Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberApk To Sis Sistemi İçin Yardımlarınızı Bekliyorum
Daha paylaşım yapmadım işte yardım arıyorum çünkü benim yeteneğimin sınırlarını aşan bir bölüme geldim. Usta bilgili birini keşke bulsakBu arada lütfen konuyu like'lamayın. Çünkü tam sonuç alamadık
Symbian Gibi Kolay Bir sistem Yok Android Bile Güzel
2 ay Android Kullandım Tekrar Symbian Geri Döndüm
1 Ay Wp kullandım Sırf Nokia İçin
Arayüzü Beğenmedim
Şuan Elimde 3 Tel Var Android WP Symbian^3 [ Mükemmel ]
fatih54102
Üye
Mümkün değil boşa uğraşmayın. Özel Nokia üretici desteği almadan yapmanız imkansız. Saçma sapan jar çevirip kurdurmaya çalışmayın.
Yapılabilecek tek şey 'remake' yapmak. Ama bu şekilde kusursuz decompiler olmadığı sürece verimli uygulamalar olmaz.
kcr
Üye
Bir ara heves edip bakmıştım. Boyumu aştığını görünce de hızla uzaklaştım Her bir uygulamayı decompile edip sisteme uyumlu hale getirmek zaman alacak bir iş. Öncelikle izin seçeneklerini iptal etmek gerek ki imkansız olmasa da zor. İkinci olarak Google Store bağlantısını pasifize etmek lazım. Jar'a çevirmeden önce apk dosyasını bunları iptal edecek şekilde editleyemedikten sonra hiçbir şey yapılamaz gibime geliyor. Java'ya çevrilse bile donanımı nasıl kullanacağını iyice bir tarif etmek başlı başına bir sorun. Klasik jar dosyaları ile apk'dan konvert edilmiş jar dosyalarının donanıma uyumluluğu ile ram vs. talebi aynı olmayacaktır. Bunun yerine apk-jar emülatörü yapmak daha mantıklı olur ama o da amatörlerin yapabileceği bir iş değil.
Emre
Üye
Bunlara Ne gerek Var Nokia Mail Atalım Bize Android Apk Emulatur Yap Sana $99 Veririm Yada Lumia Alırım DESEK Belki Kabul Eder
Mümkün değil boşa uğraşmayın. Özel Nokia üretici desteği almadan yapmanız imkansız. Saçma sapan jar çevirip kurdurmaya çalışmayın.
Yapılabilecek tek şey 'remake' yapmak. Ama bu şekilde kusursuz decompiler olmadığı sürece verimli uygulamalar olmaz.
Haklısın aslında ki nokia symbian'ı çöpe attı yani özel üretici desteğini unutalım. Adam gibi remake yapmak için de adam gibi decompiler/recompiler lazım ki bunu umursayan da yok
Haklısın aslında ki nokia symbian'ı çöpe attı yani özel üretici desteğini unutalım. Adam gibi remake yapmak için de adam gibi decompiler/recompiler lazım ki bunu umursayan da yok