iPhone 9 ile iPhone X Plus'ın en iddialı sızıntısı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
iPhone 9 ile iPhone X Plus'ın en iddialı sızıntısı
Apple tarafından geliştirilmekte olan iPhone 9 ile iPhone X Plus modeline ait en net görüntüler kamuoyuna sızdırıldı.


Akıllı telefon üretiminin önemli isimleri arasında yer alan Apple firması, hem akıllı telefon sektörünü hemde şirketin hayranlarını heyecanlandıran iPhone 9 ile iPhone X Plus modelleri üzerindeki çalışmalarını sürdürüyor. Tam anlamıyla cihazın tasarımı hakkında bizlere yeni bilgiler veren görseller bugün kamuoyuna sızdırılırken, şirketin çentikli ekran geleneğini sürdüreceği ve çerçevesiz ekran deneyimine devam edeceği belirtiliyor.



Cihazların tasarım anlayışına baktığımızda iPhone X modelindeki yapının iPhone X Plus'ta yer alacağı ve iPhone 9 serisinde ise tıpkı iPhone 8 modelinde olduğu gibi bir tasarım anlayışının ele alınacağını söyleyebiliriz. Cihazda bu sefer LED flaş donanımının kameranın sağ tarafına değil, alt kısmına yerleştirildiğini de söylemeliyiz.







Şirket tüm cihazlarının arka yüzünde cam panel kullanımını sürdürecek gibi dururken, aslında şirketin bu anlayışının kablosuz şarj teknolojisinden ötürü olarak kaynaklandığını söylemeliyiz. 6.5 inç genişliğindeki OLED paneline sahip iPhone X Plus modelinin 6.1 inç genişliğindeki LCD paneli içeren iPhone 9modelinden boyutlandırma olarak çokta farklı olmadığını söyleyebiliriz.



Apple'dan çentiksiz ekran tasarım anlayışını ve Huawei'nin P20 Pro modelinde tercih ettiği üç kamera anlayışını bekleyenlerin bu senede beklediklerini bulamayacaklarını ancak ilerleyen dönemlerde bu anlayışı şirketin yeniden uygulamayı düşünebileceğini belirtmeliyiz.
iPhone 9 ile iPhone X Plus'ın en iddialı sızıntısı
 


Üst Alt