Arkadaşlar 950 liraya telefon önerebilirmisiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Starsley

Konu Sahibi
Arkadaşlar 950 liraya telefon önerebilirmisiniz.
Arkadaşlar 1 ay içinde elime 950 lira para geççek ve yaklaşık 4 ay önce aldığım 5800 bırakıcam sorum 5800 satsammı yoksa bende kalsamı amacım n8 almak ama 1000 tl en ucuzu ne yapmalıyım 5800 satmaya kalksam zarar edicem satmasam n8 olmuyo yani n8 kadar iyi olan bi telefon varmı 950 liraya yada taksitmi yapim lütfen yardımcı olun

Utku

Utku

Üye
N8 almalısın 5800 sat bence en kötü ihtimal c7 al

Neverex

Üye
Nokia E72,Htc HD Mini,Nokia C7 bunları öneririm.

Starsley

Konu Sahibi
Cvb için saolun ama 5800 satsam ne kadar verirler ben 480e aldım 4 ay önce

Lacrymosa

Üye
5800 gibi berbat bir telefon kullandıktan sonra yine de Nokia telefon almak fikri pek anlaşılır gibi değil. Nokia dışında telefonlara yönel. 12 MP kamera seni cezbetmesin. Başka HİÇBİR + özelliği yok. Donanım olarak günümüzün telefonlarının gerisinde. Kimse gelip burda masal okumasın şimdi.

O paraya on numara androidli telefon alırım ben.

silver021

silver021

Üye
5800 gibi berbat bir telefon kullandıktan sonra yine de Nokia telefon almak fikri pek anlaşılır gibi değil. Nokia dışında telefonlara yönel. 12 MP kamera seni cezbetmesin. Başka HİÇBİR + özelliği yok. Donanım olarak günümüzün telefonlarının gerisinde. Kimse gelip burda masal okumasın şimdi.

O paraya on numara androidli telefon alırım ben.

nokia n8 e verilen paraya bende aciyorum. 1000 tl ona vericegime 800 e gider s8500 alirim 5 yil rahatima bakar kullanirim. hdmi bluetooth 3.0 1 ghz islemci 512 mb ram 720p cozunurlukte video kaydi. 5mp pixel otofokus ozellikli makro cekimler yapabilen birde kamera. laptoplar icinuzaktan mouse ve klavyeye donusebilme. iphone kalitesinde oyunlar cikaran ustune ise yarar dolu program widget ve tema yukLeme. aklina ne gelirse var. gelmeyenleride var =)

Utku

Utku

Üye
Off Offf şu n8 hakkında ne kadar çok konu açıldı ve üstteki arkadaş gibi çok baş ağrıtan oldu.....N8 hangi donanımı geride kalmışş söylermisin 3d yongası mı ram mı işlemci mi şimdi işlemci 680mhz dersiniz :off:
N8 beğenmiyorsan kötülemek zorunda değilsin n8 bu telefonu beğenmiyorum dersin geçersin daha söyleyecekk söz kalmadı :aha:

--------------- Ekleme ---------------

Lacrymosa ya dedim yanlış anlaşılmasın bu arada

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
nokia n8 e verilen paraya bende aciyorum. 1000 tl ona vericegime 800 e gider s8500 alirim 5 yil rahatima bakar kullanirim. hdmi bluetooth 3.0 1 ghz islemci 512 mb ram 720p cozunurlukte video kaydi. 5mp pixel otofokus ozellikli makro cekimler yapabilen birde kamera. laptoplar icinuzaktan mouse ve klavyeye donusebilme. iphone kalitesinde oyunlar cikaran ustune ise yarar dolu program widget ve tema yukLeme. aklina ne gelirse var. gelmeyenleride var =)
o dediğin özellikler N8'in saymadığımız özelliklerinden :) allahım ya usb girişi,hdmi çıkışı,xenon flaş,dolby digital plus,wifi ile10.2 megabit internet bunlar dünyanın en pahalı 5 telefonundan hangisinde telefonda varda N8 1000tl yi hak etmiyor? Nokianın wave ile denk telefonu C6-01 dir.N8 iPhone4,GalaxyS,HTC Desire gibi telefonlarla kıyaslanır.

silver021

silver021

Üye
o dediğin özellikler N8'in saymadığımız özelliklerinden :) allahım ya usb girişi,hdmi çıkışı,xenon flaş,dolby digital plus,wifi ile10.2 megabit internet bunlar dünyanın en pahalı 5 telefonundan hangisinde telefonda varda N8 1000tl yi hak etmiyor? Nokianın wave ile denk telefonu C6-01 dir.N8 iPhone4,GalaxyS,HTC Desire gibi telefonlarla kıyaslanır.

