• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Apple'ın En Akıllısı '' iPhone 4 '' ( Özellikleri / Fiyatı / Resimleri )

Sponsorlu Bağlantılar

baranayca

baranayca

Üye
Bu iphone da flash varmı???:hmmm

sft_eses

Üye
Arkadaşlar ben bu Iphone konusunda biraz cahilim....
O yüzden soracağım sorular size biraz saçma gelebilir ama yine de sormak istiyorum,cevaplarsanız memnun olurum....
Şimdi benim bugün haber sitelerinden okuduğuma göre 199 Dolara Amerika'da satılacak diyorlar,şimdi bizim internet üzerinden bu fiyata bu telefonu alma imkanımız var mıdır?
Yoksa Türkiye'ye gelince bu telefonun fiyatı ne olur?
Şimdiden teşekkürler....

izmirligenc

izmirligenc

Üye
Anli sanli birsey degil bunun uzerinde bence daha iyi cihazlar var ornegin yeni motorola droid

rapman

rapman

Üye
ipa uzantılı dosyalarını iphone 4 de kullanamazsın, çünkü o ipalar 3.1.3 os için hazırlanmış versiyonlarıydı. dikkat edersen 4.0 os çıkmadan önce, uygulama hazırlayan firmalara veya şahıslara 4.0 versiyonununun beta sürümleri gönderildiki 4.0 itunes aracılığıyla dığıtılmadan önce uygulama sahipleri kendi uygulamalarını 4.0 versiyonuna update etmeleri için! yani anlıyacağın o ipaların hepsi shift+delete

ikinci soruna cevap vereyim, ne zaman jb'si çıkar? 22 haziranda 4.0 itunes aracılığıyla kullanıcılara dağıtılacağı duyuruldu, demek oluyorki maximum 2 gün içerisinde 24 hazirana kadar 4.0 hacklenmiş olacaktır!

hemen jailbreak olması güzel fakat birçok eski uzantılı oynatmayacak olması çok kötü ( prince of persia warrior within,asphalt 5,sf4,splintercellconviction,iron man vs )

iphoneturkey11

Üye
bende hem nokia n95 hemde iphone 3gs kullanıyorum ama nokia n8 almayı düşünüyorum ama haberi okurken ama iphone 4 mükemmel olmuş ekran 3.5 ama çözünürlük 960.640 batarya 300 saat bekleme 3 yönlü axis face time ve en önemlisi camdan yapılıyor yani iphone kullananlar bilir o çatlakları kalite mükemmel ama benim gibi kamera ve navigasyon kullanan ve micro sd kart okutarak iş yapan biri iseniz nokia n8

madem uzattık kısa bi karşılaştırma yapalım
iphone4 ın +ları
çözünürlük app store oyunlar özellikle asphallt 5 3 axis yani bildigin psp oluyo kasa kalitesi
-leri
sd okuyucu yok at&t den başka operatör yok yani trcell de 2000 tl den fazlaya satılır hack lemek garantiden çıkarıyo yani app storen hep parayla navigasyon
nokia n8
+ları
artık oda multitouch 720p çekiyo 12mp carl zeiss 12 boru değil kart okuyo simdi dersiniz abi 16bg nereye doluuo diye ben çok gezen biri olarak haritalar müzikler ve fotolar ile doluyo ve su yeni oyunlar 235 mb asphalt 5 2-3 tane bunun gibi oyun yükle ee.nokia ın kutusu çok bonkör apple bana sadece usb kulaklık ve priz adaptörü verdi n95 bile daha fazlasını vermişti.artık oda asphallt 5 oynatıyo youtube deki video gerçek ise ücretsiz navi yaygın srvis agı
-leri
çözünürlük .bana demeyin nebu çözünürlük merakı diye bi n96 bak bi 6300 bak aynı ama ekran dev görüntü berbat n96 da n95 8gb da öyle hala 240x320 .
640x480 kötü degil eski 3gs den iyi 4g den kötü
symbian 3 bilnmiyor ilk örnek olcak hata olabilir ovi store kapsamlı değil
ve tipi biraz garip orta metal alt ve üst kenarlar plastik amaçsız bi olay yap hepsini metal
sizin ekliceginiz varsa söyleyin alıntı yapın bunlar benim düşüncelerim teknolojiye ayak uydurmak zor tabi trilyonlarınız yoksa

berkaytunali95

berkaytunali95

Üye
Özellik Olarak İyi Değil Ama Fonksiyonşarı Güzeldir Hralde :hmmm

FlashWampir

FlashWampir

Üye
ben mi yanlış görüyorum yoksa 199 dolar mı yazıyor?
peki Türkiye'deki apple'ların fiyatı neden bunların 3 - 4 katı?
Türklerin gelir seviyesi çok mu yüksek? ne alıp veremedikleri var?

