App TrK olmadan N-gage 2.0 yükleme !

Sponsorlu Bağlantılar

SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
Geri Dönüp Teşekkür Etmen Bambaşka Bir güzellik :) Rica Ederim. Yardımcı Olabildiysem Ne ala !

zeki361

zeki361

Üye
kardeş yav ben bunları yaptım ama age of empiresi açmıyor neden olabılır ama diger oynları açiyor yardım etsen şimdiden tşk ler

SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş, n-gage olayını bırakalı çok oldu sen daha güncel birini bulsan daha iyi olur. Ama benim olayı çözdü isen onuda çözersin ;) çabalarından vazgeçme derim..

resso_21

resso_21

Üye
sağol kardeş

SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
Rica Ederim Kardeşim
İyi Forumlar :)

a.arak

Üye
teşekkürler

phant0mm

Üye
E75 te hellocarbide çalışmıyor yukledkden sonra acıorm menu 1 e tıklayınca direk program kendisini kapatıyor.yardımcı olabilcek varmı acaba?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
teşekkrlerr

SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
E75 te hellocarbide çalışmıyor yukledkden sonra acıorm menu 1 e tıklayınca direk program kendisini kapatıyor.yardımcı olabilcek varmı acaba?

Hellocarbide İşleminde Options'dan 1 Seçilecek. Ve Sürekli Yes tuşuna basılacak.. Olmuyorsa tekrar kaldır Tekrar yükle İşlemleri Baştan Başlat ;)

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Sağol.

Rchancoock

Üye
Teşekkür ederim benim bir sorum olacaktı benim N79 var bunda n-gage oyunu nasıl kurulacağını bilmiyorum formda aradım ama göremedim bir yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler

orukm

orukm

Üye
saol

ibrahim539

ibrahim539

Üye
Teşekkürler...

SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
Rica Ederim :)

astamanana

astamanana

Üye
beyler hellocarbide programını açınca menu 1 i seciyorum ana ekrana dönüyor telefon. hiçbir işlem yapmamış gibi duruyor öyle ne yapmam gerek, n95 8gb tlf

SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
Olduğu kadar dene Bi Bakalım. Olmazsa işlemleri Tekrar Baştan Başlatman gerekecek..

batotto

Üye
ngage 2.0 ı kurarken cannot install.device is not compatible with ngage diye hata veriyor :S

astamanana

astamanana

Üye
Olduğu kadar dene Bi Bakalım. Olmazsa işlemleri Tekrar Baştan Başlatman gerekecek..

peki bi deneyim usta /// bu arada telefonum hack li değil ondan olabilir mi, işimi sertifikayla görüyorum

SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
peki bi deneyim usta /// bu arada telefonum hack li değil ondan olabilir mi, işimi sertifikayla görüyorum

Hackli olması Lazım. Hacksiz telefona işlem yapamazsın Öncelikle Hacklemesin. Yoksa Nokia sözüm ona Beleşe oyun Oynatmaz :oke:

black.hard

black.hard

Üye
keşke bu dediğin programlarıda verseydin ''Hellocarbide''yi falan yani

Üst Alt