Yeni iPhone kutularında, 3.5 mm kulaklık dönüştürücüsü olmayabilir

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Yeni iPhone kutularında, 3.5 mm kulaklık dönüştürücüsü olmayabilir


Akıllı telefon sektöründe öncü isim olan Apple firması, iPhone modellerinde 3.5 mm kulaklık girişini kaldırarak sektörde yeni bir akımın merkezindeki isim olmayı başarmıştı. İlk olarak bu işlemi 2016 yılında tanıttığı iPhone 7 modeliyle birlikte gerçekleştiren şirket, 3.5 mm kulaklık girişini tarihe gömerken kutu içeriğinde Lightning portunu 3.5 mm kulaklık jakına çeviren bir aparat sunmaya başlamıştı.



Öne sürülen iddialara göre Apple firması yeni nesil iPhone modellerinin kutusunda Lightning - 3,5 mm kulaklık adaptörüne yer vermeyecekken, bu kararıyla birlikte çoğu kullanıcıyı şaşkına çevirecek gibi duruyor. Öne sürülen iddialara göre şirket bu dönüştürücüyü kullanmak isteyenlerin harici olarak almasını zorunlu kılacak gibi duruyor.



Bu atılımıyla birlikte kablosuz kulaklık tercihini öne çıkartacağı düşünülen şirketin, daha önce kutu içeriğinde armağan ettiği dönüştürücüye rağmen oldukça yoğun eleştirilerin hedefinde yer aldığını unutmamak gerekiyor. Yani şirket şimdi bu eleştirileri kulak ardı edip birde kutu içeriğinde sunduğu Lightning - 3,5 mm kulaklık adaptörünü tüketicilere ücret karşılığında satarsa oldukça tepki toplayabilir.



Lightning portlu EarPods sunulabilir
Ortaya çıkan bir diğer bilgiye göre ise şirket kutu içeriğinde direk olarak sadece kendi ürünlerinde kullanılabilecek Lightning portuna sahip bir EarPods modeli sunabilir. Eğer şirket böyle bir karar alırsa da eleştiri oklarının hedefinde yer alabilir. Büyük bir merakla bekleyip, yeni iPhone tanıtımında durumu gözlemleyeceğiz.
 


Üst Alt