arkadasiniz sevdigi kizla birlikte olmak

Sponsorlu Bağlantılar

fleshig

fleshig

Üye
    Konu Sahibi
arkadasiniz sevdigi kizla birlikte olmak
Arkadasimdi. ama simdi arkadas degiliz. hikayede kisaca söyle..

Bu arkadas yaklasik iki hafta bir kizla birlikte olmustu. bununki birliktelikten cok platonik di aslinda. ve kendisiyle cok samimi olmamakla beraber iyi denilebilecek arkadasligimiz vardi. bulustugumuzda hep onu anlatirdi. sonra ayrildiklarinda 1 ay boyunca onu anlatti.. yani ne zaman görüssek hep onu anlatirdi. kendisi 31 yasinda, kiza 28 yasindayim demis.. ben 25 yasindayim. kizda 22 yasinda..

bu kizin kiz arkadaslarida benim cok samimi kiz arkadaslarim. ve bizim birbirimize cok iyi yakisacagimizi, "neden birlikte olmayacagimizi" sordular. bende "o benim arkadasimla birlikte oldu." dedim. onlarda "cocuga göre öyleydi. ama kiz onu hic istemedi zaten cok yalan konusmus bizim kiza." dediler. acikcasi bana kapi araladilar. kiza baktim oda sicak bakiyor..

Aradim arkadasi dedim böyle böyle "kizla aramizda bi yakinlasma var. haberin olsun. suanda ne olacagini bilmiyorum. ama gönül bu kayarsa kayar. simdiden bisey diyemem" dedim. bu dediklerim ayrildiklarindan 2,5 ay sonra oluyor.

sonra bi kac kere kizla gezdim vs. arkadas bizi görmüs. aksam msn de bana yazdi" sen adam degilmissin. senin yaptigin büyük bi serefsizlik vs." laflar söyledi...

bende ona "ben senin elinden ne ekmegini nede koynundan karini aldim. seninle daha hicbir alakasi olmayan bir kizla birlikteyim. bi kizi bin kisi ister bi kisi alir. ben olmasam bi baskasi olacakti. tamam arkadas olabiliriz. ama gönül bu. ferman dinlemiyor. o yüzden bana böyle demeye hakkin yok" gibi laflar ettim söyledim...

ve simdi kendisiyle daha görüsmüyoruz. kizla da aramiz oldu. ciddi bir iliskiye dogru gidiyoruz. hayir olsun ikimiz icinde..

simdi ögrenmek istedigim..size göre benim yapmis oldugum gercekten serefsizlik mi ? yoksa normal bi durummu??? herkesin basina gelebilecek bir olaymi? :(

Yasminozz

Yasminozz

Üye
bence yanlış yapmışsın...onun adına şerefsizlik demeyelim çünkü ağır bi itham ama yanlış yaptığını düşünüyorum ben...ne olursa olsun arkadaşının sevdiği kızla çıkan kişilere kızıyorum ben...

sebebine gelince; demişsin ki tek taraflıydı vs.. e zaten burda yanlış yaptığın kişi kız değil ki kendi arkadaşına yanlış yapmışsın,yani kızı seven arkadaşına...sizi her gördüğünde belki içi parçalancak olan arkadaşına yapmışsın yanlışlığı...dünyada başka kimse kalmamış gibi arkadaşının eski sevgilisine aşık olanlara çok kızıyorum açıkcası ben...

evet gönül ferman dinlemez dünya hali herkes herkese aşık olabilir tabi ama bi de önem verdiğimiz değerler vardır ve bunlara uymalıyız diye düşünüyorum ben..

benim düşüncem bu...başkasını üzerek elde ettiğim bi mutluluğu yaşayamam ben açıkcası...

ouSahin

ouSahin

Üye
bu konuya cvp atmamak için dirensemde sana yardım etmek isterim..ben 19 sen 25 yaşındasın sözlerimi nasıl algılırsan senin bilcegin bir iştir diye düşünüyorum

şuan ciddi bir ilişkiye gidiyorsan iLişkini dagıtma derim...Ben böyle birşey yaşamak hayatta istemezdim arkadaşımın sevgilisi benim için duygusal bir baglantısısı olmaması için çabalarım...çünkü arkadaşımın birlikte oldugu kız ... tanımadagım biri olsaydı sorun yapmazdım.. onu öpmüş ona dokunmuş kişi arkadaşımsa asıl sorun burda başlar ... bu işler gönüle biraz bakmıyor biraz da kızdaki samimiyete,verdigi güvene,gerçekten seni sevip sevmedigine belki kız sana yalan söylüyor olabilir veya arkadaşından intikam almak için senle çıkıyorsa gibi sorular sorup cvplarını almaya bakıyor ... ben burda o çoçugun yerinde oldugum için sölüyorum ...ben sana demezdim ama kıza hemde kızın arkadaşlarına vururdum lafı ve başlamadan bitirirdim ama sizinki ciddiyete binmiş... dicek çok fazla bir şey yok bu şerefsizlik degil mide meselesi ...

biraz arkadaşınızın yerine kendinizi koyarsanız o zaman daha net sonuçlar alırsınız...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Arkadaşa sevgili değişilmez. Hele de dostsa bu lafı bile olmaz. :oke:

iremm

iremm

Üye
Öncelikle şu aklıma tkıldı bu kız, arkadaşınla birlikte olduğunda arkadaşları sana demişki onu hiç istemedi vs. öncelikle ben böyle birine güvenmem baksana çocuğu nsl etkilemiş çocuk durmadan sana anlatıyor ama normalde kız istemiyor çocuğu ortada bi ikiyüzlülük var yrn aynı şeyi sana yapmayacağı ne belli? Başka bir olay bnce yaptığın çok yanlış ark. kızı o kdr sevdiğini bildiğin halde sanki dünayada başka kız kalmamış gibi o kızla çıkman doğru değil olaya arkadaşının gözüyle bak aynı durum senin başına gelseydi?? Gönül ferman dinlemiyor doğrudur ama başta o kıza karşı böyle sıcak değilmişsin anladığım kdrıyla snradan olmuş birlikteliğiniz sende baştan hmn razı olmuşsun yani hata sende...

Özetle yaptığına şrfsizlik denmez çok ağır olur bu ama hatalısın...Ben böyle düşünüyorum...

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Bu tür durumlar bana ters. Kişiden kişiye değişebilir. İçin rahatsa mesele yok demektir.

jöly

Üye
çoğu arkadaaşla aynı fikirdeyim...yanlış yapmışsın...sana her fırsatta sevdiği kızdan bahsedip onu bıkmadan usanmadan anlatan arkadaşına yanlış yapmışsın...eğer diğer kız arkadaşlarının dediği gibi olsaydı atkadaşın neden bu kadar çok ondan bahsetti sana...kız da arkadaşına bence samimi davranmış ve onun bu kadar onu çok sevmesine neden olmuş...ve senin yaptığın gerçekten yanlış hem de çok yanlış...

fleshig

fleshig

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum.. Ne Yapacagimi Bilmiyorum.. Basima Suana kadar böyle bise gelmedi.. cok kötü bi durum..

ortada yanliz iki yüzlülük yada yalancilik diye bir sey yok. cünkü birlikte olmadilar, tanisma asamasiydi onlarin birlikte oldugu süre. arkadas dedigim insanda artik biran önce birisini sevip onunla hayatini birlestirmek istiyordu. ve buna kapildi.. hatta biz ozamanlar ona diyorduk. " bu kadar cabuk gönül verme, daha ortada fol yok yumurta yok" gibisinden.. o haddinden fazla kendisini kaptirdi kiza. ve tanisma asamasinda da kiz ondan hoslanmayinca ayrildilar. ama o kabullenemedi.... aslinda durum arkadasin durumu hala kabullenememesinden kaynaklaniyor...

kendimi burda su yüzüne cikartmak gibi bir niyetim yok. amacim bu durumun bu kadar abartilmasinin dogru olup olmadigini ögrenmek? yanliz hatamin da farkindayim...

ama böyle cevremden tepki görürsem, ayrilmak zorunda kalabilirim.... üfff yaaa.. ne zor bi durummus bu ya...

Allah kimsenin basina vermesin inanin cok zor bi hal....

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Yalancılık olup olmaması mesele değil ki. 2 gün sonra kız arkadaşından ayrılabilirsin, ama dostundan arkadaşından kolay kolay ayrılmazsın. Eğer ilişkilerine bu gözle bakarsan asla arkadaşına, sevgilini değişmeyeceğini anlarsın. Sevgili bir başkası da olur, gönül başkasını da sever ama dost her zaman bulunmaz...

Bence. ;)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Bilmiyorum.. Ne Yapacagimi Bilmiyorum.. Basima Suana kadar böyle bise gelmedi.. cok kötü bi durum..

ortada yanliz iki yüzlülük yada yalancilik diye bir sey yok. cünkü birlikte olmadilar, tanisma asamasiydi onlarin birlikte oldugu süre. arkadas dedigim insanda artik biran önce birisini sevip onunla hayatini birlestirmek istiyordu. ve buna kapildi.. hatta biz ozamanlar ona diyorduk. " bu kadar cabuk gönül verme, daha ortada fol yok yumurta yok" gibisinden.. o haddinden fazla kendisini kaptirdi kiza. ve tanisma asamasinda da kiz ondan hoslanmayinca ayrildilar. ama o kabullenemedi.... aslinda durum arkadasin durumu hala kabullenememesinden kaynaklaniyor...

kendimi burda su yüzüne cikartmak gibi bir niyetim yok. amacim bu durumun bu kadar abartilmasinin dogru olup olmadigini ögrenmek? yanliz hatamin da farkindayim...

ama böyle cevremden tepki görürsem, ayrilmak zorunda kalabilirim.... üfff yaaa.. ne zor bi durummus bu ya...

Allah kimsenin basina vermesin inanin cok zor bi hal....

şimdi ilk yazında siz ne düşünüyosunuz dedin ben kendimce yorumumu yaptım...ikinci yazında bi çözüm arayışında gibisin ona da şöyle bi yorumum var;

ayrılmak zorunda kalma bence....evet yaptığın yanlış bişeydi ama olan oldu artık...başta olmaması gerekiyodu ama madem oldu,artık ne yapılabilir diye düşünülmeli...

eğer ki diyosan gayet güzel bi birlikteliğim var,kız arkadaşımda memnun bende,o zaman bitirmeyin...çünkü arkadaşınla zaten koptu aranızdaki bağ...ne yapılsa da eskiye dönmez..ki zaten dostum değildi sadece arkadaşımdı demişsin...şimdi sen kızdan ayrılırsan hem arkadaşını hemde sevgilini kaybetmiş olcaksın...bence 3 taraf kaybetceğine bu şekilde devam etsin...

mümkün olduğunca o arkadaşınıza görünmemeye,gözüne sokmamaya,kendi hayatınıza devam ettirmeye bakın...çünkü sen ne kadar kendini anlatsanda o arkadaşına onun gözünde düştün bi kere,hep suçlicak seni ve bi daha asla güvenmicek...o yüzden ben o arkadaşı artık kayıp olarak görüyorum...sen kızdan ayrılsan o arkadaşın bi şey kazanmicak bence...sadece egosu tatmin olcak...çünkü kız ona dönmicek sonuçta..e senle de eskisi gibi olmaz arkadaşlığı adamın...eline ne geçicek sadece güzel bi tatmin "benim olmadı onunda olmadı" gibi...peki size ne kalcak ? boşu boşuna bi üzüntü ve gereksiz bi ayrılık...

keşke başta bu duruma gelmeseydi ama geldi...o yüzden en güzel çözümün bu olcağını düşünüyorum...sen artık geçmişi geçmişte bırak ve ilişkine devam et..ama dediğim gibi dikkat ederek...tabi bu benim fikrim... ;)

jöly

Üye
Yalancılık olup olmaması mesele değil ki. 2 gün sonra kız arkadaşından ayrılabilirsin, ama dostundan arkadaşından kolay kolay ayrılmazsın. Eğer ilişkilerine bu gözle bakarsan asla arkadaşına, sevgilini değişmeyeceğini anlarsın. Sevgili bir başkası da olur, gönül başkasını da sever ama dost her zaman bulunmaz...

Bence. ;)
ahmet çok güzel söylemiş...:oke:

forevergulay

Üye
Abi yapma gözünü diyeceğim ama senin düştüğün duruma bende platonik olarak düştüm.Bunda bence asıl mesele kızın gerçekten seviyor olması.Eğer seviyorse can-u gönülden devam et aşkına,yoksa bırak kızı...Hem de burada günahı sevmekle değil,kızla çıkmakla yapıyordun.İleride evlenir Allah korusun boşanırsanız sana yazık olur...Bunu ileride daha iyi anlarsııın

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
peki arkadaşım ben sana şöyle bir soru sorayım o arkadaşının yerinde sen olsan ne yapardın senin o kıza karşı hiç alakan yokken bi kaç kişi sadece söz konusu ediyor sen olaya atlıyorsun hemen aklıma şöle bi soru geliyor arkadaşın sana sevgilisinden bahsederken sende mi tutuldun olan olmuş diyeceğim ama hayat buher zaman karşılaşabilirsin
madem

--------------- Ekleme ---------------

güzel bir ilişkiniz var bu saatten sonra bozmaya değmem hayat senin hayatın geçmişi düşenerekte kendini yıpratma

fleshig

fleshig

Üye
    Konu Sahibi
o arkadasin yerine kendimi koydugum zaman tabiki bende ayni düsüncelere sahip olurum. ama olayda kopuk veren yer; bir! benim arkadas dedigim insanla cok samimi olmamam iki! kizin ona karsi hic bir his ve duygu tasimamasi üc! arkadasin iliski dedigi olayin sadece 2 haftalik bir tanismadan ibaret olmasi... o yüzden birazda kendimce "o kadar abartilacak bir durum yok" diyorum...

Tamam ben hatami kabul ediyorum. ama o insanin da erdemlik gösterip sinesine cekmesi gerekiyordu. tutupda orda burda anlatmasina olayi sakiz yapmasina hic gerek yoktu...

ayni olay benim basima yine geldi. (zaten böyle olaylar hep beni bulur) arkadasim beni aradi, evlenecegi kizla önceden bi birlikteligimiz olmustu ama sadece öylesine.. bende olayi oldugu gibi anlattim ve icin rahat olsun dedim... ve simdi arkadas evleniyor... simdi benim arkadasa gidip " sen ne midesiz adamsin! benim cikmis oldugum kizla evleniyorsun utanmiyormusun?" gibi laflarmi etmem gerekiyor...

yorumlariniz icin hepinize tesekkür ediyorum.. ama ben kararimi verdim... Bir hic ugruna bu iliskimi bozamam.. ben herseyi karsima almisim. bu durum devede kulak misali kalir.. icimde rahat.. Allah hem benim hemde onun icin hakkimizda hayirlisi ne ise onu versin... olmassa eger aramiz "NASIP DEGILMIS" der, yola devam ederiz...

ama herseye ragmen umarim hicbirinizin basina böyle bi durum gelmez. inanin cok kötü bir pozisyon... :(

iremm

iremm

Üye
hmm...aranız pek samimi değilmiş o kişyle sanırım Ahmet samimi olduğunu zannedip sevg. için dost atılmaz dedi...Neyse dediğin gibi olay olmuş bitmiş bu saatten snra ayrılmakta olmz zmn herşeyin ilacıdır madem bi birlikteliğe adım attınız devam et o zmn...olmassada olmz ztn...bu saatten snra kendini o kdr üzme artık...:)

sscorpion

Üye
gemiyi yürütene kaptan derler. için rahatsa sıkma canını. ciddi düşünüyorsanda hiç takma kafaya. Allah hakkında hayırlısını versin

weyselaysel

weyselaysel

Üye
Kızda istedikten sonra arkadaşına geri çekilmek kalıyor dostum. Ilişkişne devam et

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Yanlış yapmışsın kardeş bu benim şahsi görüşüm yanlış anlaşılmasin