Telefon alıcam sabırsızım.

Sponsorlu Bağlantılar

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
    Konu Sahibi
Telefon alıcam sabırsızım.
Arkadaşlar merhaba,

Şuan kullandığım telefon xperia neo v. bu telefonu 300-350 liraya saticam ve kenardaki 300 lirayla birleştirince 650 lira yapior. yeni telefon almak istiyorum. 2 tane telefonu gözüme kestirdim.

Yurt dışından 2. el iphone 5 16gb getirtmek. 1000 liraya falan herşeyi tam. (pasaport + açtırma parası) ama 4-5 ay sonra gelicek. Diğer bir seçeneğim ise lg optimus g almak. onuda 2-2.5 ay sonra alicam. sizce ne yapmalıyım? karar veremiyorum? (LG türkiyeden alicam)

Bu arada başka telefon tavsiye ederseniz en fazla 1400 liraya kadar verebilirim.

canersonmez94

canersonmez94

Üye
adresindeki telefonlara göz atmanı öneririm. Daha fazlası için ise pm atabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67
foreverthe

foreverthe

Üye
Ortalama 3-5 ay sonra telefon alacaksın o zamana çoğu telefonun fiyatı düşer S4'ün 1000'e düşer mi bilmiyorum ama 1100-1200 garanti düşer ona göre bakarsın şimdi için konuşmak biraz zor

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
    Konu Sahibi
Ortalama 3-5 ay sonra telefon alacaksın o zamana çoğu telefonun fiyatı düşer S4'ün 1000'e düşer mi bilmiyorum ama 1100-1200 garanti düşer ona göre bakarsın şimdi için konuşmak biraz zor

şimdiden parayı hazırlayıp vermem lazım. (iphone 5 için geçerli)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Benim önerim ise lumia 925 veya L920.

canersonmez94

canersonmez94

Üye
Ben bu işin uzmanlarından biriyim ve biltani.blogspot.com yöneticisiyim. 3-4 ay sonra telefon piyasası çok yükselecek çünkü telefon üretimleri o zamanlarda azalacak. Ama 5-6 ay sonrasında fiyatlar yılbaşı olduğu için çok düşecektir. 6 ay sonnra 850 TL fiyata galaxy s3 alabilirsin. benim önerim ya 2 ay içinde al yada 5-6 ay içinde diğer zamanlar için işinin zor olduğunu düşünüyorum. 650 yerine 700 tl civarında s3 mini Xperia M veya Xperia L alabilirsin. HTC Düşünüyorsan Desire x önerebilirim. Daha uygun ve özellikli telefon ararsan General Mobile Discovery iyi bir performans sunuyor ve fiyatıda oldukça uygun.

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67
foreverthe

foreverthe

Üye

beni kaç yıl götürür??
En az 3

- - - Eklendi - - -

Ben bu işin uzmanlarından biriyim ve biltani.blogspot.com yöneticisiyim. 3-4 ay sonra telefon piyasası çok yükselecek çünkü telefon üretimleri o zamanlarda azalacak. Ama 5-6 ay sonrasında fiyatlar yılbaşı olduğu için çok düşecektir. 6 ay sonnra 850 TL fiyata galaxy s3 alabilirsin. benim önerim ya 2 ay içinde al yada 5-6 ay içinde diğer zamanlar için işinin zor olduğunu düşünüyorum. 650 yerine 700 tl civarında s3 mini Xperia M veya Xperia L alabilirsin. HTC Düşünüyorsan Desire x önerebilirim. Daha uygun ve özellikli telefon ararsan General Mobile Discovery iyi bir performans sunuyor ve fiyatıda oldukça uygun.
6 ay sonra tabii S3'ü bulabilirsin çünkü S5 çıkacak o zamana bu telefonlar saydığın telefonlar çok düşer ve saydıklarında orta sınıf telefonlar. Adam iPhone5'i 1000 TL'ye mal edicek sen hala S3 filan diyon :D Kardeş sen iPhone5 al bak keyfine 1000 TL'ye iPhone5 çok çok iyi 4s bile 1200 TL ülkemizde

Invoke

Invoke

Üye
iphone5'i 1000liraya halledebiliyorsan kaçırma tabi. Her işini görür.

Üst Alt