bu iş yaş ya bu da olmıcak![]()

flash player portlamak mı? Armv6 larda ustelik adobe destegını cekmışken imkanı yok sanırımkardeş sen niye böyle bir şey Yaptın İlk önce Adam bir Apk Cevirir sonra paylaşıp İnsanları Sevindirici Haber Verir bak Meego Uygulama Portlamak çok kolay Ama Açık kaynak Olucak Ben yakında Symbian İçin Son bir iyilik Yapacağım
Flash Player 9 Meegodan Alıp Symbian Portlıyıcam
Tamam Zaten Bende Deneyicem Dedim Oldu Hurra Yapak Demedim. Fikir Aşamasında + Notlarda Hemen Ümitlenmeyin DedimHala Uğraşıyorum Hiç Olmazsa Grafikleri Alıp Bazı Kodlarla Birleştirip Benzer Bi Oyunda Yapabilirim Java Kodlamasını Biliyorum Sorun Yok Benim İçinApk to sis diye bir olay yoktur olamaz.
Arkadaşın bahsettikleri android uygulamaları qt ye portlamaktan ibaret. Bunun için kaynak kodlara ulaşmalı ki bunun için reverse engineering gerekli. Apktool la vs bir yere kadar java kodları edinebilirsiniz ancak bunu tamamen kodlamak imkansıza yakındır (imkansız değildir)
Haklısın Forumu Ümitlendirdim Gerekirse Para Harcayıp Birçok Java Ve Android Kitabını Satın Alıcamah ah iş yaş gibi gözüküyo ama olursa fena sermaye dökersin gerçi bana temple run hill climb candy crush olsa yeter cidden başka bişey istemiyorum
Apk to sis diye bir olay yoktur olamaz.
Arkadaşın bahsettikleri android uygulamaları qt ye portlamaktan ibaret. Bunun için kaynak kodlara ulaşmalı ki bunun için reverse engineering gerekli. Apktool la vs bir yere kadar java kodları edinebilirsiniz ancak bunu tamamen kodlamak imkansıza yakındır (imkansız değildir)
Tamam Zaten Bende Deneyicem Dedim Oldu Hurra Yapak Demedim. Fikir Aşamasında + Notlarda Hemen Ümitlenmeyin DedimHala Uğraşıyorum Hiç Olmazsa Grafikleri Alıp Bazı Kodlarla Birleştirip Benzer Bi Oyunda Yapabilirim Java Kodlamasını Biliyorum Sorun Yok Benim İçin
Haklısın Forumu Ümitlendirdim Gerekirse Para Harcayıp Birçok Java Ve Android Kitabını Satın Alıcam
Çoklu Paylaşım - [ Macros Flash] Oyunlarıoyunsuzluktan kuruduk pou mou olsun yeter
oyunsuzluktan kuruduk pou mou olsun yeter
hill climb beklıyoruz
Bekliyoruz bakalım... :/