Gülçin Ergül - Kimdir Hayatı Biyografisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Gülçin Ergül - Kimdir Hayatı Biyografisi
Gulcin Ergul, 30 ekim 1985 `de Sisli istanbulda dogdu. 3 kiz cocuklu bir ailenin en kucuk kizi olan gulcin her zaman hareketli konuskan ama sosyal konumlarda, kimi zaman utangac bir cocuktu. kendini aramak konusunda oldukca merakli olan ice donuk kisiligiyle sanati bir disa vurum araci olarak kullanimi onun yeteneklerini aciga cikariyordu.
cok yonlu disavurumcu kisiligi ile katildigi yetenek sinavlarinda gosterdigi basari ile bir cok kisi arasindan secilen kisi olmayi defalarca basardi.
gulcin 8 yasindayken pera guzel sanatlar okulunda piano egitimi almaya basladi, ayni zamanda AKM Devlet Opera ve Ballesi nin cocuk korosunda yer aliyordu. Bunun yaninda AKM devlet opera ve balesinde , cocuk balesinde kadrolu olarak calisiyor ve bu sirada ilk okula devam ediyordu.
4 yilin sonunda AKM Cocuk balesi hocalarinin tavsiyesiyle mimar sinan universtesi devlet konservatuvarinin tam zamanli bale bolumu secmelerine girerek kazandi.
ortaokul ve lise yillarini bale bolumunde tamamlarken AKM cocuk balesinde calistigi 7 yilin ardindan ayrildi. Kusadam ve prens , kul kedisi, fındıkkıran, uyuyan guzel, kral ve ben, midasın kulakları , turandot gibi oyunlarda senelerce cocuk danscı olarak performans gosterdi.
lisans yillarini yine MSGSÜ devlet konservatuvarinda modern dans bolumunde tamamlamaya karar verdi.

bir kız grubu kurma hayalini, AKM de ve konservatuvarda tanismis oldugu okul arkadasları ile HEPSI ismi adı altında resmi olarak 2004`te gerçekleştirdi. hepsi 1 (2005), hepsi 2 (2006), hepsi saka 10+1 (2008) olmak uzere 3 album hepsi dinleyicileriyle bulustu.
2006 da Pepsi reklamlarinda yer aldı.
kısık ateste 15 dk. isimli sinema filminde oynadi 2006.
2007 de baslayan 2 sezon suren hepsi 1 isimli dizide gulcin, gulcin isimli ama saf bir sarisin karakteri canlandiriyordu.

Gülçin, 2009 kıs aylarında hepsi grubundan ayrıldı.basında bu konuda oldukca farklı , tutarsız beyanlar yer aldı. Gülçin, o dönemde henüz resmileşmemiş olan gruptan ayrılma durumu hakkında acıklama yapmamakta direnirken, ısrarla Gülçin`in gruptan ayrılma sebebi ; aslen bilinmeyen özel hayatıymıs gibi lanse edildi. Basın açıklaması yapan Gülçin , 2009 mart ayında asıl nedenlerin özel hayatıyla ilgili olmadıgını ve hakkında cıkan haberler karsısındaki saskınlıgını belirtti. Aylar sonra muzik kariyerine tek basına devam etmeye resmen karar vererek, avrupa muzik ile anlasma yaptı. Gülçin`in 2 hareketli 1 slow şarkı, bir remix ve introdan oluşan , BRAVO isimli ilk solo single`ının 2010 yılının kasım ayı içerisinde çıkması bekleniyor. Gülçin`in kendi yazdığı ve bestelediği şarkıların da yer aldığı BRAVO isimli ilk solo single`ının ilk klibi "ARA ARA" isimli şarkıya çekildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt