Antivürüs Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mertali

Üye
    Konu Sahibi
Antivürüs Sorunu
arkadaslar bende antivir PE clasic diye bir virüs programi var pc ye kurdum kuruldu fakat bilgisayari actigim zaman bu virüs programi bilgisayarin sag altinda saat var ya oraya geliyordu bazen gelmiyor simdi ama virüs programi yüklü acinca aktivir diyor yani calisiyor yaziyor ama neden o sag tarafa gelmiyor bunu sag tarafa nasil yani saatin oldugu yere nasil getirebilirim yardimci olurmusunuz simdiden tesekkür ederim

S1FR3K1R1C1

Üye
ya ßaßacan anladığım Kadaryıla Toolbar'a İcon Atmak İstiyorsun O Programın Ayarlarından Toobar Seçeneği Warsa Onu Tıkla Veya Programı Çalıştırman Yeterli Son ihtimal Msconfig'den Kaldırdıysan Ordan Dene... Umarım anlamışındır..

CooL'n'Quiet

Üye
programı ac
ayarlarda cartta curtta vs Real Time Scan die bi yer olması lazım onu bulmaya calıs oranın ayarlarını aktve yada enabled yap
olmadı kaspersky yükle :))

mertali

Üye
    Konu Sahibi
msconfig de system e baktim acik ama tool diye birsey yok peki o sag tarafa gelmesede program yani virüs taramasi calisiyormudur ki

S1FR3K1R1C1

Üye
<div class='quotetop'>(mertali &#064; Feb 14 2006, 12&#58;15 PM) [post=278739]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
msconfig de system e baktim acik ama tool diye birsey yok peki o sag tarafa gelmesede program yani virüs taramasi calisiyormudur ki
[/b][/quote]Hayır Çalışmıyordur..

mertali

Üye
    Konu Sahibi
tamam kaspersky yükleyeyim ama onuda yükleyince bu sefer internete baglanamiyorum
bu sitede cr*ack li var bir tane onu indirdim yükledim eski antivir i softwareden sildim de yükledim ondan sonra bilgisayari aciyorum baglaniyorum baglanti oluyor ondan sonra bende mozilla firefox var onu aciyorum hata diyor sayfa bulunamiyor firewall i konrol edin veya sitenin ismini yanlis yazmissinizdir diyor bu neden oluyor bilmiyorum bilgisayardanda fazla anlamiyorum ama birde sundan olabilir diye düsünüyorum simdi benim bu eski antivürüs yüklüyken mesela firefox u aciyorum ya bana soruyor iste google ya baglanacaksiniz diye yes e basiyorum o zaman aciliyor ama kaspersky i yükledigimde öyle iste googleye baglanacaksiniz yes mi no mu diye sormuyor onun icin olabilir diye düsünüyorum bunu nasil yaparim bana yardim edin biraz aciklama yapabilirmisiniz. umarim derdimi tam olarak anlatabildim biraz uzun oldu am yardimlarinizi bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt