Nokia C7 RM-675 111.030.0609 DustoJniK/ Maxicep.Com'a Özel Video...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7 RM-675 111.030.0609 DustoJniK/ Maxicep.Com'a Özel Video...

Hiç bir sorun yoktur. Tahmin edemeyeceğiz kadar arşivlerde bulunmayan modlar mevcuttur. Video 15 dk. ve 388 Mb. Daha fazla çekemedim kusura bakmayın. Sadece Tanıtım amaçlıdır. Yeteri kadar İstek Gelirse Upload Edilecektir..

Saygılar :

[video=youtube;YaRaYAmcStQ]http://www.youtube.com/watch?v=YaRaYAmcStQ&feature=youtu.be[/video]

Font Değiştirilmiştir.

mmb7982

mmb7982

Üye
kardeş cfw bence gayet başarılı ve hızlı.açılış ekranı ayrı bir güzel olmuş.yanlış anlamazsan yazı karakterini beğenmedim çin telefonlarına benzemiş.ve fontu değiştirip deneyebilirsin ı-i hatası fonttanda kaynaklanabilir (acizane bi fikir).ve tuş kilidi ile olan flash işide halolursa on numara cfw olur bence.tebrik ederim.başarılar dilerim.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Sorun ortadan kaldırılmıştır. Fakat tuş kilidi ile olan flashı anlamadım kardeşim...

mmb7982

mmb7982

Üye
o flash hatasınıda başka bi cihazda denenebilir bence bu cihazların sağı solu hiç belli olmuyor çünkü.karakter hatası neden kaynaklanıyormuş merak ettim

blueyes42

Üye
bende arkadasa katılıyorum yazı fontu hariç guzel gorunuyor elıne sağlık yuklemenı bekliyoruz

esatkaymak

Üye
kardeş bunu upload et sana çok dua eder dakikasında indirrim oldukça güzel

----------Eklendi @ 20:54:24 ---------- Yazıldı @ 20:53:40 ----------

orjinali boğdu beni acayip boğdu hemde belleden soğuttu denilebilir ama sen bunu upload edersen çok dua ederim

emelli

emelli

Üye
bencede upload edin şimdiden teşekkürler kardeş gayet güzel:good:

esatkaymak

Üye
birde widgetleri türkçeye çevirebilme şansın varmı kardeş

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Fonttan kaynaklanıyormuş hata yalnız birde şu iş var arama yaparken türkçe aranıyor yazmıyor ingilizce yazıyor onu çözemedim. aranıyor yazacağına calling yazıyor. o sorunuda halledip yapmak istiyorum ama hallocağını sanmıyorum. gerçekten çok hızlı bir yazılım ve tahmin edemeyeceğiniz modlamalar var kullandığınızda göreceksiniz orjinale küfür edeceksiniz :) widgetlerin yarısı zaten türkçe fakat ingilizce orjinal olmasında bir sakınca yok sade ve temiz....

----------Eklendi @ 23:22:32 ---------- Yazıldı @ 23:21:53 ----------

İnternetten video izleme falan filan bu tip sorunlar ortadan kaldırıldı java ya eklemeler modlar yapıldı. fakat arama calling ( yani ingilizce olması) Bu sorunu çözemesem bile yarın upload edeceğim inşallah...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt