Wave'imi sattım ve 1000 liraya telefon arıyorum..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
Wave'imi sattım ve 1000 liraya telefon arıyorum..
Arkadaşlar samsung Wave telefonumu 450 liraya sattım ve üstüne en fazla 500 550 lira koyabilirim bir telefon arıyorum. sıfır almak istiyorum. aslında aklımda htc desire s var ama o 1200 lira. iphone 3GS ise tam 1000 lira. sizce Desire S için bir ay gibi bi süre daha beklemeli miyim yoksa iphone 3gs almalımıyım ? iphone 3gs için artık uygulama ve güncellemelerin pek gelmeyeceği söyleniyor ne kadar doğrudur ? Empati yaparak cevaplarınızı bekliyorum :) bir yanda ios bir yanda android :)

Türe

Türe

Üye
dostum bence desire s daha mantıklı su an dedıgın gıbı destek yavas yavas cekılıyo 3gs ıcın ama ozellıkle htc androıdı cok ıyı kullanan bı fırma ve senı mutsuz etmez tabıkı son karar senın :oke:

a.b.d.

Üye
desire s almanı tavsiye etmem motorola atrix 4g 2 el alabilirsin 900 yada 1000 e hemen hemen çoğu telefon su dökemez ellerine

denizci535

denizci535

Üye
optimus 3d al islemcisi cok cok iyi... 1.2 ghz kafa tutuyor.

cellmanbash

cellmanbash

Üye
keşke wave ı satmasaydın ben wave ı satsam galaxy s 2 alırım, çıtayı yükseltirim yani :)

----------Eklendi @ 22:46:11 ---------- Yazıldı @ 22:41:29 ----------

veya onun klasında htc alırdım

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
keşke wave ı satmasaydın ben wave ı satsam galaxy s 2 alırım, çıtayı yükseltirim yani :)

----------Eklendi @ 22:46:11 ---------- Yazıldı @ 22:41:29 ----------

veya onun klasında htc alırdım

Deisre s in wave den daha üstün olduğunu düşünüyorum dostum çok araştırdım ve bu kanıya vardım yani uygulama desteği olmadıkdan sonra donanımı ben napayım :) ayrıca oda 1 ghz ve 700 küsür ram e sahip bir telefon sanırım desire s alıcam. motorola ve lg düşünmüyorum zaten :) ilginiz için teşekkürler

mustapha2105

Üye
Arkadaşlar samsung Wave telefonumu 450 liraya sattım ve üstüne en fazla 500 550 lira koyabilirim bir telefon arıyorum. sıfır almak istiyorum. aslında aklımda htc desire s var ama o 1200 lira. iphone 3GS ise tam 1000 lira. sizce Desire S için bir ay gibi bi süre daha beklemeli miyim yoksa iphone 3gs almalımıyım ? iphone 3gs için artık uygulama ve güncellemelerin pek gelmeyeceği söyleniyor ne kadar doğrudur ? Empati yaparak cevaplarınızı bekliyorum :) bir yanda ios bir yanda android :)

hocam 900 liraya htc incredible s aldım. sıfır kutusunda iki yıl garantili. eğer samimi olduğunuz bir telefoncu varsa ucuza iyi telefonlar alabilirsiniz.
daha önce galaxy s ve htc desire s kullandım. ancak htc dünyası bambaşka.
ayrıca galaxy s2 o fiyata garantili temiz telefonlar satılıyor bazı sitelerde sizin önerdiğiniz fiyata

y n s c n

y n s c n

Üye
1000 lira gibi bi fiyata alınabilecek en iyi smartphone'lar ; Neo,optimus black'tir bana göre :)

mustapha2105

Üye
1000 lira gibi bi fiyata alınabilecek en iyi smartphone'lar ; Neo,optimus black'tir bana göre :)

neoyu bilmiyorum ancak optimus black çokta iyi değil. telefon çok kasıyor. menü geçişleri yavaş ve güncelleme sorunu var.

y n s c n

y n s c n

Üye
neoyu bilmiyorum ancak optimus black çokta iyi değil. telefon çok kasıyor. menü geçişleri yavaş ve güncelleme sorunu var.

Ne gibi kasıntılar acaba ? Ben kullanıyorum ve sadece canlı duvar kağıtlarında bi kasma farkettim onun dışında bi kasma vesaire yok.. Güncelleme sorunu dediğiniz çözümlendi ayrıca :) Neyse tavsiyesi benden,bakıp incelemesi sizden :)

mustapha2105

Üye

Ne gibi kasıntılar acaba ? Ben kullanıyorum ve sadece canlı duvar kağıtlarında bi kasma farkettim onun dışında bi kasma vesaire yok.. Güncelleme sorunu dediğiniz çözümlendi ayrıca :) Neyse tavsiyesi benden,bakıp incelemesi sizden :)

güncellemeden kastım 2.3.3
ayrıca menü geçişleri diğer teleonlara göre çok yavaş
galaxy s
desire s
incredible s kullanmış biri olrak tarayıcı çok yavaş ve oyunlarda takılmalar yaşıyordum. bu benim fikrim.

Masha

Masha

Üye
Bence Optimus Black'i pek düşük görme kullanmadan.Benim tavsiyem de Optimus Black ve Xperia Neo. Xperia şarj konusunda biraz sıkıntı yaşıyor. Optimus Black ise Anroid 2.2 Froyo'da kaldı.Güncelleme yakın zamanda gelecek diyorlar. Bende Optimus Black kullanıyorum wifi hızı ve Nova Display ekranıyla önde. Xperia Neo ise kamera konusunda iddialı 8 MP kamera ve 1 GHz işlemci. Almak istiyorsan ikisinden birini tavsiye ederim.

mustapha2105

Üye
hocam kimsenin koyumuzun küçümsediği yok. ben sadece kullandım ve kullandığım diğer akıllı telefonlar arasında en yavası kasılma ve takilmalari en çok yaşadığım telefon oldu. örneğin hd videolari oynatırken flashta takilmalar oluyordu. evet ekran olarak çok kaliteli. ancak yinede en güzel ekran süper snipes htc kullanmama rağmen. siz memnun kalabilirsiniz ancak ben lg yi sevmedim. ne güncelleme var ne doğru düzgün müşteri hizmetleri.

----------Eklendi @ 20:09:52 ---------- Yazıldı @ 19:28:11 ----------

ilk cümle kimsenin optimusu küçümsediği yok. olacak. pardon yanlış yazılmış.

cihan3454

cihan3454

Üye
bence 1000 tl alınabilecek en iyi android telefonlarından biri samsung galaksy w (1.4 işlemci) ekranı amoled değil ama samsung'un lcd si bile htc ve birçok rakibinden daha iyidir. Düşük kontrans ve düşük görüş açısı nedeniyle HTC ekranlarını sevemedim bir türlü, ama yinede desire s 3gs den çok üstündür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...