Kredi kartsız İtunes Hesabı açma (U.S.A)

Sponsorlu Bağlantılar

retlaynn

Üye
slm ben dedıgınızı yaptım ama
giris ıstıyo onu nasıl yapıcam

skelld

Üye
saol hocam işe yaradı...:yuru

madmax29

Üye
arkadaşlar anlatım güzel ama malesef atlanan bişey var kimsede tam net cevabını verememiş...bende kendim kastım buldum.. ilk başta applestoreden seçtiğiniz uygulamanında ücretisz olması lazım..eğer başta seçilen uygulama ücretli ise none yazıyı çıkmıyor...ücretsiz uygulama seçerek hem us den hem tr den kayıt olabilmek mümkün ücretsiz uygulamalara sağ daki sütunda aşşalardan ulaşabilirsiniz...

vatanrecordz

Üye
usa yı sectıgımde none yazısı gelmıyor nedense oyle bır secenek yok neden ?

ozgur_derince

Üye
aktivasyon mailine tıklıyorum, itunes sayfası açılıyor, ama sign up diyorum kullanıcı adı şifre yazıyorum "not verified accound" diye hata veriyor, hesabı aktive edemiyorum.

Aktivasyon mailini tıkladıktan sonra neler yapılması gerektiğini bilen arkadaşlar var mı?

agd_1976

Üye
Aarkaraslar kod istiyor ne yazicagiz

hasan karadaş

Üye
ben yapamıyorum hiç birşeyi

kaf52kef

Üye
tşk,

lugar

Üye
kardeşim biri yardım etsin yha bu resimde olanların hiçbiri bnde çıkmıyo.... hepsini yapıorum ama kredi kartı seçenekleri flan hiç öyle bşy çıkmıyo biri bna alıp özel mesaj olarak atabilir mi yh a:SSS

seyyahosman

Üye
Arkadaşlar şifre yazarken sayı ve harf olacak harflerden bir tanesi büyük harf olacak. Böyle yaparsanız kayıt olursunuz

Teşekkürü hakettim sanırım :)

--------------- Ekleme ---------------

Ayrıca Arkadaşlar Kredi kartsız kayıt olayı kapanmıştır. Benim gibi sanal kredi kartı oluşturun ( internet bankacılığı ile )
Daha sonra üye olun limiti 10 tl yaparsınız :)

ilksenilkay

Üye
tesekkurlerrrrrrrrrrrrr

Aliapaydin

Aliapaydin

Üye
kredi kartıyla üye olarak buradaki oyunları yüklersek sorun yaşar mıyız acaba?

mahmut gudumen

Üye
selam ben ıphone4 aldım yanlız pogram ındıremıyorum ındırecegım zaman mevcut apple kımlıgını gırın dıyor veya ynı apple kımlıgı yarat dıyor ama bır turlu ındıremedım yardımcı olurmusunuz

Berinays

Üye
Ya hersey tamamda e mailimdeki hotmail i kabul etmiyorApple yazdığımda kabul ediyor onda da en son tekrar deneyin diyor lütfen yardım et

Freedom Fighter

Freedom Fighter

Üye
sağolda bu sistem artık olmuyor başka yöntemlerde yapılıyor

Üst Alt