aradaki 1 yaş felanne gibi?

teklif etme sakın ona yakın olmaya bak samimi ol dahada çok ilgilen o bunun farkına varacaktır kadınlar bu konuda çok hassastır empati kurarak ona sevdiğini söyle hissettir kardeşim şunu unutma teklife evet diyen kızlar ilerde evlenince arıza çıkartıyorlar demedi deme
arkadaşın teklifi kabul etmişte
bunu benim içinmi dedino büyüksu an varya ucuyorumo mu senden buyuk sen mi ondan?

vayybence içinde saklayıp durma ona olmasa da samimi birilerine anlat ben öyle yapmıstım baska bir kıza anlatmıstım o da direk konuya dalma falan öğütler verdi yas farkı cok fazla degilse bir sey olmaz bizim okulda 9. sınıf olup 11 lerle çıkan birçok erkek var![]()
adres alalımilgi zaten varrahat olun beyler kadınlar kendisiyle ilgilenen erkeklerden hoşlanır tip önemli değildir tipe bakanında aklından şüphe duyarım ondan uzak durun en önemliside yapmak istediğinizi ertelemeyin cesur olun ve inatla üstüne gidin ama peşinden fazla gitmeyin olacağı varsa olur olmayacaksa üstelemeyin
diğer dediklerinde uygularız 
çatı katında yüzlerce ceni leşi bulunan lise değilmi orasımersin yahya akel fen lisesi