AppStore Hesap Alımı (Kredi kartına gerek kalmadan) [U.S]

Sponsorlu Bağlantılar

blooddlesni

blooddlesni

Üye
ya ben bu none göremıorum pcnn heryerıne baktm yokk yardım lütfen

--------------- Ekleme ---------------

ya none çıkmıo türkie seçeneğinde çıkıo ama onda da yapamıorum yardımcı olursanz şimdidn çok tşk edrm

kimi-emd

Üye
acil yardım abd de none yok payment method a 5-6 kez denedim bulamadım

ykp0038

Üye
10 dkk oldu msj gelmedi :)))

oldu sanırım :) basit ama ugraştırdı bilmeyince öyle oluyo :) tskederm

batu26

Üye
Teşekkürler...

osk

Üye
nihayet oldu teşekkürler

osmanderler

Üye
Tesekkurler

funkyc_1

Üye
yeni sürümünde 9.1de none secenegi yokmuş ..

brkgzd

Üye
ı tunes uzerinden derken iphone den app storeye girsem herhangi free programa tıklasam olmuyo mu..get app falan göremıorum yaa

agd_1976

Üye
İ tunes code soruyor?bilen varmi arkadaslar

hknkzn

Üye
üye olmaya çalışıyorum 3 haftadır hep aynı sorun arkadaşlar."""passwords must contain at least one lowercase letter""" "şifre en an bir küçük harf içermeli diyor yazıyorum bu sefer """passwords must be at least 8 characters"""pasvord en az 8 karakter olmalı diyor onuda yapıyorum ama bu kısmı bir türlü geçemedim.konuyla alakalı yardım edebilecek babayiğit var mı arkadaşlar. [email protected] mail adresim

sistemist

Üye
arkadaslar ne yapsam yinede none seçenegı çıkmıyor free appden gitsemden önce
yada usd yapmış olsamda bir turlu none çıkmıyor kredı kartlaı seceneklerı var
acaba bunu çözen oldumu yada varsa biri bana alıp yada elınde fazla önceden aldıgı hesao varsa yollarmı
[email protected]

xeelee

Üye
8 karakter en az bir büyük harf ve birde rakam olmalı sonra none secenegi cıkıyor ama ben adrese takıldım şimdilik

adres kısmını düzgün yapın mesela internet üzerinden bi adres bulun yapın ben yaptım oldu kod kısmı sorun olmadı bi şey istemedi zaten ayrıca gelen e maile tıklatın sayfası acılıyor sonra bi tane daha geliyor onuda tıklayın ama itunesiniz acık olmalı sonra sizi kabul ediyor sorusu olan arkadaş varsa yardım edebilirim ben yaptım oldu

önce itunes üzerinden free apps yazan yeri tıklayın sonra cıkan herhangi bi apps uygulamasının üzrerini tıklayın sonra yeni bir new account diyecek yeni üyelik onu yapın en az sekiz karakter kısmıda en bir büyük harf en az da bir rakam olması lazım bölece şifrenizi kabul edecek sonra adres kımınıda düzgün yazın adres cok mühim düzgün yazın olacak sygılar

kuafemre

kuafemre

Üye
buyurun arkadaslar buda benden olsun amerikada adres ararsaniz burdan bulursunuz örnegin new york :)

buyurun arkadaslar buda benden olsun amerikada adres ararsaniz burdan bulursunuz örnegin new york :)

pRime.

pRime.

Üye
Adminim, BÜYÜKSÜN!!! :sarıl::aha::op: İşe yarıyor arkadaşlar yanlış yapmış olabilirsiniz

alyaderin

Üye
yaa bn 1. sayfada anlatılan seklde sayfayı doldurdum ama en sonda söyle bir hata veriyor ; "your credit card was declined. please enter valid credit card information" ne yapmam gerekiyor ??? :hmmm

malidinc

Üye
arkadaşlar code ne yazmamız gerekiyor hiçbiryerde code bulamadım , adres madres tamam da code kısmı boş kalıyor

dugogs

Üye
teşekkürler kardeşim çok güsel bir anlatım çok kolay oldu almam sağolasın emeğine sağlık

kitab12

Üye
bende none seceneyi yok((

Üst Alt