pardon s8530 800 tl olucakti. bu duzeltmeden sonra.seninde aklinda kalanlari düzeltim. senin o yukarida yazdiklarinin hepsinin wavedede oldugunu bilmeden konusma bari. 5.1 kanal çikisi dolbynin bir kere cok cok önünde. arastir bak 10.2 mbps hizinda internet hizina wavede ulasmakta. ayrica usb girisi hdmi baglanti bu ceplerdede barinmakta. diger donanimsal islemci ve sistem hafizasi zaten nokia n8 i ikiye katlior zaten. fiyati 800tl. n8 in fiyatina ve birde wave 2 nin fiyatina bak. sonra gercek bir degerlendirme yap ! c6 mi sakamisin sen arkadasim o külüstür ancak n97 nin bi çeşidi =)

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
pardon s8530 800 tl olucakti. bu duzeltmeden sonra.seninde aklinda kalanlari düzeltim. senin o yukarida yazdiklarinin hepsinin wavedede oldugunu bilmeden konusma bari. 5.1 kanal çikisi dolbynin bir kere cok cok önünde. arastir bak 10.2 mbps hizinda internet hizina wavede ulasmakta. ayrica usb girisi hdmi baglanti bu ceplerdede barinmakta. diger donanimsal islemci ve sistem hafizasi zaten nokia n8 i ikiye katlior zaten. fiyati 800tl. n8 in fiyatina ve birde wave 2 nin fiyatina bak. sonra gercek bir degerlendirme yap ! c6 mi sakamisin sen arkadasim o külüstür ancak n97 nin bi çeşidi =)
Bi söz vardır bilirmisin
CAHİLLERLE GİRDİĞİM HER TARTIŞMAYI KAYBETMİŞİMDİR.

eagleneco

eagleneco

Üye
Nokiacılar saçmalamayın... Ben N8i kötülemiyorum ama wave(8500 veya 8530) in dengi c6 değil bu telefonu kullanmadan görmeden yorum yapmayalım.Denk değil diyen arkadaş hiç süper amoled ekran görmüşmü acaba.
Şu ana kadar kullandığım en iyi telefon. Şuan ihtiyaç duyabileceğiniz bütün özellikler var. Bu 2 telefon nasıl denk değil dersiniz anlamıyorum.
N8 hakkında inceleme videosu mevcut. İzleyin aşağıda. Güzel bir inceleme işlemci ve symbianın kabızlıklarından da bahsedilmiş.

Önemli olan fiyat performans sa en iyisi wave. Telefonun ne yapmasını istiyorsanız alet yapıyo. Hd video kayıt, mükemmel süper amoled ekran, gündüz kaliteli foto, gece kaliteli foto, 5800xpressmusikden çok daha iyi bir müzik çalar, radyo, hdmi olmadanda televizyona bağlanabilir, hatta televizyon samsungsa wireless yoluyla kablo olmadanda bağlanabilir. Daha ne deyim bilmiyorum.
Arkadaşım bence 5800 ı satma wave al.Süper amoled ekrana daha büyük ekranı tercih edersen 8500 dan daha ucuz olan wave2 8530 u al cebine dediğin rakamdan birazda para kalır. Symbianla badanın farkını gör. Birde işlemci ne kadar önemli ona bakarsın. Bende ikiside mevcut arada dağlar var.

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
wawe mi N8'den daha iyi güldürmeyin beni ya :D :D :D 950 liraya Nokia C7 alabilirsin bence çok şık bi telefon kullandım dokunmatiği filan da çok hassas :)

Starsley

Konu Sahibi
Arkadaşlar ne alacağıma karar verdim Nokia C7-00 alıcam inş özelliklerini detaylı bi şekilde inceledim n8 le hemen hemen aynı yani 4mp xenon flaş kamera hdmı ve dolb dijıtal ses ve 8gb hafıza farklar bunlar onun haricinde herşey aynı kvk 2 yıl garanti 900 lira fiyatı bu inş alıcam. :)

Neverex

Üye
Arkadaşlar ne alacağıma karar verdim Nokia C7-00 alıcam inş özelliklerini detaylı bi şekilde inceledim n8 le hemen hemen aynı yani 4mp xenon flaş kamera hdmı ve dolb dijıtal ses ve 8gb hafıza farklar bunlar onun haricinde herşey aynı kvk 2 yıl garanti 900 lira fiyatı bu inş alıcam. :)

Doğru tercih. :oke:

Lacrymosa

Üye
630 mhz işlemci 1 ghz işlemci arada 2 kat fark olduğunu görmek çok zor olmasa gerek

bosnags

bosnags

Üye
bence wave almalısın hem işlemci olarak hızlı stabil çalışıyor.Gelişen bir işletim sistemi olan bada yı kullanıolar.nokia yawas kalıo.

Starsley

Konu Sahibi
Saolun arkadaşlar ben c7 aldım mutluyum

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
bence wave 2 al. n8 den daha iyi ve daha ucuz

Trackmania

Trackmania

Üye
sen waveyi sevmiyorsun, ondan sana androidli cep öneriyorum..Google android bi kac sene sonra lider olacak symbian öldü artk..uzak durun symbiandan dsarda cok yenilikler war HTC cok karmask oluyormus ama daha önceden galaxy s kulanms bri olarak önerim galaxy s fennaaaa anca eline alnca ne demek istedigimi anliyacaksn kardesim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt