Arkadaslar bir bakın 5 dk nızı almaz.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kankka

Üye
sonucu bildir bize :D aynısı benim başımda da var :)

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
:halay2: :halay2: :halay2: :halay2:
kabul etti beyler <3

spy ghost

spy ghost

Üye
nerde bizde o günler aynı durumdaydık düne kadar kafada yüzlerce soru var

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
ne gibi?

• Beğen
Tepkiler: spy ghost

Otuz

Üye
teklif etme sakın ona yakın olmaya bak samimi ol dahada çok ilgilen o bunun farkına varacaktır kadınlar bu konuda çok hassastır empati kurarak ona sevdiğini söyle hissettir kardeşim şunu unutma teklife evet diyen kızlar ilerde evlenince arıza çıkartıyorlar demedi deme

spy ghost

spy ghost

Üye
teklif etme sakın ona yakın olmaya bak samimi ol dahada çok ilgilen o bunun farkına varacaktır kadınlar bu konuda çok hassastır empati kurarak ona sevdiğini söyle hissettir kardeşim şunu unutma teklife evet diyen kızlar ilerde evlenince arıza çıkartıyorlar demedi deme
:) arkadaşın teklifi kabul etmişte :) bunu benim içinmi dedin

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
su an varya ucuyorum :D o mu senden buyuk sen mi ondan?

Astrosman

Astrosman

Üye
Hayırlı olsun darısı bana :D

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
bu arada evlenmede arıza çıkarıyor derken? Daha yaş 16 abi yavaş allahını seversen :D

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
bence içinde saklayıp durma ona olmasa da samimi birilerine anlat ben öyle yapmıstım baska bir kıza anlatmıstım o da direk konuya dalma falan öğütler verdi yas farkı cok fazla degilse bir sey olmaz bizim okulda 9. sınıf olup 11 lerle çıkan birçok erkek var :)

spy ghost

spy ghost

Üye
bence içinde saklayıp durma ona olmasa da samimi birilerine anlat ben öyle yapmıstım baska bir kıza anlatmıstım o da direk konuya dalma falan öğütler verdi yas farkı cok fazla degilse bir sey olmaz bizim okulda 9. sınıf olup 11 lerle çıkan birçok erkek var :)
vayy :) adres alalım

Otuz

Üye
rahat olun beyler kadınlar kendisiyle ilgilenen erkeklerden hoşlanır tip önemli değildir tipe bakanında aklından şüphe duyarım ondan uzak durun en önemliside yapmak istediğinizi ertelemeyin cesur olun ve inatla üstüne gidin ama peşinden fazla gitmeyin olacağı varsa olur olmayacaksa üstelemeyin

spy ghost

spy ghost

Üye
rahat olun beyler kadınlar kendisiyle ilgilenen erkeklerden hoşlanır tip önemli değildir tipe bakanında aklından şüphe duyarım ondan uzak durun en önemliside yapmak istediğinizi ertelemeyin cesur olun ve inatla üstüne gidin ama peşinden fazla gitmeyin olacağı varsa olur olmayacaksa üstelemeyin
ilgi zaten var :) diğer dediklerinde uygularız :islik

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
mersin yahya akel fen lisesi

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
ceni??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...