Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
App TrK olmadan N-gage 2.0 yükleme !
Sponsorlu Bağlantılar
SlashGun
Üye
Konu Sahibi
Geri Dönüp Teşekkür Etmen Bambaşka Bir güzellik Rica Ederim. Yardımcı Olabildiysem Ne ala !
zeki361
Üye
kardeş yav ben bunları yaptım ama age of empiresi açmıyor neden olabılır ama diger oynları açiyor yardım etsen şimdiden tşk ler
SlashGun
Üye
Konu Sahibi
Kardeş, n-gage olayını bırakalı çok oldu sen daha güncel birini bulsan daha iyi olur. Ama benim olayı çözdü isen onuda çözersin çabalarından vazgeçme derim..
resso_21
Üye
sağol kardeş
SlashGun
Üye
Konu Sahibi
Rica Ederim Kardeşim İyi Forumlar
a.arak
Üye
teşekkürler
phant0mm
Üye
E75 te hellocarbide çalışmıyor yukledkden sonra acıorm menu 1 e tıklayınca direk program kendisini kapatıyor.yardımcı olabilcek varmı acaba?
Hellocarbide İşleminde Options'dan 1 Seçilecek. Ve Sürekli Yes tuşuna basılacak.. Olmuyorsa tekrar kaldır Tekrar yükle İşlemleri Baştan Başlat
gokberkgovercin
Üye
Sağol.
Rchancoock
Üye
Teşekkür ederim benim bir sorum olacaktı benim N79 var bunda n-gage oyunu nasıl kurulacağını bilmiyorum formda aradım ama göremedim bir yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler
orukm
Üye
saol
ibrahim539
Üye
Teşekkürler...
SlashGun
Üye
Konu Sahibi
Rica Ederim
astamanana
Üye
beyler hellocarbide programını açınca menu 1 i seciyorum ana ekrana dönüyor telefon. hiçbir işlem yapmamış gibi duruyor öyle ne yapmam gerek, n95 8gb tlf
SlashGun
Üye
Konu Sahibi
Olduğu kadar dene Bi Bakalım. Olmazsa işlemleri Tekrar Baştan Başlatman gerekecek..
batotto
Üye
ngage 2.0 ı kurarken cannot install.device is not compatible with ngage diye hata veriyor :S