Haber Samsung 400 Dolara Kadar Getireceğiniz Cihazları Değişim Programına Alıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung 400 Dolara Kadar Getireceğiniz Cihazları Değişim Programına Alıyor
Samsung belirli modellerdeki cihazlarını getirenlere 400 Dolara kadar Galaxy Note 8 ve Galaxy S8 serisinde indirim yapacağı yeni değişim programını başlattı.



Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8 Plus veya Samsung Galaxy Note 8 modellerinden birini hemen 400 $ indirimle almaya ne dersiniz? Samsung yeni başlattığı değişim programı ile Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 Edge, Apple iPhone 8, Apple iPhone 8 Plus, Apple iPhone 7, Apple iPhone 7 Plus, Google Pixel veya Google Pixel XL. modellerinden birini getiren kişiye Galaxy Note 8, Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modellerinde anında 400 Dolar indirim yapacak.

https://www.maxicep.com/android-80-oreo-guncellemesi-alacak-samsung-cihazlari-ortaya-cikti
Android 8.0 Oreo Güncellemesi Alacak Samsung Cihazları Ortaya Çıktı
Galaxy S8, Galaxy S8 Plus veya Galaxy Note 8 modellerinden birini 300 $ indirimle beraber alabilmeniz için Samsung Galaxy Note 5, Apple iPhone 6s ve Apple iPhone 6s Plus modellerinden bir tanesini değişim için getirmeniz gerekiyor. Eğer 200 $ indirim almak istiyorsanız Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge Plus, Samsung Galaxy S6, Apple iPhone 6, Apple iPhone 6 Plus veya LG G6 modellerinden birini değişim programı için getirmeniz gerekiyor.

Son olarak Samsung Galaxy S5, Apple iPhone 5s, Apple iPhone 5, Apple iPhone SE veya LG G5 modellerinden bir tanesini getirerek Galaxy S8, Galaxy S8 Plus veya Note 8 modellerini 150 $ indirim ile beraber alabilirsiniz.



Bu değişim programının nasıl işlediğinden kısaca bahsedecek olursak, yeni telefonu satın alacağınız zaman Samsung, yukarıda belirtilen modellere göre size cihazın fiyatı üzerinden direkt olarak indirim yapacak. Örneğin, 950 $ 'lık bir Samsung Galaxy Note 8 modelini alacağınız zaman anında getireceğiniz modellere göre 400 Dolara kadar indirim kazanabiliyorsunuz. düşürülebilir. Ya da, Samsung Galaxy S8 getireceğiniz modelle göre 325 $ fiyat ile sizin olabilir.

Bu değişim programının en güzel yanı herhangi bir zorluğu yok. Sadece listede bulunan cihazlardan bir tanesini Samsung mağazasına götürerek değeri kadar bir indirimi Galaxy Note 8, Galaxy S8 veya Galaxy S8 Plus modellerinden birini alırken kullanıyorsunuz. Şuan için ne yazık ki bu değişim programı ülkemizde bulunmuyor.
Samsung 400 Dolara Kadar Getireceğiniz Cihazları Değişim Programına Alıyor
 
  • Beğen
Tepkiler: yeumyang


yeumyang

yeumyang

Moderator
Model yükseltmek isteyenlerin işine yarayacaktır
 
  • Beğen
Tepkiler: PALA. ve Buğra
PALA.

PALA.

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
vedat1966

vedat1966

Üye
İndirim miktarı cihazlara göre çok az. Fiyat 2. el miktarının bir miktar üzerinde olmalı.

SM-N910F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 


Üst Alt