AppStore Hesap Alımı (Kredi kartına gerek kalmadan) [U.S]

Sponsorlu Bağlantılar

cerez315

Üye
ya dediklerinizin aynısı yaptım itunes de açık ama web sayfası açılıyor itunese bağlanılıyor diyo öyle kalıyo.Hesap alamadım

ramazan_yıldız

Üye
ya dediklerinizin aynısı yaptım itunes de açık ama web sayfası açılıyor itunese bağlanılıyor diyo öyle kalıyo.Hesap alamadım

Bendede önceden olmuyordu sorunun internet eplorerden kaynaklandığını buldum.. Explorerdeki linki Firefoxa yapıştırın sonrasında küçük bir pencere çıkıcak orda iTunes'i seçin Entere basın. Sizden e-mail ve şifre bilgilerinizi isticek oraya girdikten sonra iTunes'e girin.Bu kadar.. Amerika versiyonunda gerçekten çook çeşitli seçenekler var.. Kolay gelsin..

ridvoor

Üye
ya kardeş hepsini yaptım bi türlü payment method un orda none yi bulamadım acaba nasıl

duwayn

Üye
ya kardeş hepsini yaptım bi türlü payment method un orda none yi bulamadım acaba nasıl

Eger itunes un store sekmesinden create account (yeni hesap yarat) diyorsan payment method da none cıkmaz !
Anlatıldıgı gıbı yada sag ustteki arama kutucuguna free app diyerek bir arama gerceklestir.gelen sonuclardan bırısıne tıkla
acilan yeni pencereden create new account tu tıkla
contunie > gelen ekranda kosulları kabul ettıgıne daır kutucugu ısaretle sozlesmenın ustundeki ikinci satırda ulkeye dikkat et united states olacak ve contunie > gerekli bilgileri doldurarak contunie > ve karsında "none" payment method lu kayıt alanı.Kolay gelsın :islik

anqelinc

Üye
itunes i tıklıyorum ama altında u.s çıkmadı giriş yap denilen yerde yeni hesap al diyo orayamı tıklıycaz?orada unıted states diyo next dedim sonra en altta agree diyo ona tıkladım ondan sonrada mail pasword falan diyo ondan sonraki sayfada da zip no kredi kartı numarası istiyo yine orayı boş bıraktım ama olmadı yine daha ayrıntılı anlatırsanız sevinirim

emrullah21

Üye
ben deniyorum plmuyo nasil yapacam

--------------- Ekleme ---------------

en assagida ulke sec diyo orda

sercan_02

Üye
negativ kardeş biligilerin için tesekkur ediyorum ama bendede bitane ıphone16gb var fakt jailbreak olsun free uygulamalr olsun wifiden baglandım indireyim dedim hesp filan istiyor abi itunese girdim türkiyede desteklenmiyor napmalyım lütfen yardımcı olurmusun şimdiden çok çok teşekkür ederim kolaygelsin

negativ kardeş biligilerin için tesekkur ediyorum ama bendede bitane ıphone16gb var fakt jailbreak olsun free uygulamalr olsun wifiden baglandım indireyim dedim hesp filan istiyor abi itunese girdim türkiyede desteklenmiyor napmalyım lütfen yardımcı olurmusun şimdiden çok çok teşekkür ederim kolaygelsin

emrullah21

Üye
unun resimlisi yokmu

resimli anlatimi

emrullah21

Üye
merci walla cok iyi birsey herkese iyilik america kazanacagina hic kazanmasin

bluff38

Üye
kardeş ellerine salık süpersinn anlatım şahaneydi,,

Uzmandede

Uzmandede

Üye
Eline sağlık çok güzel olmuş oturdum okudum :maxicep:

RRC

Üye
online olan bi arkadas varsa bana acil yardım edebılır mı

RockGirlist

Üye
yaa ben ne zmandır uraşıorum ama yapamadım mümkünse biri bnm yerime alabilirmi bna :)):off::ağlarım:

CHD0571

Üye
Appstore hesabı alacam da itunes çok ağır çalışıyor.. Bu apple'ın bilerek yaptığı bir şey mi?

wasp55

Üye
code yerine ne yazıyoruz

bykawazaki

Üye
slm arkadaşlar ben yazdım benden başka bir numara daha istiyor gift certificates bölümüne ne yazabilirim...

sethaa

sethaa

Üye
Tesekkur ederim. Facebook secerek almayi basardim.

slm arkadaşlar ben yazdım benden başka bir numara daha istiyor gift certificates bölümüne ne yazabilirim...

O bölümü boş bırakabilirsn.

weroz

Üye
kardeş benımde var ıphone ama hesap istıyo bi yardımcı olun lutfen
:ağlarım:

Cemal koroglu

Üye
Arkadaslar Free oyunlari nasil indirebilirim

iphone appstore üyeligi nasil oluyo:hmmm

galatasaray333

galatasaray333

Üye
sağol yararlı bir bilgi olmuş. iphone alırsam hayırlısı :)

Üst Alt