App TrK olmadan N-gage 2.0 yükleme !

Sponsorlu Bağlantılar

haydar_bas

Üye
kardeş bu n-gace 2 yi telefona (n73) yükleyemiyorum dosya bozuk diyo bi cevap yazsan

thekoas

Üye
ilginç ama saol

gurbeyc

Üye
teşekkürler

muhammet raşit

Üye
Allah razı olsun kardeş. Eline sağlık.

aristothales61

Üye
ya arkadaşım emeğine sağlıkk gördüm ki herkesde yapmışş ama ben bir türlü yapamadım.. her şeyi aynen yapıyorum ama oyunların kurulumuna gelince onları not defterinde açıyor anlamadım gitti.. bi de n-gage programını kuruyorum ya yükleme tamamlanıyor ama program uygulamarın içinde gözükmüyorr..... tlfn hackleme olayını daha önce zaten yapmıştım.. ama olmuyor diye tekrar yaptımm ama yine olmadıı

sarp59

Üye
dosy bozuk diyor yüklerken ng2 yi nedennnnnnnnnnnnnnnn

fatih_yurt

Üye
teşekkürler

rambo6868

Üye
Acil cevap lütfen: 6220 c de olurmu? (os 9.3 fp2)
ayrıca yazılım sürümü : 3.23 rm-328 (hiç güncellemedim)

opippi

opippi

Üye
saol:aha:tesekurler:d:

nazirhazir

Üye
Hellocarbide menu1 yapıom direk çıkıo programdan bikaç arkadaşta aynı sorun var bendede var çözüm bulabilirmisin tşk

--------------- Ekleme ---------------

Hellocarbide menu1 yapıom direk çıkıo programdan

sagoenteresan

Üye
arkadaşlar bi konu açıp direk kayboluyosunuz instalserver.exe'yi bin klasörüne atınca hiçbir dosya yüklenmiyor dosya bozuk uyarısı veriyor nasıl oluo bu.. Çözüm bilen varsa söylermi acaba

SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlarım, Canlarım ben N73 devrini kapayalı uzun bir süre oldu. O yüzden hatırlamıyorum. Ama herşeyi Noktası Noktasına yaparsanız, olacağına eminim. Haa birde şu var. Eğer sürüm güncelleme yapıldıysa telefonlarınızda uyanmış olabilir nokia. Bu yazdığıma dikkat ederek yapınız. İyi Forumlar.

Birde ADMİN arkadaşlarımız.. Bu konuyu neden ÜST KONU yapmıyosunuz merak ediyorum doğrusu :) Bence üst konu konumunu Hakeden bir Paylaşım.

opippi

opippi

Üye
Tesekurlerrr!!!!!!

SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
Rica Ederim İyi Forumlar​

s.aydogdu

s.aydogdu

Üye
teşekkürler

kartal1000r

Üye
benım n85 telefonum var bunları denemdım ama sonuc alamadım bana deteylı sekılde yardımcı olursanız sevınırım.

SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
detayı felan hepsi içinde. ondan hariç bir bilgi yok bende kardeşim.

arasad

arasad

Üye
2,3 gündür bununla uğraşıyorumm N95 8GB da yapmak için.. Ama sys/bin e ulaşamıyodum.. Sanırım son versiyon 35.0.001 olduğundan ama sonunda kırabildim.. İlk sayfadan biraz alıntı yaptım.. Buyrun artık hackleyebilceksinizz :oke:
.
Helloox 2 yi kur Aç yükle
Rom patcher (Helloox u kurunca bu çıkacak, Aç Yeşil yap oyunu yüklerken)
x-plore kur (sırasıyla)
Hellocarbide’yi kur

.
‘’Sonra Hellocarbide ( gizli dosya ve klasörleri göstermek için ) Programını yükleyeceksiniz .. Bunlar Telefon hafızasına Kurulacak ..! İnstall Server.exe ' yide hafıza kartına atın .. X-plore programını açın Ayarlar kısmından; Sistem klasörlerini göster, Gizli dosyaları göster, ROM diskleri göster, RAM diskleri göster kısımları işaretli olsun. X-Plore uygulamasını çıkmadan arka plana atıyoruz. HelloCarbide'yi çalıştırın, Options kısmına gelin menu 1'i seç
Menü tuşuna basıp arkaplanda çalışan X-plore programına geri dönüyoruz. X-plore programına döndüğünüzde hafıza kartınıza girin. Oradan karta yüklediğimiz installserver.exe dosyasının üzerine gelin ve 2 tuşuna basarak dosyayı kesin. C:\sys\bin klasörüne gelin ve yapıştırın. Telefonu yeniden başlatın.’’

N-gageyi kur
Hellocarbide (Aç menü 1)
X-Purung’u aç 3sn bekle.. (installserver’ı şimdi kopyalayabilirsin)
Secman yükle aç çık..
PATCH (forumda var sınırsız yapıyoda galiba burdaki oyunlar sınırsız)

‘’Sonra Hafıza Kartında N-gage diye bir Klasör oluşacaktır.Oluşmazsa siz yaparsınız onuda Klasör ekleden .. Buraya C-r-a-c-k 'lenmiş binpda ' lı oyunları atıcaksınız .. Ve telefonu kablodan söküp oyunları tek tek kurucaksınız ’’

Oynamak için Rom patcher (Aç Mavi yap, artık yüklerkende oynarkende hep mavi olsun)

SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
Hallettiğin Halde Teşekkür Etmemende güzel Birşey..

arasad

arasad

Üye
Hallettiğin Halde Teşekkür Etmemende güzel Birşey..​
İlk mesajda teşşekkür butonuna basmıştım, +1 de. 3 gündür yapmaya çalışıyorum falan heycandan yazdım hemen :) yardımcı olmak için kusura bakma çok saolasın...​

.
iyi akşamlar...

Üst Alt