ANRUFEN ONLİNE 2010 Pach ( Resimli ) - verilmiş ama linkler bozuk ve eski pach

Sponsorlu Bağlantılar

H3LLBOY43

H3LLBOY43

Üye
fearles32

fearles32

Üye
kardeş bende bağlantı seçeneği gelmiyo hani seçiyonya türkc... Internet ve ya wap seçeneğini o gelmiyo işte

tüm dediklerimi aynen yaptıysan gelmesı lağzım bağlantı seçeneği ama yinede gelmiyosa yapabilecegim bir şey aklıma gelmiyor valla kardeş kusura bakma ya

last321

Üye
Oyunu bıraktım :D
Darkstyle ..!

----------Eklendi @ 14:50:31 ---------- Yazıldı @ 14:47:33 ----------

Yeni gelenlerden şanslı birine premium aldım ve Oyunu bıraktım :D Benim hesaptada premium daha 1 haftalık.Ama oynamıyorum.Sildim oyunu. :D
DaRkStyLe....
iyi halt yedin serkan :d bide bi hafta mı vardı hesapta bitecek oda kullanaym bar bitmeden ben 2-3 hafta vardır diodum :ehe

----------Eklendi @ 12:33:48 ---------- Yazıldı @ 12:30:47 ----------

waybe millet arufen online 2 yani call of champions oyunu oynayan kaç kişi var şu çince versiyonu oyunu çözmüş arkadaşlar varsa 2. Sayfa skilleri nasıl açıcam ve skill düzeni nasıl olucak yardımcı olun pls....... :'( YA ÇİNLİ ARKADAŞ YOKMU ACEP ARANIZDA :D

harkes başlamış çözmüş harbiden biz hala eski sürümlerdeyiz :ehe bende geçeyim inceye :yuru

----------Eklendi @ 12:51:02 ---------- Yazıldı @ 12:33:48 ----------

thr çince de yazılar kare deil de çin alfabesi olsması daha iyi olacak var mı yapabileceğimz bişey:hmmm ? yada bi bilen yardım etsin:oke:

H3LLBOY43

H3LLBOY43

Üye
tüm dediklerimi aynen yaptıysan gelmesı lağzım bağlantı seçeneği ama yinede gelmiyosa yapabilecegim bir şey aklıma gelmiyor valla kardeş kusura bakma ya

yabancı bi video dan hallettim kardeş yine de herşey için çok sağol ellerin dert görmesin bu arada hangi ch de ve adın of yeni başladım aldın mesajı sen =D =D

THR

THR

Üye
thr çince de yazılar kare deil de çin alfabesi olsması daha iyi olacak var mı yapabileceğimz bişey:hmmm ? yada bi bilen yardım etsin:oke:

Oyun yeni çıktığında yazmıştım o mesajı nerdeyse 6-7 Ay oldu :) Çincede yazıların kare olmadığını biliyorum ancak her telefonda asya dilleri görüntülenmiyor ve bu nedenle kare gözüküyor. Telefona ekstradan font atarsan çince karakterleri görebiliyorsun.

Aslında yeni oyunun ingilizcesi çıkana kadar yüklemeyi düşünmüyorum ama bi ara bakar buraya eklerim.

last321

Üye
:eheeyw tahir ben bulurum gerisini:bigstar:

fearles32

fearles32

Üye
yabancı bi video dan hallettim kardeş yine de herşey için çok sağol ellerin dert görmesin bu arada hangi ch de ve adın of yeni başladım aldın mesajı sen =D =D

kardeş hadi hayırlısı :D bu yardım işleri sırayla şu skill eri nasıl acıcaz arufen 2 de bide onu bulursan mükemmel olur sana zahmet bi bakıwersen

askim822

askim822

Üye
Bende oyunu bıraktım kaç aydır oynamıyorum oynamak isteyen varsa cari verebilirim. Pm atan 15. Kişiye veriyorum içi para item dolu bi pre bitmiş.. Sakaryali

H3LLBOY43

H3LLBOY43

Üye
kardeş hadi hayırlısı :D bu yardım işleri sırayla şu skill eri nasıl acıcaz arufen 2 de bide onu bulursan mükemmel olur sana zahmet bi bakıwersen

kardeş o yüzden kafam bozul du herşeyi aldım olmuyo ya =D

kayserili38

Üye
ya ben yeni anrufeni indirdim s60 v3 ü telim nokia 5320xm oyun açılıyor ekran yana yatık bir şekilde sonra birsuru internetle igili seçenek gelio benım burda donuyo bağlantı npktasını seçemıom utfen yardım edın :SS

--------------- Ekleme ---------------

kardeş resmen sövecem ha az once yanlışlıkla v5 i indirmişim ama şimdi v3 ü indirdim oyun açılıo bağlantı noktası seçmeye geldiinde cpnet cpwap 3gnet 3g wap gpmod gibi secenekler var hangısıne tıklarsam tıklayım oyun açılmıyor

kardes ilk once internet ayarını yapılandırman gerek tabi sınırsız cepnet varsa internet erısım noktası turkcel wap veya vodafone internet sececen basa gelelim oyunu açınca login yap ve update yapar kendisi cıkan sorulara evet de yeterli ve serveri seç oyna yardımcı olabıldımmı acaba

serkanacar25

serkanacar25

Üye
Çinceyi oynayıp napcanız ya.Bi şey anlaşlmıo.Gereksiz bence.ingilizce versiyonu çıksın öyle oynayın.

reaurora

reaurora

Üye
üç gündür oynamaya başladım şimdi 23 levelim süper bir oyun

last321

Üye
ben son serverda oluyorum lagsız.adım v?olent.pm atın party yapalım yada buraya adlarınızı yazın ben bulurum sizi.Serkan sen de gel kasayım :ehe

H3LLBOY43

H3LLBOY43

Üye
ben son serverda oluyorum lagsız.adım v?olent.pm atın party yapalım yada buraya adlarınızı yazın ben bulurum sizi.Serkan sen de gel kasayım :ehe

o değil itemleri nasıl tamir ettiriyoz

last321

Üye
üstünde kılıç olan adama git 2. Tıkla tamir eder

last321

Üye
yok mu türk çincede sıkıldım tek başıma 33 oldum zor kasılıo artık :ehe qelin party kuralm kasalm 80 üstü yine anlaşılıo mantıken oyun

----------Eklendi @ 16:56:04 ---------- Yazıldı @ 16:48:35 ----------

oyunda bi çinliyle konuştum update gelmicek mi diye.patentini vermemişler daha dedi.ne zaman olur dedim imkansız dedi :d bende de aynı düşünce başladı zaten yavaş yavaş olmucak gibime gelior

delimakina

Üye
knight skill dizaynı nasıl olmalı? hangi skill ne işe yarıyor? hangisine öncelik vermeliyiz?

Üst Alt