Nokia 808'in Ortaya Çıkışıyla İlgili Çok Güzel Bir Video!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Bu cihazın kamerası muhteşem. Ama telefon değiştirecek olsam 1000-1300 lira civarı bir param olsa bunu almam herhalde. Nedense artık "Nokia Belle" sistemli telefonlar beni pek heyecanlandırmıyor 2016'dan önce bitirilmeye çalışılan bir sistemmiş havasında ama neyseki telefonumu seviyorum oyun dışında aratmıyor diğer modelleri.

2.nesil cihazlar bence başarılı ve güzel 808 ise bambaşka bi olay bence o biraz ayrı tutulmalı kamera prosu ve arayüzü harika

doctorrr

doctorrr

Üye
bence nokia bu pureview teknolojisini yalama etmez öyle önüne gelen cihazda kullanmaz kullandığı cihazlarında fiyatlarını kabartır :oke:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
SilentOne

SilentOne

Üye
telefon bambaşka ya kamera zaten bu telefonu alınır yapıyor

KxTR79

KxTR79

Üye
adamlar çalışıyor yaaa :)

man20

man20

Üye
    Konu Sahibi
böle videoları izleyince insanın içi gidiyor ve hemen onu almak istiyor. ama şöle de bi durum var çözünürlüğü yüksek olduğu için boyutuda çok fazla oluo. böle oluncada çektiğin videoları internete (facebook vs.) upload edemiyoruz :) mesela ben 10 dk'lık bi videoyu facebook'a atiyim dedim 4.30 saat dedi (ama bu, çözünürlüğü 480p ye düşürülmüş hali. pc de azalttım çözünürlüğü. 720p halinde attığımda da yanlış hatırlamıosam 15 saat filan yazıodu.). bide 41 mp ile çektiğimizi düşünün kaç gün sürer acaba :D yani kısacası n8'in kamerasının netliği yetio bana :D

pRime.

pRime.

Üye
böle videoları izleyince insanın içi gidiyor ve hemen onu almak istiyor. ama şöle de bi durum var çözünürlüğü yüksek olduğu için boyutuda çok fazla oluo. böle oluncada çektiğin videoları internete (facebook vs.) upload edemiyoruz :) mesela ben 10 dk'lık bi videoyu facebook'a atiyim dedim 4.30 saat dedi (ama bu, çözünürlüğü 480p ye düşürülmüş hali. pc de azalttım çözünürlüğü. 720p halinde attığımda da yanlış hatırlamıosam 15 saat filan yazıodu.). bide 41 mp ile çektiğimizi düşünün kaç gün sürer acaba :D yani kısacası n8'in kamerasının netliği yetio bana :D

haklısın ancak çözünürlük düşürülebiliyor. ayrıca pureview modunda çekince boyut sorunu büyük ölçüde ortadan kalkıyor.

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen bunu n8 e de uyarlasalar süper olur aslında

man20

man20

Üye
    Konu Sahibi
ben böle konuşuyorum ama yinede bi soraki telefonum lumia'nın pureview'lı bi telefonu olcak :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
video harika avatarın iğrenç ..

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
man20

man20

Üye
    Konu Sahibi
Nokia, pureview'ı başta symbian'a bilerek koydu. 2016'ya kadar symbianı ayakta tutup satabilmek için. Ben olsam bende ilk başta symbiana koyardım bu kamerayı. Mantıklı bir hareket yaptı nokia :)

ozgur1994

ozgur1994

Üye
harika bir video. paylaşım için teşekkürler alev :)

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Emeğine sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt