Haber Symbian Kullanicilari Müjde! Apk To Sis Sistemi!

Sponsorlu Bağlantılar

Sizin İçin APK Yı SİS E Dönüştüreyim Mi ?

• Kullanılan toplam oy
    86

can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye
Zaten Dokunmatiklere Ve 360x680 Yada 320x240 Ekranlara Uyarlayacağım Sorun Yok.

Birde Anlamıyorum Biri Geliyor Subway Surfu Symbian İçin Yapıcam Diyor Herkes İnanıyor Destekliyor Bende MineCraftı Symbian İçin Yapıcam Diyorum İnanan Yok! Ben Sadece Olumsuz Yorumlar Alıyorum.

Bu Forumun Yeni Üyelerle Derdi Nedir Anlayamıyorum Bazen...Kodlamaya Başladım İlk Sorun Ekran Boyu PES 2011 Gibi Bi Sorun Oluşabilir Bundada Tabi Geçici Olarak :)Son Olarak Jar'I Sis E Çevirmeyeceğim J2ME Ye Çevireceğim Yoksa Sadece Hackliler Kullanabilir Oyunlarımı

kardeşim olmaz diye bir şey yoktur tabili yapılır
Ohoo siz daha orda mısınız : ) Ben 5800 da Asphalt 9: Joke oynuyorum şuan : )
:sahan2:

kcr

Üye
Yaptım Bişeylerde Orjinal Kalitesinde Olmuyo Ya Ben Beğenmedim İlk Portumu

Orjinal kalite derken? Çözemediğin noktaları belirtirsen anlayan birileri çözüm önerisinde bulunur belki.

tat1994

Üye
bencede yayınlabirazda Hill cliip üzerinde çalışsan apk yi sise çevirsen tadından yinmezde neysee.. .

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Merak ettik yayınla bi :oke:

WanWan

Üye
Ya ağbi yaptım beğenmedim diyosun yaptıysan yayınla burda bizle kafa bulma:bottom:Ya ağbi yaptım beğenmedim diyosun yaptıysan yayınla burda bizle kafa bulma:bottom::birak:

• Beğen
Tepkiler: tat1994

tat1994

Üye
Ya ağbi yaptım beğenmedim diyosun yaptıysan yayınla burda bizle kafa bulma:bottom:Ya ağbi yaptım beğenmedim diyosun yaptıysan yayınla burda bizle kafa bulma:bottom::birak:
ya bunun birşey falan yaptığı yok hikaye mi masal mı anlatıyor nedir çok fazla bilim kurgu izlemiş belliki. :@

• Beğen
Tepkiler: WanWan

MaxipmaN

Üye
konu kapanmalı bence

• Beğen
Tepkiler: PYTHONs
0MG90

0MG90

Üye
Öyle bir şey olsa şimdiye kadar çoktan birileri çevirirdi

75gkc

Üye
Ye ise yarıyo bu. Uygula ma ?

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
yapabılıosan yap yapsanda aynı serilikte olmayacaktır uyg.lamar kı 2. seceneğe gerek olacağını sanmıorum

• Beğen
Tepkiler: ARM_TR
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:locked:

• Beğen
Tepkiler: ARM_TR, crazy_bull_01, PYTHONs ve 1 kişi daha

Üst Alt