ANRUFEN ONLİNE 2010 Pach ( Resimli ) - verilmiş ama linkler bozuk ve eski pach

Sponsorlu Bağlantılar

serkanacar25

serkanacar25

Üye
serkan ben de biliorum hp hilesini ama oyunun suyu cıktı.anrufen boykot :bann::ehe :bigstar:

GM ler bi işe yaramıyo ki.Hatta Mikail den öğrendim çoğu hileyi :D O da Gm mesela.Tibiame de olmuyo böyle hile,hemen banlanıyolar.Oynadığımdan değil ama oynayanlar söylüyo :box

last321

Üye
iphone 2g yada 3g 8gb almayı düşünüyorum fiyatları bilen var mı nette 400tl de var 1000 tl de sıfır diolar bunlara.ucuz nerde bulunur?:hmmm

last321

Üye
çin versiyonda olanlar pm atsn conanx ve v?olent benim charlarm:oke:

BJKDRAGON1

Üye
S.a. Benim telde anrufen donuk oynanıyor sanırım RAM düşüklüğünden, yardım ederseniz sevinirim

BJKDRAGON1

Üye
Çin versiyonu yükledim Sertifika süresı geçmiş veya tel ayarları yanlış gibi yazı çıkıyor, eski patch i yükledm aynı sorun oldu ama telin tarihini oyunun kuruluş tarihne aldm düzeldi bunun tarihi kaç acaba yada napabilırim?
ACİL LUTFEN

----------Eklendi @ 20:44:07 ---------- Yazıldı @ 20:29:04 ----------

Hey n73 s5 mıs yükledim çini yaşasın wahoo!!!! =d

last321

Üye
Çin versiyonu yükledim Sertifika süresı geçmiş veya tel ayarları yanlış gibi yazı çıkıyor, eski patch i yükledm aynı sorun oldu ama telin tarihini oyunun kuruluş tarihne aldm düzeldi bunun tarihi kaç acaba yada napabilırim?
ACİL LUTFEN

----------Eklendi @ 20:44:07 ---------- Yazıldı @ 20:29:04 ----------

Hey n73 s5 mıs yükledim çini yaşasın wahoo!!!! =d

hey yumurtaya can verem rabbim :D

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
eline sağlık

6730c

Üye
anrufen öldü

last321

Üye
biri yardım etsin.çince versiyonda yazı karakterleri kare görünüor nasıl çince karakter yapacaz yazıyı bari çince olsun kareden hiç anlaşılmıo:hmmm

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
Beyler biri e63 için olanı zip şeklinde siteye koyarsa cok memnun olurum.

6730c

Üye
dostlar şu çince versiyonunu nerden bulabilirim onda bütün haritalar açıkmış diyolar doğrumu la?:heyo::heyo:

maxwell43

maxwell43

Üye
al kardesım sana lınk 27 mb olanı heralde :hmmm

----------Eklendi @ 20:26:00 ---------- Yazıldı @ 20:20:16 ----------

arkdaslar bu ing. versıyonu hangı telde kurarsam kurayım süresi gecmıs sertifika diyor:vur sizdede öyle bir problem varmı?

6730c

Üye
yav nasıl wizard , knight itemi giyiyor söyleye verin beea:P:

----------Eklendi @ 23:30:32 ---------- Yazıldı @ 23:28:49 ----------

bu çinlier tam başa bela yaa benim çin malı telefon var ona yüklemeye çalıştım yüklenmedi nabıcaz şimdii???:vur

----------Eklendi @ 23:32:34 ---------- Yazıldı @ 23:30:32 ----------

yorrum :d::d:

serkanacar25

serkanacar25

Üye
biri yardım etsin.çince versiyonda yazı karakterleri kare görünüor nasıl çince karakter yapacaz yazıyı bari çince olsun kareden hiç anlaşılmıo:hmmm

ne farkı olcak xd çinceyi anlayabilcekmisin sanki :d:

----------Eklendi @ 01:37:04 ---------- Yazıldı @ 01:36:05 ----------

al kardesım sana lınk 27 mb olanı heralde :hmmm

----------Eklendi @ 20:26:00 ---------- Yazıldı @ 20:20:16 ----------

arkdaslar bu ing. versıyonu hangı telde kurarsam kurayım süresi gecmıs sertifika diyor:vur sizdede öyle bir problem varmı?

telefonunun tarihini 1 yıl geri al öyle yükle ...

maxwell43

maxwell43

Üye
eyw serkan kardesım oyunu kuramadıgım için cok sinir oluyordum cok saol
:oke:

last321

Üye
serkan laf yapma yardım edemiosan mualefet olma :D

last321

Üye
can sıkıntısı ne yapalım teli deiştircem zaten inş. :D yaklasık 1 aydır araştırıom yazın para olur bende kışın akşamları sıcak evde yeni tel keyfi olur ama yazın ne oyunu go to sea :ehe

Üst Alt