Apple'dan iPhone X için Home buton aparatı

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Apple'dan iPhone X için Home buton aparatı


Teknoloji dünyasının en önemli firmalarından olan Cupertino merkezli Apple firması, iPhone serisinin 10. yılına özel olarak geliştirdiği cep telefonu iPhone X ile birlikte birçok alışkanlığını değiştirmişti. Çentikli ekran anlayışıyla birlikte tasarlanan bu ürün de Home butonundan feragat ederek yüz tarama teknolojisini kullanan şirket, bu teknoloji ile kimilerinin ilgisini üzerine çekmiş kimilerinin ise tepkisinin odağında yer almıştı.

Oluşan tepkiler için harekete geçen ve farklı bir teknoloji ortaya koymaya hazırlanan şirket, parmak izi okuyucu aparatını duyurdu. Açıkçası yeniden tasarlanan bu ürün tamamıyla yeni bir fikir anlayışıyla birlikte tasarlanırken, böylesine bir aparatı gerçekten iPhone X kullanıcılarının talep edip etmeyeceğiyse bize göre oldukça önemli bir soru işareti olarak karşımıza çıkıyor.

29 mm x 30 mm x 3.9 mm boyutlarında tasarlanan bu ürünü iPhone X'in büyüklüğüyle birlikte taşımanın zor bir yöntem olacağını söyletebiliriz. Mayıs ayı itibariyle birlikte ilk başta Amerika'da daha sonra ise tüm Apple Store'larda satışa sunmaya hazırlanacak olan şirket, bakalım bu üründen tahmin ettiği gibi bir satış rakamına ulaşmayı başarabilecek mi?
 


Üst Alt