Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AppStore Hesap Alımı (Kredi kartına gerek kalmadan) [U.S]
Sponsorlu Bağlantılar
henriko3424
Üye
emeğine sağlık kardeş işe yaradı saygılar.
bekircik27
Üye
Dostum Allah ne siteğin varsa versin vballahelal olsun çok güzel açıklamışsın hiç takılmadan yaptım çok tşk ederimm vallahi helal olsun çok sağol sayende öğrendim 3 gündür uğraşıyordum
natt
Üye
teşekkürler
--------------- Ekleme ---------------
teşekkürler
ates_fever
Üye
dostum senin dediğin gibi herşeyi yapım mail adresime aktifleştirme linkide geldi tıklıyorum beni apple.com yönderiyor sonra ituneste hesabınızı doğrulayın diyor giriş yaparken. kabul etmiyor. aktifleştiremedim. lütfen yardım
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar anlatılanları yaptıktan sonra ZİP CODE : 00501 - CİTY NAME: HOLTSVILLE - STATE : NEWYORK NY YAZARSANIZ YETERLİ OLUR ADRESİ VE İSMİNİZİ SALLAYABİLİRSİNİZ.
maverick61ts
Üye
ck saol ck isime yaradı =)
şenol gümüş
Üye
Create New Acoount u tıklıyorum ama payment methodunu bulamıyorum yardımcı olurmusunuz
ans
Üye
merhaba bu işlemleri cep üzerindenmi
pc denmi yapacağız
Tia Mari
Üye
Arkadaşlar ben beceremedim bu işi card bölümünde takılıyorum ikide bir kart no ve limitle ilgili bişeyler söylüyor. bir arkadaşım kredi kart bölümünde none diye bir yer var orayı tıklıyacaksın dedi ama bende none diye birşey çıkmadı
ya dostum, abd hesabı alıcam ama "none" secenegı cıkmıyo kı ? sadece TURKIYE de none var. dıgerlerının hıc bırınde "none" secenegı yok yaw. nası alcaz abd den hesaP. özel msj atabılırsen sevınırım
ppesimistylee
Üye
hadiii amaa yaw. yardımm pllsss
enesx86
Üye
ya ewt abd de none seçeneği yok yardım lütfen
enesx86
Üye
yok mu bilen biri
elizkundura
Üye
olmuyor kardeş 5 6 kez denedim ama none yok
soosle
Üye
eywalah çok sağol
ppesimistylee
Üye
yaw neye eyvallah neye saol yaaaaaa. ben mı köruum yoksa pc bana numara mı yapıyo. ben neden NONE secenegını goremıyorum TR haricindekı bı ulkedeeee. moderatörrrr beeeeeeeeeyyyyyyyyyy.