tahir update tarihini bi araştırsana?![]()
Yeni başlayan her Türk'e 10m destek primi..
Oyun hakkındaki uzun sorularınızi (bu oyunun amacı ne ? Nasıl oynanır gibi ) bu platformdan sorun chatten rahatsız etmeyin.
Şimdi size en iyi wizard skill verecem. Bazı arkadaşlar az vuruyorum diye fireball.e veriyor tüm skill point vermeyin.
Bu bilgileri başka yerde bulamazsiniz. Kimsede söylemez..
1. Skill 1
2. Skill 0-4 arası
3. Skill 1
4. Skill 30
5. Skill 0-1
6. Skill 1
7. Skill 30
8. Skill 1
9. Skill 1
10. Skill 1
11. Skill 1
12. Skill 1-30 arası ayarlayın
13. Skill 30
14. Skill 3 - 5 arası
Geri kalan skill pointleri dilediğiniz gibi atak skilllere verin.
Iyi oyunlar..
--------------- Ekleme ---------------
3 120 level car ikisi item.. petler mevcut parası bol premium en az 10 sword 4 staff 10 item obsi satılık.. 150 m pm me nick uberturk , falcon54
tahir sen oyundakı thr deılmısın ben ugur audyq8 ı oynayan![]()
kardeş sana zahmet oyndaki 2. Sayfa skiline nasıl geçiyoruz mage hangi skikillere nekadar vericez yazarmısın bide bana özelden msj atarmısın sana zahmet
o nedenle güçlerin etkileri nasıl tam olarak bilinmiyor.2.sayfaya ancak lvl 55ten sonra geçersin çünkü her skilin leveli var. Traderden alırken dikkat ettiysen kitaplara ait bilgi kısmında leveli yazar. o levele gelmeden yeni skill kullanamaz ve açamazsın.
skilleri yukarıdaki verebilirsin onlar 1.oyuna ait 2.oyunu çinliler dışında daha kimse oynamadıo nedenle güçlerin etkileri nasıl tam olarak bilinmiyor.

kardeş ben bağlantı seçeneğini yaşamadım nasıl olucak o ?
----------Eklendi @ 20:10:15 ---------- Yazıldı @ 20:08:06 ----------
kardeş ben bağlantı seçeneğini yapamadım nasıl olucak o ?
kardeş telefonun 3rd mı yoksa 5v mi 5v ler hakkında bilgim yok 3rd ise yardımcı olmaya çalışıyım
kardeş oyuna girince önüne `cmwap` `cmnet` `gdmob.gd` `3gnet` `3gwap` `É@¿` gibi seçenekler çıkması lağzım bunlardan `gdmob.gd` olanı seç ve senden internet bağlantısı istiycek neyle bağlanırsan sonra `patch` yükliycek ondan sonra giriş yapmaya çalış. Gereken bişey olursa yardımcı olurum
onu yaptım kardeş ama birşey geliyo soldaki seçeneği seçtiğim de yani büyük ihtimal evet deyince kapatıyo oyunu
teşekürler faruk

kardeş tüm bilgiler bu linkte buradaki talimatları uygula
http://www.4shared.com/file/9rc9pBAR/Arufen_2_bilgi.html
bu arada bendeki arufen online 2 çince nın upload linkinide aşağıda
http://www.4shared.com/file/NWy_9Jh3/anrufen__stone_v60.html
şimdik bi teşekur hakettim dur ilk önce ben kendimi tebrik ediyimteşekürler faruk
![]()
simdik sen teşekür edebilirsin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ellerine sağlık kardeş gönülden bi teşekkürü hak ettin
yardımın için çok teşekkür ederim usta 
![]()
oyunu tam olarak çözemedim ama efektifleri gerçekten güzel ve ayrıca tüm haritalar açık ama çince yardımcı olabildiysem ne mutlu bana 
![]()
oyunu tam olarak çözemedim ama efektifleri gerçekten güzel ve ayrıca tüm haritalar açık ama çince yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
bu arada yeni patch gelmiş patch leri yükledikten sonra oyunu tekrar otomatik olarak yüklensinmi yazısı gelicek evet de ve yükle ondan sonra oyundasın ;Dkardeş dün gece 2 ydi yattığımda valla senin için uğraştım takıldığın bir yer olursa sor yardımcı olmaya çalışıyımoyunu tam olarak çözemedim ama efektifleri gerçekten güzel ve ayrıca tüm haritalar açık ama çince yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
----------Eklendi @ 11:36:31 ---------- Yazıldı @ 11:34:04 ----------
kardeş dün gece 2 ydi yattığımda valla senin için uğraştım takıldığın bir yer olursa sor yardımcı olmaya çalışıyımoyunu tam olarak çözemedim ama efektifleri gerçekten güzel ve ayrıca tüm haritalar açık ama çince yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
bu arada yeni patch gelmiş patch leri yükledikten sonra oyunu tekrar otomatik olarak yüklensinmi yazısı gelicek evet de ve yükle ondan sonra oyundasın ;D