120 yok zaten beta sürüm bu.alfa lazm tam sürüm yani

tahir hep sana soruyorm ama senin bilgin vardır bu konularda.bu oyunları açıp dil öğelerini değiştirecek program varsa bulabilirmisin ben de arayacam bulrsam paylaşırım

Benim 2 tane sorum olacak en önemlisi ben sorcerer die bir program indirdim atakları ayarlayabiliyormuşuz onu yapamadı bide 23 lw skiline puan veriom ama shortscut olmuo kullanamıom bu iki soruma cevap burdan veya oyundan verebilirsiniz Adım:Pargali ve AhmeTR.Bilen varsa sorcerer i atsın![]()
Saol arkadasım ama ben kimse yokken yapıyorum zaten .Bana sorcererde yapılabilecek numaralar lazım (premiumlu haritalara girme tek atma vs..)Demek istediğini anladım fakat bu konuda pek bilgim yok ayrıca bu tarz oyunların çevirisi kolay değil. Bence Orjinal olanı bekleyin tabi çıkarsa
Socerer ile oyun verileri değiştiriliyor ancak ben hiç uğraşmadım. Birincisi online oyunlarda uzun süreli işlemiyor mesela can yükseltme var ama hareket edersen iptal oluyor. İkincisi socererde dikkat etmen gereken nokta etrafında fazla kişi yokken dene biri görür ve ihbar ederse ban yiyebilirsin.
Saol arkadasım ama ben kimse yokken yapıyorum zaten .Bana sorcererde yapılabilecek numaralar lazım (premiumlu haritalara girme tek atma vs..)
Ôyle bi şey yok arkadaşım.Premlu haritalarada giremezsin hileyle..
Oyunun eskilerindenim ben
4 tane 120 lvl çarım var.Yapacak bişey kalmadığı için oyunu bıraktım.Hile kullanmadım.Kullananıda pek sevmezler 
bu beta zaten belki ondandırçinceye alışın eng. Zor gelcek
Sanırım doğru söylemiş 
almış adam galiba.amerikalı ama dürüst çoçukayrıca ben hileleri biliorum sevmeyen denk gelmedi
![]()

yüklerken sertifika hatası veriyor yükleyemiyorum![]()

almış adam galiba.amerikalı ama dürüst çoçukayrıca ben hileleri biliorum sevmeyen denk gelmedi
![]()

Sertifikalandırmayı denediniz mi? Ben sertifikalandırıp yükledim bir sorun çıkmadı.
----------Eklendi @ 15:52:08 ---------- Yazıldı @ 15:48:20 ----------
Hileleri paylaşırsan çok makbule geçer![]()
İtem giydirmeyi uğur söylesin.