
Üye
bu belleyi nereden indirebiliriz kardeşim
Bu belle normal belle. hackleyen ve widgetleri yükleyen benim...
widgetlerin linkini gönderebilirimisin kardeşim gayet güzeller hoşuma gitti benim
Forumda konu ve mesajlar çok karıştı, acaba hangi sızıntıyı kullandığınıza dair bir link atarmısınız? Hem orjinal belleyi hem sizin beğendiğiniz belle'yi denemek istiyorumBen annayı fazla kullanmadım 111.030.0607 size göre sızıntı bana göre harikulade olan belledeydim ve süperdi . 111.030.0609 sürümü o kadar hızlı değil ve benim telde donma oluyor fazla zorladığım zaman. Kaç defa soft format atttım ben bilirim. Downrange yapıp Kendi Cwf me döneceğim....
Ben annayı fazla kullanmadım 111.030.0607 size göre sızıntı bana göre harikulade olan belledeydim ve süperdi . 111.030.0609 sürümü o kadar hızlı değil ve benim telde donma oluyor fazla zorladığım zaman. Kaç defa soft format atttım ben bilirim. Downrange yapıp Kendi Cwf me döneceğim....
senin telefonda ariza var arkadas 3 gündür kullaniyorun orjinal belleyi daha bir takilma bile olmadi,sizintida bazi uygulamalarda yavaslama olurdu orjinalde kaymak gibi hersey.
Orjinal belleye efekt nasıl yüklediniz. Benimkide hackli ama efekt yükleyemiyorum