ANRUFEN ONLİNE 2010 Pach ( Resimli ) - verilmiş ama linkler bozuk ve eski pach

Sponsorlu Bağlantılar

last321

Üye
adam n8 alms calısırmı dıo :d n8de pc oyunu yukle o bıle calısır :ehe

halis18

halis18

Üye
adam n8 alms calısırmı dıo :d n8de pc oyunu yukle o bıle calısır :ehe

Online Oyunun Yeri Başka Diğerlerinin Yeri Başka...
Benim Gördüğüm Telefonlar İçin En İyi online Oyun Anrufen...
iphonede Rahatca Oynuyorum Ancak N8e Göre Bi Pach Yok...
Sanal Klavye İle Oynanıyor Ancak Oda Tat Vermiyor...

last321

Üye
n8de lunix işletim sistemi var galiba. anrufen s60v3 v5 ve mac işletim sistemi desteklio ve webide çıktı ama n8de calışmaz buyuk ıhtımal:oke:

greyfurt18

Üye
kardes yorumları okuyunca çok ilgimi çekti hemen oynıyasım geldı ama neyi indirceğimi karar veremedım yeni pach guncelemeler uyelık vs. Acaba yardımcı olurmusun E71 320x240 kullanıyorum Birde oyunda Kasarmısınz plz :)
Güncel lınk atarmısınz ?

last321

Üye
Google a anrufen yaz 1.ye tıkla o resmi site indir ordan.

askim822

askim822

Üye
:nono:Mart dediler kediler bayram etti hala şu oyun çıkmadı.. Ben bile anlasam çince'den şimdiye kadar Türkçe'ye çevirmiştim..

bloodsheld

Üye
yaw bu oyunun ing versiyonu ne zaman cıkıcak

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
çıkmıyacak gibi görünüyor :D

last321

Üye
:bye2:ben cınce turkce sozluk alcm cevırcem sonunda hem turkce olmus olur daha ıyı :ehe

xyakupx

xyakupx

Üye
oyuna üye nasıl olunuyor

inadınakamalla

Üye
la mal sertıfıka verıo mall

attakkann1

Üye
ya ben çince versiyonunu yükledim ancak bağlantı seçemiyorum cnnet cp net 3g net gibi dandik dandik bağlantı lıarı seçmemi isto oda olmuo cunku ole bı bağlantı yok benm telde bir kaç kişi kendin oluşturdeiş bitürlü bulamadım kendim oluşturmayı tel nokşa 5320xm hat turkcell

THR

THR

Üye
Daha önceden de tahmin ettiğim gibi oyun gecikmeye uğramış arkadaşlar.
Buradaki bilgilere göre ingilizce oyun 2011in ilk çeyreğinde çıkması gerekiyordu ama bugün yeni bir duyuru yayınlanmış ve gecikeceği belirtilmiş. dikkatimi çeken diğer unsur ise 2011.03 listede önceden ingilizce ve rusca dillerinin ekleneceği tarihken şimdi değiştirmişler. Sanırım bu gecikmenin nedeni de çinlilerden kaynaklanıyor adamlar 2010.12 tamamlanmış olamsı gereken 85 levele yeni başlamışlar.

Yeni Duyuru

bloodsheld

Üye
kardeşim bunlardada uzattılarda uzattılar ha uyuz olmaya başladım :) nalet olsun yaw

askim822

askim822

Üye
Boşver oynamayın yaa.. Onları mi bekliyecez :)

last321

Üye
Tahir tam tarih varmı ?

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
aaaa harla gelmedimi yeni versiyonunun ing. Dili :D :D konuyu açtığımdan beri beklıyoruz :D

maxwell43

maxwell43

Üye
--------------- Ekleme -----------

emirkarakaya

emirkarakaya

Üye
Teşekkürler...

Üst Alt