App TrK olmadan N-gage 2.0 yükleme !

Sponsorlu Bağlantılar

SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim öncelikle teşekkürler .. Aslında bunu çıkar için düşünmedim .. Çünkü başarılı ve muvaffak olmuşsun .. Ki senin konunu üst konu yapmışlar .. Yönlendirmem bu yüzden yani :) Şayet senden başka bu işi iyi yapmış
olan biri olsaydı ; ona yönlendirirdim .. Neyse :) Herşey için Sağol .. Ayrıca konu ile ilgilendiğin için teşekkürler ..

TopFury

TopFury

Üye
Siz ne güzel bir ''ikili'' oldunuz yahu :) teşekkürler pSu.Güzel anlatım.Benim N93'te de aynı şekilde iş gördü.Kullanan varsa onlar da deneyebilir. :oke:

faruk279

Üye
arkadaşım paylaşım için teşekkürler

mami24

mami24

Üye
ben hello carbie işlemini yapmadan yaptım oldu ve sadece secman yüklü

ersoy20

Üye
thanks kanka...

emreilhans

emreilhans

Üye
ya iyi guzel anlatmısında ben bişey anlamadım benim n 73 var format attım n gage gitti geri nasıl yuklıcem biraz daha acıklaya bilir misin?

muhammet2860

Üye
çok teşekkürler bende n73 almayı düşünyordum ama n gage 2.0 app trk olmadan nasıl kuracağımı merak ediyordum helal olsun sana

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Üstte sabit konulardan birinde de aynı yöntem anlatılmış zaten ama yine de emek vermişsin. Hoş, N73'te N-Gage ne kadar oynanır o da ayrı bir konu. N-Gage'in kendi sitesi bile bir ara N73'ü desteklenen telefonlar listesine "Yakında" diye koymuştu ama umudu kestiler herhalde ki kaldırmışlar listeden. Bu arada aranızda Age Of Empires 3'ü oynayan oldu mu? Var mıdır Java'dan bir farkı? Demosunu yüklemiştim ama lanet telefon açmadı.

haksızlık yapma n73 e ya:)
valla güzelde oynuyorum tek sorun şu n73 de joystick yüzünden fifa 2008 falan tus ayarı yapılmadıgından oynuyamam

Cynical

Cynical

Üye
haksızlık yapma n73 e ya:)
valla güzelde oynuyorum tek sorun şu n73 de joystick yüzünden fifa 2008 falan tus ayarı yapılmadıgından oynuyamam
http://www.maxicep.com/s60-3rd-sistem-araclari/keymap-v1-10-os9-1-unsigned-140938.html
Şu program işini görür. Önce oyunun ayarlarından tuşların işlevlerini değiştir. Ne bileyim pası 5'e, Şutu 0'a, deparı 1'e filan al. Sonra yukardaki programdan joystick hareketlerini 2,4,6,8'e al. Tamamdır... Anykey programı Fifa 09'da daha çok işe yarıyor tabi ama N73 N-gage versiyonunu açamıyor RAM yetersizliğinden. Sisx versiyonunu çalıştırıyor ama.
N73'e haksızlık yapmıyorum, telefonumu severim. Ama RAM'i yetersiz... Worms'ü bile ancak telefonu resetleyince çalıştırıyor. Hoş, mophun versiyonu daha güzel Worms World Party'nin.

emrahcan5891

Üye
yav arkadaşlar bende n-gage dosyası bozuk diyo napmam lazım

ertu55

ertu55

Üye
arkadaşım ben bu secmanı yükleyemedim ya nasıl olcak bu lanet olsun yaw yardımcı olun lütfen

hayabusa77

hayabusa77

Üye
çok teşekkürler n79a yapabilirim inşallah

--------------- Ekleme ---------------

secman ve hello carbide programdan atıyor ne yapmalıım

SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
benide attı .. tekrar bastan başla kardeşim . Emin ol yapabileceksin. Bu uyarımı dikkate al .. :)

arkadaşım ben bu secmanı yükleyemedim ya nasıl olcak bu lanet olsun yaw yardımcı olun lütfen

kardeşim telefonunda sanırım benim işlem gibi oldu . Telefonuna yükleyemiyosan bi format et derim . Bu n-gage kolay bişe değil . Telefonun cok rahat olsun . Öle başla bu işe . yapamıyorum felan demeyin Lütfen . % 100 Sonuc alınmıştır .​

hayabusa77

hayabusa77

Üye
ya çıldıracam hello carbide menü 1 e basınca atıyo 100 kere(abartı) denedim yine olmuyo

SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
Bende de aynısı oldu hayabusa77 .. o kesin olmuştur sen diger işlemlere gec
:) bide olup olmadıgını digerlerini uyguladıktan sonra anlarsın zaten :) olmadı ben gene sana dönerim .. yazarım burdan ne bitti ne gitti haberder et beni ;) şimdi duş alcam =) gelicem siteye yine ..

hayabusa77

hayabusa77

Üye
abi yok ya olmuyo diğer işleme geçtim dediğin gibi ama dosya açılamıyor diyo

--------------- Ekleme ---------------

acaba exploreyidemi telefona kursam ya sana da zahmet oluyo ama

musty0691

Üye
Kardeş bende N95 8GB var hellocarbide menu1 i tıklıyorum bana yes diye sormadan program kapanıyor xplore giriyorum c de sys adlı klasör gözüküyor ama onun içine girmiyor ayıca xplore program günllemesinden sonra register istiyor kayıtlı deil ondan felan olabilirmi???

SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar normalde harfi harfine uygularsanız olması lazım . %100 Sonuç almış kişiler çoğunlukta gördüğünüz gibi . Onun için Telefonunuza Son bir kez Format Atıp yeniden işlemlere başlayın .

Acem.

Üye
Kardeş paylaşımın için teşekkür ederim.
Deneyeceğim umarım yapabilirim.

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
Gerçketen çok sade bi şekilde anlatmıossın zaten benim teli dah önce hacklemiştim ama sen çok güzel anlatmıssın resim felan da koymamaışsın ama inana daha anlaşılır bi de ben şu n-gage yi bi kurabilsem adam gibi cracklar olmuyo versiyonu güncel olduğundan

Üst Alt