Uruloki
Üye
sonuçta cam illa ki kırılır ve bence iki cihazada yazık olmuş millet kıyamıyor bunların yaptığına bak ve 3GS de 600(?) mhz işlemci 128mb ram var ve gpu berbat aynı özellikte android cihazlara bakmak lazım
sonuçta cam illa ki kırılır ve bence iki cihazada yazık olmuş millet kıyamıyor bunların yaptığına bak ve 3GS de 600(?) mhz işlemci 128mb ram var ve gpu berbat aynı özellikte android cihazlara bakmak lazım
alta in alta üst kısımdan geçme okey
iyi tamam öyle olsun o zaman ben yine diyorum 600 mhz 256 mb ram powervr sgx 535 e sahip bir android cihaz en son sürüm olsun yani android 2.3 sonuçta en iyi sürüm bu ios5 da en son sürümse ikisindede bir asphalt 6 filan ve ya herhangi başka oyun karşılaştırması göster
mümkünse link alabilir miyim??(sadece meraktan)GS2 ile iPhone 4S'in browser karşılaştırmasını gördüm, GS2 çoğu sayfayı açmada hala öndeBenchmark'ı pek yansıtmıyor açıkçası
Kimse yere düşürüp atmak için almıyorda kazara elinizden kaysa yada cebinizden çıkartırken kayıp düşse ? 2000+ lira verdiğim bir cihazın bu kadar dayanıksız olmasını kabul edemem şahsen.
Türkiye seninle gurur duyuyor ...Kimse yere düşürüp atmak için almıyorda kazara elinizden kaysa yada cebinizden çıkartırken kayıp düşse ? 2000+ lira verdiğim bir cihazın bu kadar dayanıksız olmasını kabul edemem şahsen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?