Starsley
-
Konu Sahibi
-
5800 gibi berbat bir telefon kullandıktan sonra yine de Nokia telefon almak fikri pek anlaşılır gibi değil. Nokia dışında telefonlara yönel. 12 MP kamera seni cezbetmesin. Başka HİÇBİR + özelliği yok. Donanım olarak günümüzün telefonlarının gerisinde. Kimse gelip burda masal okumasın şimdi.
O paraya on numara androidli telefon alırım ben.
o dediğin özellikler N8'in saymadığımız özelliklerindennokia n8 e verilen paraya bende aciyorum. 1000 tl ona vericegime 800 e gider s8500 alirim 5 yil rahatima bakar kullanirim. hdmi bluetooth 3.0 1 ghz islemci 512 mb ram 720p cozunurlukte video kaydi. 5mp pixel otofokus ozellikli makro cekimler yapabilen birde kamera. laptoplar icinuzaktan mouse ve klavyeye donusebilme. iphone kalitesinde oyunlar cikaran ustune ise yarar dolu program widget ve tema yukLeme. aklina ne gelirse var. gelmeyenleride var =)
o dediğin özellikler N8'in saymadığımız özelliklerindenallahım ya usb girişi,hdmi çıkışı,xenon flaş,dolby digital plus,wifi ile10.2 megabit internet bunlar dünyanın en pahalı 5 telefonundan hangisinde telefonda varda N8 1000tl yi hak etmiyor? Nokianın wave ile denk telefonu C6-01 dir.N8 iPhone4,GalaxyS,HTC Desire gibi telefonlarla kıyaslanır.
Bi söz vardır bilirmisinpardon s8530 800 tl olucakti. bu duzeltmeden sonra.seninde aklinda kalanlari düzeltim. senin o yukarida yazdiklarinin hepsinin wavedede oldugunu bilmeden konusma bari. 5.1 kanal çikisi dolbynin bir kere cok cok önünde. arastir bak 10.2 mbps hizinda internet hizina wavede ulasmakta. ayrica usb girisi hdmi baglanti bu ceplerdede barinmakta. diger donanimsal islemci ve sistem hafizasi zaten nokia n8 i ikiye katlior zaten. fiyati 800tl. n8 in fiyatina ve birde wave 2 nin fiyatina bak. sonra gercek bir degerlendirme yap ! c6 mi sakamisin sen arkadasim o külüstür ancak n97 nin bi çeşidi =)
Arkadaşlar ne alacağıma karar verdim Nokia C7-00 alıcam inş özelliklerini detaylı bi şekilde inceledim n8 le hemen hemen aynı yani 4mp xenon flaş kamera hdmı ve dolb dijıtal ses ve 8gb hafıza farklar bunlar onun haricinde herşey aynı kvk 2 yıl garanti 900 lira fiyatı bu inş alıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?