Haber Symbian Kullanicilari Müjde! Apk To Sis Sistemi!

Sponsorlu Bağlantılar

Sizin İçin APK Yı SİS E Dönüştüreyim Mi ?

• Kullanılan toplam oy
    86
ARM_TR

ARM_TR

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim ben sevdiğim tarzdan dolayı her şeye şüpheyle yaklaşmam gerekse de fıtratım gereği söylenenlere inanan bir insanım.Bu sebepten sana inanıyorum.Bekliyorum.İnşallah bir şeyler yaparsın...
Bekliyoruz :)
Mesajlarınız İçin Teşekkürler Tekbir SoruTeşekkürler Sadece 1 Sorunum Var Apk Yı Yedeklemek İçin Android Telefonu Bulmam Yarını Bulur. Yarın Bi Arkadaşımdan Alıcamda Telefonu. Biraz Gecikebilir Yani

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

M@cros

M@cros

Üye
Mesajlarınız İçin Teşekkürler Tekbir SoruTeşekkürler Sadece 1 Sorunum Var Apk Yı Yedeklemek İçin Android Telefonu Bulmam Yarını Bulur. Yarın Bi Arkadaşımdan Alıcamda Telefonu. Biraz Gecikebilir Yani
biri yedekleyip göndersin sana.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Bekleriz yahut M@cros'un dediği gibi de olabilir...

• Beğen
Tepkiler: ertuğrul1225
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Eğer cidden yapabiliyorsan Head Soccer bekleriz :)

• Beğen
Tepkiler: tat1994
tupyupp

tupyupp

Üye
Ilk program ne zaman gelir?

tat1994

Üye
kardeş forumda bir yusuf adlı arkadaş çıkıp Bize symdroid diye bir vaat vermiş umutlandırıp ortadan kaybolmuştu kimseyede inandıramamıştı zaten ama sen gerçekçi geldin bize hakkında hayırlısını dileriz android teki fifa 14 üde dönüş türmeyi ihmal etme :)

• Beğen
Tepkiler: Pikkaccu
achambo

achambo

Üye
küçük oyunlar gelse olur aslında bana yeter şöyle elime alınca boş durmadan idare edebilecek şekilde

twitter instagram fln. dönüştürülse süper olur ama olmaz gibi onlar

MaxipmaN

Üye
hill climb beklıyoruz

• Beğen
Tepkiler: Eduardo58 ve tat1994

tat1994

Üye
Real boxing bekliyoruz dayım için sinirli birazda stres atar :) <3

ARM_TR

ARM_TR

Üye
    Konu Sahibi
kardeş forumda bir yusuf adlı arkadaş çıkıp Bize symdroid diye bir vaat vermiş umutlandırıp ortadan kaybolmuştu kimseyede inandıramamıştı zaten ama sen gerçekçi geldin bize hakkında hayırlısını dileriz android teki fifa 14 üde dönüş türmeyi ihmal etme :)
Fifa 14 Biraz Zor İş. Bu Arada Devam Ediyorum İnşallah Forumdaki Yayınlanan Subway Gibi Olmaz Adam Benle Aynı Yöntemle Editlemiş. Sonra Exportta Sorun Çıkmış. Bende Şu Bugları Çözsem Çıkartacamda Javada Yoğun Bug Var

kcr

Üye
Hızlı giriş yapmışsın. Heyecan verici bir gelişme. İnşallah başarırsın. Destekliyoruz...

M@cros

M@cros

Üye
Aslında bu şekilde yapması da bana göre yanlış.Ortaya birşeyler çıkarmadan herkes hevesleniyor.

• Beğen
caglar b

caglar b

Üye
Çok agır bir programla başlamışsın, basit bir "hello world" uygulamasını symbiana çevirebilsen daha gerçekçi bir başlangıç olurdu.

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
foruma bugün yazdım ama kimsenin ilgisini çekmemiş eğer başarabilrisen bende senden fxguruyu istiyorum :) bu arada kolay gelsin :)

yusufgiderim

Üye
doğrumu yalanmı bunu paylaşırsan anlarız şimdi oylama yapmanında mantığı yok bütün symbian kullanıcıları apk formatlı oyunlari programları kullanmak ister

• Beğen
MaxWheel

MaxWheel

Üye
android uygulama pakedinin içinde zaten dex dosyası var bunu açıp java kodlarını bilgisayarda elde edebilirsin fakat bunlar ne işe yarıcak sonuçta tüm programın kaynak kodlarına verilmemişse erişemezsin

ARM_TR

ARM_TR

Üye
    Konu Sahibi
Aslında Haklısınız Sizin Yazılarınızla Android Kodlarını Java Kodlarına Çevirmenin Yollarını Bulmaya Başladım. Gerçektende Hafif Uygulamalarla Başlamam Doğru Olur. Mantık Şu. APK Nın Kodunu Alıyorum Gereken Yerlere Değiştirim Neredeyse 0 Dan Kodluyorum O Yüzden 1 Günde Sürecek Birşey Değil. Hemde Çok Heveslenmeyin Her Uygulamanın Başarılı Çalışması Mümkün Değil Bazılarında Mutlaka Sorun Çıkacaktır.

Şimdi Java Android Ve Symbian Qt Kodlarının Çevirme Sistemi Google Çeviri İle:

API Eşlemeleri
Dosya I / O
  • Okuyabilir veya dosyaları veya diğer cihazlara yazmak için.
    • Android sınıfları (paketinden java.io ): Dosya, FileReader, FileWriter, BufferedReader, BufferedWriter
    • Qt sınıfları: QIODevice, QFile, QTemporaryFile, QBuffer, QProcess, QTcpSocket, QUdpSocket, QDataStream, QTextStream

• Soket iletişim.
    • Android sınıfları (paketinden java.net ): Soket, InetSocketAddress, ServerSocket
    • Qt sınıfları: QTcpSocket, QUdpSocket
  • HTTP / FTP iletişim.
    • Android sınıfları (paketinden java.net ): HttpURLConnection, URL
    • Qt sınıfları: QNetworkAccessManager, QUrl, QUrlInfo
    • Android sınıfları (paketinden org.apache.http *. ): HttpClient, HttpGet, HttpPost, HttpResponse
    • Qt sınıfları: QHttpHeader, QHttpRequestHeader, QHttpResponseHeader
    • Qt sınıfı: QFtp (Android üzerinde eşdeğeri)
Medya
  • Okuyabilir veya dosyaları veya diğer cihazlara yazmak için.
    • Android sınıfları (paketinden android.media ): MediaPlayer, MediaRecorder
    • Qt sınıfları: AudioOutput, MediaController, MediaNode, mediaobject, MediaSource, ObjectDescription, Yol, VideoPlayer
Android vs Qt
Android cep telefonları için bir platform olarak tasarlanmıştır. Bu nedenle, bu tür dokunmatik ekran, kamera ve telefon gibi farklı sistem kaynakları, erişim sağlar. Öte yandan, Qt Desktop için tasarlanmış bir çapraz-platform uygulama ve UI çerçevedir ve Mobil ortamlar. Qt ile cep telefonu kaynaklara erişmek için mekanizma sağlar . Aşağıdaki liste, Android ve Qt bazı önemli farklılıklar göstermektedir.

• Android erişim sağlar PIM (Rehber, Ajanda) , Qt Mobility sağlar ve ve ;
  • Android erişim sağlar Telefon , Qt Mobility sağlar ;
  • Android erişim sağlar Mesajlaşma , Qt Mobility sağlar ;
  • Android erişim sağlar Kamera , Qt Mobility sağlar ;
  • Android üzerinde, XML açıklama dosyası (Kullandığınız uygulamanın UI oluşturmak için Glade kullanıyorsanız Maemo da bu özelliği destekleyen) bir uygulama UI yüklemek mümkündür. : Qt uygulama UI tasarımı için iki yol sağlar uygulama kullanıcı arabirimleri ve tasarımı için animasyonlar ile sıvı etkileşim için.
  • Dayanmaktadır Android Java ve Qt bazlı C + +;
  • Qt çapraz platform ise Android uygulamaları, Android platformu ile sınırlıdır. Uygun şekilde tasarlanmış Qt uygulaması Windows, Linux ve Mac OS masaüstü platformlarında da Symbian, Maemo ve MeeGo mobil cihazlarda idam ve edilebilir.
Hem Madem Bana Bu Kadar Güvendiniz. Bende Gerekirse Size Emulator Yazmayı Deneyeceğim Olmazsa

Yani APK Yı Symbianda Emule Edecek

sezgin_06

Üye
DOSTUMMMMM CHROME LÜTFENNNN BUNU ÇEVir.

• Beğen
Tepkiler: ferarix

Üst Alt