Haber Symbian Kullanicilari Müjde! Apk To Sis Sistemi!

Sponsorlu Bağlantılar

Sizin İçin APK Yı SİS E Dönüştüreyim Mi ?

• Kullanılan toplam oy
    86
MaxWheel

MaxWheel

Üye
dalvik vm zaten bu kodları java kodlarına dönüştürmüyor mu ? Ben hala kaynak kodlarını elde etmeden bir sey yapılabilecegini dusunmuyorum

MaxipmaN

Üye
bu iş yaş ya bu da olmıcak :D

• Beğen
Tepkiler: Pikkaccu

Emre Die biri

Üye
.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: can_huso_sulo

akinorta

Üye
Apk to sis diye bir olay yoktur olamaz.

Arkadaşın bahsettikleri android uygulamaları qt ye portlamaktan ibaret. Bunun için kaynak kodlara ulaşmalı ki bunun için reverse engineering gerekli. Apktool la vs bir yere kadar java kodları edinebilirsiniz ancak bunu tamamen kodlamak imkansıza yakındır (imkansız değildir)

KayraBey

KayraBey

Üye
Zaten android uygulamaları oynanmaz kullanılır :D

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve WanWan

PYTHONs

Üye
ah ah iş yaş gibi gözüküyo ama olursa fena sermaye dökersin gerçi bana temple run hill climb candy crush olsa yeter cidden başka bişey istemiyorum

WanWan

Üye
Valla reis nasıl yaparsan yap ama yap süper olur yapabilceksen şimdiden Allah razı olsun yok yapamassan da canın sağolsun napak :D:D:D:D:D:D:D

MaxWheel

MaxWheel

Üye
kardeş sen niye böyle bir şey Yaptın İlk önce Adam bir Apk Cevirir sonra paylaşıp İnsanları Sevindirici Haber Verir bak Meego Uygulama Portlamak çok kolay Ama Açık kaynak Olucak Ben yakında Symbian İçin Son bir iyilik Yapacağım
Flash Player 9 Meegodan Alıp Symbian Portlıyıcam
flash player portlamak mı? Armv6 larda ustelik adobe destegını cekmışken imkanı yok sanırım

ARM_TR

ARM_TR

Üye
    Konu Sahibi

Arkadaşın bahsettikleri android uygulamaları qt ye portlamaktan ibaret. Bunun için kaynak kodlara ulaşmalı ki bunun için reverse engineering gerekli. Apktool la vs bir yere kadar java kodları edinebilirsiniz ancak bunu tamamen kodlamak imkansıza yakındır (imkansız değildir)
Tamam Zaten Bende Deneyicem Dedim Oldu Hurra Yapak Demedim. Fikir Aşamasında + Notlarda Hemen Ümitlenmeyin DedimHala Uğraşıyorum Hiç Olmazsa Grafikleri Alıp Bazı Kodlarla Birleştirip Benzer Bi Oyunda Yapabilirim Java Kodlamasını Biliyorum Sorun Yok Benim İçin
ah ah iş yaş gibi gözüküyo ama olursa fena sermaye dökersin gerçi bana temple run hill climb candy crush olsa yeter cidden başka bişey istemiyorum
Haklısın Forumu Ümitlendirdim Gerekirse Para Harcayıp Birçok Java Ve Android Kitabını Satın Alıcam

• Beğen
Tepkiler: can_huso_sulo

kcr

Üye

Aynen öyle. Programlamadan anlamam ama bildiğim bir şey var ki o da bir program yazılırken proje dosyası üzerinden iş yürütülür. Proje dosyası programın başından sonuna kadar tüm kodlarının olduğu dosyadır. Program hazır, sorunsuz çalışır hale geldiğinde ise paketlenir. Programı yazan kişi/kişilerin kullanıma sunduğu şey ise paket yani kurulum dosyası/dosyalarıdır. Program üzerinde başkalarının değişiklik yapmaması için de proje dosyası paylaşılmaz. Ancak geliştirmeye açık programların proje dosyaları (kaynak kodları) paylaşılmışsa o programlar başka programcılar tarafından kolaylıkla değiştirilebilir ve farklı şekillerde ve özelliklerle tekrar yazılıp sunulabilir. Proje dosyası olmadan paketin içeriğiyle oynamak bir yere kadar başarı sağlasa da çoğunlukla istenen sonucu vermeyecektir.

Tamam Zaten Bende Deneyicem Dedim Oldu Hurra Yapak Demedim. Fikir Aşamasında + Notlarda Hemen Ümitlenmeyin DedimHala Uğraşıyorum Hiç Olmazsa Grafikleri Alıp Bazı Kodlarla Birleştirip Benzer Bi Oyunda Yapabilirim Java Kodlamasını Biliyorum Sorun Yok Benim İçin
Haklısın Forumu Ümitlendirdim Gerekirse Para Harcayıp Birçok Java Ve Android Kitabını Satın Alıcam

O zaman konu açarken "
Symbian Kullanicilari Müjde! Apk To Sis Sistemi!
" diye değil; daha gerçekci bir başlıkla çalışmanı duyuracaksın. Kitaplarla olmasına olur da kodlarla uğraşmak ömürlük iştir. Yine de başarılar...

slant1111

slant1111

Üye
eğer gerçekten olacak birşeyse karısık yüksek oyunları değilde gerekli uygulamalar üzerinde çalışman daha iyi olur.instagram falan gibi

cihat04

cihat04

Üye
minecraftı çevirip linkini at.senin için horoz kesicem yerken seni düşünücem.

PYTHONs

Üye
oyunsuzluktan kuruduk pou mou olsun yeter

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
@ARM123 Bahsettiğin şey bu mu?

PYTHONs

Üye
olursa helal olsun ama o iş yaş beyler

ARM_TR

ARM_TR