Arkadaşlar bak.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IFeel

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bak.
Arkadaşlar almanyada arkadaşım var, ben windows işlemcili olan lumiyayı şöyle getrirtmek istiyorum. Önce anakartını sonra kasasını getirmeyi planlıyorum. Sonra kasayı getirterek birleştireceğim. Yazılımıda phoenixten yüklicem. Ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Maximum olarak 650 tl tutmasını istiyorum. Yöntemini anlatabilirmisiniz kimse anlatmıyor. :(

___kaptan___

___kaptan___

Üye
3310'a kamera takıp + Android işletim sistemi yükleyim o cihazla GTA oynamak gibi bişey bu :kıskıs: imkansız gibiii :bilmm

komando04

komando04

Üye
O şekilde biraz zor kardeşim toplama bilgisayar gibi olur,bide bu işte biraz usta olman lazım ki başarabilesin

papakudioflu

papakudioflu

Admin
varsayalım ki bütün parçaları getirtip cihazı topladın. İçine rom kurman gerekir. Hadi onu da kurdun imei numarasını ne yapıcan. İyisi mi sen hazır bir telefon getirt daha iyi.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
varsayalım ki bütün parçaları getirtip cihazı topladın. İçine rom kurman gerekir. Hadi onu da kurdun imei numarasını ne yapıcan. İyisi mi sen hazır bir telefon getirt daha iyi.

+1 :oke: yukarda belirttim ya zor iş en iyisi hazırı :)

Kerim.

Kerim.

Üye
olmaz o iş.ucuza geticem derken o parayida yakarsin:evet:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
olmaz o iş.ucuza geticem derken o parayida yakarsin:evet:

aynen kerim kardeş, yani getirtse bile uzmanlık ister hadi yapamadı telefoncuya götürse 100-150 :tl: vermek zorunda o da en az yani :nono: olmas :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Aykuuut:aha:

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
acuxx

acuxx

Üye
elaman uçmuş :ah

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Arkadaşlar işlemci ve işletim sistemini karıştırmayalım

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
yaw bir de akıl verenler olmuş. arkadaşın bu dediği olay mümkün değil o ayrı ayrıca çok saçma durum

dedereis123

dedereis123

Üye
O şekilde biraz zor kardeşim toplama bilgisayar gibi olur,bide bu işte biraz usta olman lazım ki başarabilesin

Sirkeci de yapıyorlar abi adam toplama iphone yapıyor :D kasa ekran anakart girişler fln tek tek satılıyor :D

- - - Eklendi - - -

gerçi ora sirkeci adamlar herşeyi biliyor :D

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Sirkeci de yapıyorlar abi adam toplama iphone yapıyor :D kasa ekran anakart girişler fln tek tek satılıyor :D

- - - Eklendi - - -

gerçi ora sirkeci adamlar herşeyi biliyor :D

çünkü adamların elinde atf var. Direk olarak roma sistem kurabiliyorlar. Bir de jtag yapma imkanları var. Ayrıca iphone'lara custom fw yapıyorlar. İşin içine bir girince çıkmak imkansız. Bu işleri yapanlar büyük sermaye bağlıyorlar. Turkiye'de imei numarası olmayan tamamen boş telefon ticareti yapan firmalar var. Bunlar bu cihazları telefon haline getirip satıyorlar ama kolay da bir iş değil ekip ve ekipman işi yani.

___kaptan___

___kaptan___

Üye

çünkü adamların elinde atf var. Direk olarak roma sistem kurabiliyorlar. Bir de jtag yapma imkanları var. Ayrıca iphone'lara custom fw yapıyorlar. İşin içine bir girince çıkmak imkansız. Bu işleri yapanlar büyük sermaye bağlıyorlar. Turkiye'de imei numarası olmayan tamamen boş telefon ticareti yapan firmalar var. Bunlar bu cihazları telefon haline getirip satıyorlar ama kolay da bir iş değil ekip ve ekipman işi yani.

+1 :oke: katılıyorum :tebessüm: ölüyü diriltmek bi nevii :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt