serkan alıcı çıktı iyisin :D :naughty:
serkanacar25 Üye kamufle' Alıntı: Darkstyle çarını 15tl wodafone liraya satarsan ben alırım oyundaki adım Ghost-55 pm at Genişletmek için tıkla ... tamam burdan pm at numaramı vereyim..yada ne zaman oyunda olduğunu yaz ona gore buluşalım oyunda..
kamufle' Alıntı: Darkstyle çarını 15tl wodafone liraya satarsan ben alırım oyundaki adım Ghost-55 pm at Genişletmek için tıkla ... tamam burdan pm at numaramı vereyim..yada ne zaman oyunda olduğunu yaz ona gore buluşalım oyunda..
serkanacar25 Üye kamufle' Alıntı: ben Ghost-55 çoğunlukla oyundayım gir oyuna bulursun beni kelebeklerde takılıyorum Genişletmek için tıkla ... Oyunda bulamıorum seni..dun oyundaydın cewap wermedin..ne zaman giriosun söyle ona gore gireyim..
kamufle' Alıntı: ben Ghost-55 çoğunlukla oyundayım gir oyuna bulursun beni kelebeklerde takılıyorum Genişletmek için tıkla ... Oyunda bulamıorum seni..dun oyundaydın cewap wermedin..ne zaman giriosun söyle ona gore gireyim..
6730c Üye dostlar oyundaki adım kuvvet(ıd 524348) bana obsidan gönderirmisiniz kendini zengin hissedipte gönderenlere şimden teşekkürler
dostlar oyundaki adım kuvvet(ıd 524348) bana obsidan gönderirmisiniz kendini zengin hissedipte gönderenlere şimden teşekkürler
serkanacar25 Üye 6730c' Alıntı: dostlar oyundaki adım kuvvet(ıd 524348) bana obsidan gönderirmisiniz kendini zengin hissedipte gönderenlere şimden teşekkürler Genişletmek için tıkla ... zaahahahahaha
6730c' Alıntı: dostlar oyundaki adım kuvvet(ıd 524348) bana obsidan gönderirmisiniz kendini zengin hissedipte gönderenlere şimden teşekkürler Genişletmek için tıkla ... zaahahahahaha
6730c Üye last321' Alıntı: kuvvet oyuna qel öyle söveyim sana zaten sevmem seni burada küfür ettirme. Genişletmek için tıkla ... ıd nee? ----------Eklendi @ 23:23:56 ---------- Yazıldı @ 23:21:33 ---------- last oyundaki isim ve ıd in ne? bu arada sağol ----------Eklendi @ 23:33:00 ---------- Yazıldı @ 23:23:56 ---------- kullanıcı adı:weapon1 şifre:000000 içinde tavuk var alın bu arada kuvvet(ıd 524348) ye obsidan atın iyi akşamlar herkexeee ----------Eklendi @ 23:34:27 ---------- Yazıldı @ 23:33:00 ---------- dostlar oyundaki adım kuvvet(ıd 524348) bana obsidan gönderirmisiniz kendini zengin hissedipte gönderenlere şimden teşekkürler
last321' Alıntı: kuvvet oyuna qel öyle söveyim sana zaten sevmem seni burada küfür ettirme. Genişletmek için tıkla ... ıd nee? ----------Eklendi @ 23:23:56 ---------- Yazıldı @ 23:21:33 ---------- last oyundaki isim ve ıd in ne? bu arada sağol ----------Eklendi @ 23:33:00 ---------- Yazıldı @ 23:23:56 ---------- kullanıcı adı:weapon1 şifre:000000 içinde tavuk var alın bu arada kuvvet(ıd 524348) ye obsidan atın iyi akşamlar herkexeee ----------Eklendi @ 23:34:27 ---------- Yazıldı @ 23:33:00 ---------- dostlar oyundaki adım kuvvet(ıd 524348) bana obsidan gönderirmisiniz kendini zengin hissedipte gönderenlere şimden teşekkürler
serkanacar25 Üye kamufle' Alıntı: ben Ghost-55 çoğunlukla oyundayım gir oyuna bulursun beni kelebeklerde takılıyorum Genişletmek için tıkla ... arkadaşım oyundasında oyun başında deglsin.pm atıorum cvp yazmıosun!!
kamufle' Alıntı: ben Ghost-55 çoğunlukla oyundayım gir oyuna bulursun beni kelebeklerde takılıyorum Genişletmek için tıkla ... arkadaşım oyundasında oyun başında deglsin.pm atıorum cvp yazmıosun!!
HawkNY Üye arkadaşlar oyunu ziraat bankasının banka kartıyla satın almak mümkün mü aceba ? ----------Eklendi @ 21:58:42 ---------- Yazıldı @ 21:51:02 ---------- Vodafone 15-20tl Karşılığında Premium Hesap Alınır İlgilenen Buraya Mesaj Atsın Takip Ediyorum.
arkadaşlar oyunu ziraat bankasının banka kartıyla satın almak mümkün mü aceba ? ----------Eklendi @ 21:58:42 ---------- Yazıldı @ 21:51:02 ---------- Vodafone 15-20tl Karşılığında Premium Hesap Alınır İlgilenen Buraya Mesaj Atsın Takip Ediyorum.
eyeofgolem Üye Herkez ban yemiş Bildiğiniz başka online oyun varmı gençler : TibiaME,Age Of Heroes / Warspear / World Of Dragons hariç
Herkez ban yemiş Bildiğiniz başka online oyun varmı gençler : TibiaME,Age Of Heroes / Warspear / World Of Dragons hariç
CaptaınS Üye Ya bisi sorcam telefeona nası yuklıcem onu bılen varmı telfon 7230 lutfen yardım edın indiriorum nası kurcam bılmıom bi yardım edın lutfen yha
Ya bisi sorcam telefeona nası yuklıcem onu bılen varmı telfon 7230 lutfen yardım edın indiriorum nası kurcam bılmıom bi yardım edın lutfen yha
Hades92 Üye kamufle' Alıntı: ben prem alıcam yardım ederseniz sevinirim Genişletmek için tıkla ... arkadşım satyor ilglenyrsan pm at
kamufle' Alıntı: ben prem alıcam yardım ederseniz sevinirim Genişletmek için tıkla ... arkadşım satyor ilglenyrsan pm at
weapo Üye oyuna girmiyor ----------Eklendi @ 23:54:13 ---------- Yazıldı @ 23:53:46 ---------- sorun var galiba oyunda ----------Eklendi @ 23:55:29 ---------- Yazıldı @ 23:54:13 ---------- satılık obsi set avea 4 tl karşılığı alan olursa foruma yazdım
oyuna girmiyor ----------Eklendi @ 23:54:13 ---------- Yazıldı @ 23:53:46 ---------- sorun var galiba oyunda ----------Eklendi @ 23:55:29 ---------- Yazıldı @ 23:54:13 ---------- satılık obsi set avea 4 tl karşılığı alan olursa foruma yazdım
Hades92 Üye Ha bu arada benim oyundaki nicklerim KAIRI| ,|SYNIX|,§|$ynix|§ , bunları arkadaş olarak ekleyin oyunda hertürlü yardım ederim şuan 120 lvl im
Ha bu arada benim oyundaki nicklerim KAIRI| ,|SYNIX|,§|$ynix|§ , bunları arkadaş olarak ekleyin oyunda hertürlü yardım ederim şuan 120 lvl im