last321
Üye
teşekkür ederim kardeş yaptım da peki hangi karakter olayım
ben insan büyücü açtım 34 lvl ama sıkıldım oynamıorum fazla anlaşılmıo çinceden tek başına sıkıo update de zor görünüo çinliye sordum o bile gğldğ imkansız dio adam

teşekkür ederim kardeş yaptım da peki hangi karakter olayım

ben insan büyücü açtım 34 lvl ama sıkıldım oynamıorum fazla anlaşılmıo çinceden tek başına sıkıo update de zor görünüo çinliye sordum o bile gğldğ imkansız dio adam![]()
bende o karakterden açtım da kardeş sp veren slil hangisi nasıl vereyim skillere
şaka şaka neyse ben 1. Serverda mage oynuyorum skill leri şöyle verdimya millet topu topu 2 hafta yoktum ortalık karışmışşaka şaka neyse ben 1. Serverda mage oynuyorum skill leri şöyle verdim
1. Skill_ 5point
2. Skill_ 1point
3. Skill_ 5point
4. Skill_ 5point
5. Skill_ 4point
6. Skill_ 10 point
verdim bu 1. Sayfa mage ama 2. Sayfaya geçemedim 30 lwl ım çince versiyon kim yardımcı olucak ?¿?¿?¿?¿...
son serverdayım genelde gelin kasılacaksanız son servera
adım v?olent i koymustum soru işareti oldu
ben 1=10
2=15
3=5
4=4 verdim 34 lvlim insan wizard 4100 can 4000 mana 1300lerde de atak varson serverdayım genelde gelin kasılacaksanız son servera
adım v?olent i koymustum soru işareti oldu
![]()
Ben de 5. Sw deyim dün büyücü açtım dediğin gibi yapayım ben de skilleri adım H3LLBOY =) mana veren skill hangisi ki mavi pot gidiyo da
Ben de 5. Sw deyim dün büyücü açtım dediğin gibi yapayım ben de skilleri adım H3LLBOY =) mana veren skill hangisi ki mavi pot gidiyo da
Bu arada o 2. Skill yani sarı olan oluyo galiba onu nasıl kullanıyoz 3. Skill de mor olan olsa gerek yardımcı olursan sevinirim kardeş biraz pek anlamıyom bu skillerden =)
peki 2. Sayfaya geçen arkadaşlarımız varmı arufen 2 de yani çince versiyonda ben 30 level magede ilk 6 skili açtım ama 2. Sayfaya geçemiyorum :,(
2. Sayfaya geçen yok galiba =(
ama türk milletiyiz onuda buluruz çözeriz vaybe yav arkadaş 2. Sayfa skilini açamadık kaç kişiyiz bi oyunu tam çözemedikama türk milletiyiz onuda buluruz çözeriz
![]()
Kadının birinde sayfa gibi birşeyler var aldım hepsini yine olmuyo kardeş ya illa bana çince kursuna başlattıracaklar =
kardeş ben şunu anladım oyuna başlarken 2 skil açık oluyo o 2 skile verdinmi yeni skil açılıyo, yeni açılan skillere point verince başka skiller açılıyo ama 2. Sayfayı açamadım
5 tane verdin mi diğeri açılıyo kardeş de ikinci sayfa öyle olmuyo iste ama bulunmuyo nerdeyse ikinci sayfa kağıdı yok ama bulmalıyız arkadaşında dediği gibi türküz =) sen hangi sw desin kardeş
ya ben 1. Serverdayım mage ama 2. Sayfa nasıl açıldinı bilmediğim için durmadan yeni adam açıyorum eyer 2. Sayfayı açarsam devamlı oyniycagım adamın nikini yazıcam
bazıları 50 levelden sonra diyo kardeş
bu beta zaten belki ondandırçinceye alışın eng. Zor gelcek
kardeş iyide 120 lvl son level. ve 4 safamıne skill var 50 lvl da 2. Sayfa açılsa diyerleri nezaman açılcak ki. Ama çözücem