punemr123
Üye
symbian developers ta ki elemanlara sor belki onlarda yardımcı olur bu arada 2 .nesil cihazlar için tester olabilirim.Koca forumda Java ve c++ bilgisi süper birini bulsak yaşadık vallaha
symbian developers ta ki elemanlara sor belki onlarda yardımcı olur bu arada 2 .nesil cihazlar için tester olabilirim.Koca forumda Java ve c++ bilgisi süper birini bulsak yaşadık vallaha
Daha paylaşım yapmadım işte yardım arıyorum çünkü benim yeteneğimin sınırlarını aşan bir bölüme geldim. Usta bilgili birini keşke bulsakBu arada lütfen konuyu like'lamayın. Çünkü tam sonuç alamadıkHaber - Symbian Kullanicilari Müjde! Apk To Sis Sistemi! | Sayfa 4 - MaxiCep
Konu daha öncede açılmış ve sonuç alınamamıştır.
Kendinizi geliştirdikten sonra paylaşım yapabilirsiniz.

Soneday Vardı O'da Android Geçti MaalesefBu'da FB adresiKoca forumda Java ve c++ bilgisi süper birini bulsak yaşadık vallaha
Bende android'e geçtim ama symbian için yardımımı bırakmayacağımSoneday Vardı O'da Android Geçti MaalesefBu'da FB adresiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Soneday PC Oyunlarını 5800xm Çalıştırmıştı DosBox İle Soneday Belki Sana Yardım EderBende android'e geçtim ama symbian için yardımımı bırakmayacağım
Dosbox ile projelerim var ama ne hikmetse dosbox benim c6-01 imde çalışmıyorSoneday PC Oyunlarını 5800xm Çalıştırmıştı DosBox İle Soneday Belki Sana Yardım Eder
Symbian Gibi Kolay Bir sistem Yok Android Bile GüzelDosbox ile projelerim var ama ne hikmetse dosbox benim c6-01 imde çalışmıyor
Her bir uygulamayı decompile edip sisteme uyumlu hale getirmek zaman alacak bir iş. Öncelikle izin seçeneklerini iptal etmek gerek ki imkansız olmasa da zor. İkinci olarak Google Store bağlantısını pasifize etmek lazım. Jar'a çevirmeden önce apk dosyasını bunları iptal edecek şekilde editleyemedikten sonra hiçbir şey yapılamaz gibime geliyor. Java'ya çevrilse bile donanımı nasıl kullanacağını iyice bir tarif etmek başlı başına bir sorun. Klasik jar dosyaları ile apk'dan konvert edilmiş jar dosyalarının donanıma uyumluluğu ile ram vs. talebi aynı olmayacaktır. Bunun yerine apk-jar emülatörü yapmak daha mantıklı olur ama o da amatörlerin yapabileceği bir iş değil.Bunlara Ne gerek Var Nokia Mail Atalım Bize Android Apk Emulatur Yap Sana $99 Veririm Yada Lumia Alırım DESEK Belki Kabul Eder![]()

Bunlara Ne gerek Var Nokia Mail Atalım Bize Android Apk Emulatur Yap Sana $99 Veririm Yada Lumia Alırım DESEK Belki Kabul Eder![]()
Haklısın aslında ki nokia symbian'ı çöpe attı yani özel üretici desteğini unutalım. Adam gibi remake yapmak için de adam gibi decompiler/recompiler lazım ki bunu umursayan da yokMümkün değil boşa uğraşmayın. Özel Nokia üretici desteği almadan yapmanız imkansız. Saçma sapan jar çevirip kurdurmaya çalışmayın.
Yapılabilecek tek şey 'remake' yapmak. Ama bu şekilde kusursuz decompiler olmadığı sürece verimli uygulamalar olmaz.
Keyifli forumlarHaklısın aslında ki nokia symbian'ı çöpe attı yani özel üretici desteğini unutalım. Adam gibi remake yapmak için de adam gibi decompiler/recompiler lazım ki bunu umursayan da yok
bunun olumsuz olduğu kanısına varmış herkes bizde bunu bu şekilde kabullenelim artık yapacak birşey yok.