App TrK olmadan N-gage 2.0 yükleme !

Sponsorlu Bağlantılar

furkanozturk

furkanozturk

Üye
sıteden ındırılmıo sureklı dogrulama cıkıo yazıorum download gelmedı daha lutfen bı cozummmm ? rapidshare upload yada msnden yollayabılırsenız cok sevınırım .....

SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hiçbir şekilde linkte bozukluk yok gayet güzel bi şekilde calısıyor hersey herkes adımları tektek sıraladığım gibi yaparsa olmama ihtimali yok ;) o konuda korkunuz olmasın.Zaten günlük doğal hayatta konusulan rahat dilden yararlandıgım ıcın anlaşılmama gibi bi sorunuda olmaz !

cozturk

cozturk

Üye
SİZ VARYA SÜPER İNSANLARSINIZI HEMDE SÜPER..BİR SEN BİR ELECTRONİC....:).Bunları bize öğretseniz ne olcak elinize bişey geçmiyecek ama bizler için çabalıyorsunuz...SİZLERE DEĞİL BİR TEŞŞEKKÜR BİN TEŞEKKÜR AZ KALIR......TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,
TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,TEŞŞEKKÜRLER,

SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
NE SİZLERSİZ BİZ OLURUZ , NE BİZLERSİZ SİZ ..
:heyo::walk::bigstar::walk::heyo:

asdasd64

Üye
gercektn cok tsk ederm super bişii :))

--------------- Ekleme ---------------

yanlız teli yeniden baslattm dosyayı yuklemıyo :S

SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
Biryerde hata olduysa tekrar başa al . Adım adım hepsini eksiksiz yapmaya Çalış .

bahasomu

Üye
süpersin çok saol

SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
Rica Ederim ..

maxiser

maxiser

Üye
Lord arkadaşım emeğine sağlık güzel anlatmışsın,telefonum n85 secman programı n85 te açılmıyor?
buda ekran görüntüsüü?Yardımcı olur musun?

SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
Secman açılıyor olması lazım . Orada Ok tuşuna basınca Açılmıyormu ki ? Bende böyle bir olay yaşanmamıştı . yaklaşık 31 üyede de böyle birşey yaşanmadı . Şayet sen herşeyi baştan bi al dene ;)

electro77

electro77

Üye
eyvallah dostum akşama eve gidince denicem demolarını oynadım müthişti.

clan537

Üye
Teşekkürler :oke:

inancom

Üye
installserver.exe yi yükledikten sonra sürekli dosya bozuk uyarısı alıyorum.

atahan1905

Üye
ngage programını yüklerken DOSYA BOZUK uyarısı var sebebi nedir???

SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
installserver.exe yi yükledikten sonra sürekli dosya bozuk uyarısı alıyorum.

İnstall server exeyi kurmayacaksın . Orada yazıyo onu ya tel hafızasına yada hafıza kartına atacaksın !

ngage programını yüklerken DOSYA BOZUK uyarısı var sebebi nedir???

N-gage yi yüklerken böyle bi hata vermiyor . Sakın sende yukardakinin hatasına düşmeyesin :) Programları anlattığım gibi yapın bi sorun teşkil edebileceğini düşünmüyorum .
Kolay gelsin :oke:

liderfunk

liderfunk

Üye
ziddu dan başka bi site bulamadınmı upload edecek hız 12kb gidip geliyor rapidshare çok iyi olurdu

phoenixugur

Üye
benimde16- 22kb hız süper hızlı 8mb int hızın buna rağmen :D

furkan_gul_44

furkan_gul_44

Üye
Sağol

speeds

speeds

Üye
teşekkürler kardeş yorumuna ve emeğine sağlık

silop_kms

silop_kms

Üye
konu güzel olmuş emeğine sağlık teşekkürler...

Üst Alt