Iki tane kiz var

Sponsorlu Bağlantılar

galatasaray19051

Üye
    Konu Sahibi
Iki tane kiz var
Lise 2 ye gidiyorum. a sinifindayim a sinifinda cok s3vdigim bir kiz vardu.Benden uzun ve guzel.Kendi sinifmi fazla sevmem konustugum 2 3 kisi vardir en fazla.Diger sinifin erkekleri beni b den kabul ediyolar. Her ders ayri olsakda hep onlarla takilirim. Iste gecen hafta b sinifindan bir kiz beni seviyormus ve bana erkekler vasıtasıyla soyledi.O kizda benle ayni boyda fazla konusmadigim ama guzel bir kizdi. Benim de herkesi reddememe gibi bir zorunum var uzulmesin diye. bende iyi dadim bari cikiyim. Sonra onun kiz arkadaslari ben bir korisora gittik ve ben cikma teklif ettim. Oda kabul etti ve seni seviyorum dedi. Sonra neredeyse hiz konusmadik onun kiz arkadaslari soru soruyor ikimize cevapliyorduk. Yani bir muhabbet olmadi. Ve benim sinifimdaki sevdigim kiz bizi gordu. O kiz derste uzgun gibiydi. Ben de onun beni sevdigini anladim. Ertesi gun diger siniftaki arkadasim bana o kizin beni s3vdigini ve uzuldugunu soyledi. Durum bundan ibaret ve benim sinifimdaki kizla muhabbet edebiliyorum. Ama diger kizla hethangi bir bos sinif disarda bulustugumda. Dilim tutuluyor. Birde cumartesi gunu kurs var. Siniflar ortak oluyor ve ben hep ona bakiyorum onun bana baktigini gormuyorum. Ama beni sinifimdaki kiz hep bana bakiyor.sinifta espri yaptigimdq guluyor vb.
Sizce diger sin7ftaki kizdan ayrilip bizim siniftaki kiza cikma teklif etmelimiyim?
 


smh60

smh60

Üye
Az çok ben de yaşadım lisede böyle şeyler :ehe öncelikle bence sınıfındaki kıza durumu izah etmelisin üzülmesin diye kıramadım felan durumu anlat sonra asıl mesele diğer kızdan ayrılmanda bitiyor ve mantıklı bişey söylemeden ayrılırsan çoğu kişi gözünde kötü izlenim bırakmana neden olabilir. İş senin zekanda bitiyor birazda :D kolay gelsin liseli kardeşim
 
Bülent872

Bülent872

Üye
Simdi senin sınıfındaki kız kesinlikle seni seviyomu bunu iyice öğren arkadasın dediği gibi sonra böyle böyle de durumu izah et bişi yaşamadık falan arada bi kaç yalan sıkıştır sonrası gelir zaten.
 

Benzer Konular



Üst Alt