Nokiacılar saçmalamayın... Ben N8i kötülemiyorum ama wave(8500 veya 8530) in dengi c6 değil bu telefonu kullanmadan görmeden yorum yapmayalım.Denk değil diyen arkadaş hiç süper amoled ekran görmüşmü acaba.
Şu ana kadar kullandığım en iyi telefon. Şuan ihtiyaç duyabileceğiniz bütün özellikler var. Bu 2 telefon nasıl denk değil dersiniz anlamıyorum.
N8 hakkında inceleme videosu mevcut. İzleyin aşağıda. Güzel bir inceleme işlemci ve symbianın kabızlıklarından da bahsedilmiş.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Önemli olan fiyat performans sa en iyisi wave. Telefonun ne yapmasını istiyorsanız alet yapıyo. Hd video kayıt, mükemmel süper amoled ekran, gündüz kaliteli foto, gece kaliteli foto, 5800xpressmusikden çok daha iyi bir müzik çalar, radyo, hdmi olmadanda televizyona bağlanabilir, hatta televizyon samsungsa wireless yoluyla kablo olmadanda bağlanabilir. Daha ne deyim bilmiyorum.
Arkadaşım bence 5800 ı satma wave al.Süper amoled ekrana daha büyük ekranı tercih edersen 8500 dan daha ucuz olan wave2 8530 u al cebine dediğin rakamdan birazda para kalır. Symbianla badanın farkını gör. Birde işlemci ne kadar önemli ona bakarsın. Bende ikiside mevcut arada dağlar var.