>KoNaN>

>KoNaN>

Üye
Bunun türkiyedeki satş fiyatı ne olur sizce? Bana çok pahalı olmayacak gibi geliyor.

berkaytunali95

berkaytunali95

Üye
2 bin Lira :ehe

--------------- Ekleme ---------------

iPhone 4'ün 16 GB belleğe sahip modeli 199 dolara, 32 GB belleğe sahip modeli ise 299 dolara satılacak. Bu fiyatlar AT&T üzerinden alımlarda ve 2 yıllık kontrat ile geçerli olacak. Kontratı 2010'da dolanlar yükseltme yapabilecek. 24 Haziran'da satışa çıkacak olan cep telefonu için ön siparişler 15 Haziran'da başlıyor. Amerika, Fransa, Almanya ve İngiltere'de satışa sunulacak olan telefon, 2010 sonuna kadar 88 ülkede daha satışa çıkacak.
Kontratlı Bide Onu Göreseniz

FlashWampir

FlashWampir

Üye
2 bin Lira :ehe

--------------- Ekleme ---------------

iPhone 4'ün 16 GB belleğe sahip modeli 199 dolara, 32 GB belleğe sahip modeli ise 299 dolara satılacak. Bu fiyatlar AT&T üzerinden alımlarda ve 2 yıllık kontrat ile geçerli olacak. Kontratı 2010'da dolanlar yükseltme yapabilecek. 24 Haziran'da satışa çıkacak olan cep telefonu için ön siparişler 15 Haziran'da başlıyor. Amerika, Fransa, Almanya ve İngiltere'de satışa sunulacak olan telefon, 2010 sonuna kadar 88 ülkede daha satışa çıkacak.
Kontratlı Bide Onu Göreseniz

kontrat?

Lacrymosa

Üye
Apple Türkiye'ye firma kurdu. Fiyatlar umarım çok artmaz. Şu telefonu ucuz seviyelere çekseler çok daha yüksek satış rakamları sağlayacaklar.

maciii

Üye
su bir gercektirki nokia nın teknolojisinin apple a yetişmesi için 50 fırın ekmek yemesi gerek daha. uretilen telefonlarada bakarsak hem teknoloji hem göresellik olarak apple dan iyisi yok nokianın telefonları takoz gibi ya cok kalın ve kullanımı kötü. nokiaya iyi diyen arkadaslar muhtemelen apple ın bir urununu kullanmamıslardır

Lacrymosa

Üye
Nokia devri bitti artık ama Apple telefonları pahalı oluyor.

rwo

Üye
İyi artık bizi burda kontrat ile 2500 tl ye soyarlar amerikada kontrat ile 199 dolara al türkiyede 1500 dolara al biz amerikadan daha zengin ve rafah içindeyiz ya oh yaşasın amerikalılar görse rafahımızı sanırım hasetlerinden çatlarlar.
Buarada adamları tebrik etmek gerek sağlam cihaz yapmışlar.

GANG BANG

GANG BANG

Üye
isterse dünyanın en güzel telefonu olsun;Benim ulaşamıycağım bi fiyatta olucak kesinlikle.2000 tl olur en az :(

trailblazer

trailblazer

Üye
Nokia devri bitti artık ama Apple telefonları pahalı oluyor.
neye göre bitti?? özellik olarak halen daha üst seviyede nokia lar... iphone sadece görüntü amaçlı... üzerindeki özellikleri sanki ilk def onlar yapmış gibi tanıtarak lüks düşkünü insanların wow demesine bayılıyorlar... en abartı özellik 720p video kaydı gibi görünse de 1080p varken neyime lazım

blackofday

blackofday

Üye
Nokiayla Apple ı karşılaştırabilmek için önce aynı kalitede olmaları gerekir.Özelliklerinden geçtim o özellik beni ilgilendirmiyo bu özellik benim işime yaramaz o daha iyi veya bu daha kullanışlı gibi tartışılabilir.Ancak söz konusu kalite olduğunda Nokia Apple a rakip olamaz.Kullanılan malzeme,işçilik vs gibi konularda Apple dünyada 1 numara kimse bunun aksini iddaa edemez.Ayrıca dikkatimi çeken bir diğer şey Nokia N8 de 12 mp kamera olmasına rağmen saniyede 30 kare 720p ( HD ) çözünürlüğünde video kayıdı yapıyo.Yani 5 mp kameralı iphone 4 ile aynı.Kim kimi kandırıyo o zaman?Yeni iphone nun en büyük özelliği ise ne kamerası ne hd video kaydı ne face time özelliği bence en muhteşem yanı 960'a 640 piksel çözünürlük ve 326 piksel-inç oranı ile yüksek DPI sunuyor. Bu değer gerçekten çok yüksek.Varmı daha ötesi?

mc_mechul

Üye
Bence hafıza olarak hemde tasarımj olarak İphone 4 kendini baya bir aşmış

cashuwa

cashuwa

Üye
elimize geçmeden gereç incelemer yapılmadan yurumlar boş şuanki gönüşü yenilikleri göz kamaştırıyor akıllıca incelendikten sonra karar vermeli bence

Ysakay

Üye
Fiyatlar enteresan geldi 16 gb 199 32 gb 299 dolar amerikada bizde nedense basina 1000 ekliyorlar. Turkiyeden siparis verme imkanimiz warmi acaba bilgisi olan warmi

Üst Alt