Nokia C7 Belle 111.030.0609 Orjinal Hackli Belle Videosu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7 Belle 111.030.0609 Orjinal Hackli Belle Videosu!
Nokia C7 Belle 111.030.0609 Orjinal Belle!

Hack Yapılmıştır Widgetler Eklenmiştir. Videoyu Kendim Çektim. Fakat Memnun Değilim...

[video=youtube;xxbzHoMswsQ]http://www.youtube.com/watch?v=xxbzHoMswsQ&feature=youtu.be[/video]

metyuu

metyuu

Üye
bu belleyi nereden indirebiliriz kardeşim

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
widgetlerin linkini gönderebilirimisin kardeşim gayet güzeller hoşuma gitti benim

Link bilmiyorum Hafıza kartımda yüklü widget dosyaları ve usb kablosu yok yanımda bugün halletmeye çalışacağım siteye yükler url adresini veririm....

legolas29

legolas29

Üye
nedense sızıntı orjinalden daha güncel.

JACKSON3549

JACKSON3549

Üye
kardeş bende de c6 01 var belleye güncelledim fakat hack nasıl yapılır bilmiyorum yardımcı olabilirmisin bana nasıl hack yaptın

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
sızıntı değil 607 sürümü diyecekten heralde. Evet daha güzel ve stabil bunda donma olayı da mevcut.

Arkadaşım gerekli işlemler sistem modifikasyon bölümünde var telefondan girdiğim için yardımcı olamıyorum.

otostopçu

otostopçu

Üye
Orjinal belleye efekt nasıl yüklediniz. Benimkide hackli ama efekt yükleyemiyorum

COJR3

COJR3

Üye
Paylaşım için teşekkürler. Neden memnun olmadığınızı sorabilirmiyim? Anna size göre daha mı iyiydi?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Ben annayı fazla kullanmadım 111.030.0607 size göre sızıntı bana göre harikulade olan belledeydim ve süperdi . 111.030.0609 sürümü o kadar hızlı değil ve benim telde donma oluyor fazla zorladığım zaman. Kaç defa soft format atttım ben bilirim. Downrange yapıp Kendi Cwf me döneceğim....

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Geçiş efectleri güzelmiş.

COJR3

COJR3

Üye
Ben annayı fazla kullanmadım 111.030.0607 size göre sızıntı bana göre harikulade olan belledeydim ve süperdi . 111.030.0609 sürümü o kadar hızlı değil ve benim telde donma oluyor fazla zorladığım zaman. Kaç defa soft format atttım ben bilirim. Downrange yapıp Kendi Cwf me döneceğim....
Forumda konu ve mesajlar çok karıştı, acaba hangi sızıntıyı kullandığınıza dair bir link atarmısınız? Hem orjinal belleyi hem sizin beğendiğiniz belle'yi denemek istiyorum

mesut1979

Üye

senin telefonda ariza var arkadas 3 gündür kullaniyorun orjinal belleyi daha bir takilma bile olmadi,sizintida bazi uygulamalarda yavaslama olurdu orjinalde kaymak gibi hersey.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
senin telefonda ariza var arkadas 3 gündür kullaniyorun orjinal belleyi daha bir takilma bile olmadi,sizintida bazi uygulamalarda yavaslama olurdu orjinalde kaymak gibi hersey.

benim telefonda arızalık yok arkadaşım telefonu hackle ve efeck yükle bak bakalım ne oluyor.... ki zaten sen efekleri açık bile yapmamıssın körü körüne dümdüz kullanıyorsun..

• Beğen
Tepkiler: Qan-martin
yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
Orjinal belleye efekt nasıl yüklediniz. Benimkide hackli ama efekt yükleyemiyorum

aşağıdaki linke tıklayarak yapabilirsin konu bana aittir anlatım da bana aittir. Bütün belle sahipli arkadaşlar buradan hackli telefonlarına yükleyebilirler.

www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/symbian-3-cihazlara-tema-efekti-yukleme-ve-anlatimi-en-basit-haliyle-guncellendi-09-02-2012-a-576972.html

Qan-martin

Üye
slm arkadaslar ben yurtdısındayım ve c7 telefonum son versıyon 111.030.0609 türkce yapmak ıstıyorum navifirmden indirdim sadece hackli uda lazım bana nerden bulabılırım acaba ve ne ise yarıyor hack navifirmden indirdigimle format atsam phonexten ne olur lutfen yardım edın hacklı uda ıcın de lınk verırsenız cok sevınırım

----------Eklendi @ 22:46:33 ---------- Yazıldı @ 22:44:23 ----------

slm arkadaslar ben yurtdısındayım ve c7 telefonum son versıyon 111.030.0609 türkce yapmak ıstıyorum navifirmden indirdim sadece hackli uda lazım bana nerden bulabılırım acaba ve ne ise yarıyor hack navifirmden indirdigimle format atsam phonexten ne olur lutfen yardım edın hacklı uda ıcın de lınk verırsenız cok sevınırım​

----------Eklendi @ 22:51:32 ---------- Yazıldı @ 22:46:33 ----------

slm arkadaslar ben yurtdısındayım ve c7 telefonum son versıyon 111.030.0609 türkce yapmak ıstıyorum navifirmden indirdim sadece hackli uda lazım bana nerden bulabılırım acaba ve ne ise yarıyor hack navifirmden indirdigimle format atsam phonexten ne olur lutfen yardım edın hacklı uda ıcın de lınk verırsenız cok sevınırım​

slant1111

slant1111

Üye
pc olsa yükleyecegm ama yok ya

polat_ek

Üye
teşkürlerrrrr

----------Eklendi @ 16:32:52 ---------- Yazıldı @ 16:30:23 ----------

teşkürlerrrrrrr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt