Arkadaşlar bugun Geziye gittim C7 ile Cektigim Hatıra Fotografı ve Video İnanılmaz net ve güzel :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bugun Geziye gittim C7 ile Cektigim Hatıra Fotografı ve Video İnanılmaz net ve güzel :)
Arkadaşlar ben Adanaliyim ve öle karı cok görmeyiz. Bu sene yaylaya ev yaptıyoruz ve bir gidip bakalım dedik ailecek.Oradan güzel karaler cektim Nokia C7 alacaklar video ve fotograf netligini görür yardımcı olur diye.

Videoyu Net İzlemek icin Altta videonun sag altında 320p yazan yeri 720p (Hd) yi secin daha net :)

[video=youtube;IldYkkMPM1U]http://www.youtube.com/watch?v=IldYkkMPM1U&feature=youtu.be[/video]

Ve Diger Video;

[video=youtube;sHc0G6_TmvY]http://www.youtube.com/watch?v=sHc0G6_TmvY&feature=youtu.be[/video]

Ve en son Video buda su kenarinda suya taş atarken cektim herşeyin sesi ve göruntusu cok net;

[video=youtube;cs295e9bpQI]http://www.youtube.com/watch?v=cs295e9bpQI&feature=youtu.be[/video]

VE Fotolar :)

• Beğen
Tepkiler: dsl_01, SHS, gnc01 ve 1 kişi daha

egecan02

egecan02

Üye
Çok güzel arkadaşım, bende de N8 var ama daha böyle güzel fotoğraflar çekmek nasip olmadı :)

• Beğen
Tepkiler: gnc01

mesut1979

Üye
slm,arkadas kim ne derse desin ben nokia c7 nin cektigi fotoraf ve videolardan cok memnunum gayet güzel ve net cekiyor birtek eksi yani yakin cekimlerde otofokusun olmayisi onun disinda mükemmel resim cekiyor senin cektigin resimler ve videoda baya güzel cikmis.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş cok hoşuma gidiyor ya etrafimdakinler Bayılıyor c7 ye :)

• Beğen
Tepkiler: dsl_01 ve gnc01
meg1ddo

meg1ddo

Üye
C7 nin merceği Carl Zeiss miydi?

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Carl Zeiss Degil kardeşim :)

• Beğen

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
burası yaylamı

kokomara00

Üye
bu autofocus olayını sonradan telefona entegre etme gibi bi luxmuz varmı acaba cok merak ediyorum eger oyle birşey olursa super otesi super bi olay olur

Quaresma53

Quaresma53

Üye
telefon yaw =))

[alikan]

[alikan]

Üye
Telefondan girdim video linkine tıkladığımda flash lite gibi bi program indirdi adobe ye ait kendi oto yükledi ekran görüntüsü aldım ama şaşırdım. Flash lite 4.0.3 gibi bişey yazıyor.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
bu autofocus olayını sonradan telefona entegre etme gibi bi luxmuz varmı acaba cok merak ediyorum eger oyle birşey olursa super otesi super bi olay olur

Kardeşim oto focus olmayınca Telefonu vga cözunurlukte sanıyolar :)

ama kanıt ortada :):)

• Beğen
meg1ddo

meg1ddo

Üye
C7 kamerası iyi ama yine de kamera konusunda bırak C7 yi dünyada hiçbir telefon N8 le kıyaslanamaz hatta çoğu dijital foto makinesi de buna dahil:)...

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Evet kardeşim n8 e laf attgımız yok Nokia yaptımı yapıyor haci...

N8 ın kamerasi nikon fotograf makinesıne bıle kafa tutar :)

• Beğen

gnc01

Üye
Oto Focus olmamasına ragmen guzel foto :)

SilentOne

SilentOne

Üye
fotolar süper yaa :) anı iyi yakalamıssın

SHS

SHS

Üye
tel kalitesi konuşuyor ;)

jdmsaint

jdmsaint

Üye
maşallah gayet güzel :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt