Degerli abilerim sizden tavsiyenizi bekliyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

byomerars

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Degerli abilerim sizden tavsiyenizi bekliyorum.
admin lutfen bu konuyu silmeyin rica ediyorum...

Arkadaslar derdimi anlatayim size
benim gecen sene ayni sinifta oldugum bir kiz var ilk goruste aşk derler ya aynisi oldu.kizi gordum kalbim nasil atiyor. Bu kiz benim olmali dedim 1 hafta sonra ogrendim sevgilisi varmis.iste o an kalbim durdu sanki bu isin pesini birakmam dedim 1 ay 2 ay gecti sinifta en cok bana guvenen ve bana tek derdini anlatan kizdi.iste bu ani bekliyordum.yani bana yakin olmasini.sonra okul kapanmasina 1 ay kalmisti sevgilisi faceye ekledi oglumlu laflar etti dayanamadiim bnde ettim. sonra kizin facesine girip bnm sevgilimden sanane felan dedi anladim saten cocuk onun adina konustugunu laf ettim ve yolladim . ertesi gun senden nefret ediyorum dedi kiz bana bende kiza bende senden nefret edyorm dedim.okul kapandi karne alma gunuydu. ben kizla konusmuyordum.kiz beni cagirdi bana soyledigi lafta buydu : bnmle lutfen baris dedi tmm dedim bu sene ogrendim sevgilisiyle ayrilmis herseyi ona anlattm dinledi. sonra bn aramizi iyi yaptim gene sonra teklif actim.reddetti. bu sene olmaz diger sene allah kerim dedi. ozaman sanki 2 defa kalp kirikligi yasadim ne yapmaliyim beyler lutfen yardim

BYFECI

BYFECI

Üye
film gibi bir olay

• Beğen
Tepkiler: Joker

byomerars

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Beyler yardim

byomerars

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kimse asik olmadi sank ha

byomerars

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
aynen oyle

byomerars

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
arksdaslar 1 tavsiye

doctorrr

doctorrr

Üye
Seviyorsan git konuş bence hacı.

ismail010

Üye
Bi kızla yakın olursan sonu pişmanlıktır..

#Respect
(Messi and Ronalda very diffrent players)

hızırgibi

Üye
g.o kardes yapacak birsey yok:-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...