vapur dumanı
Üye
-
Konu Sahibi
-
ondan bişi olmaaaz.belki hoşuna gitmiştir[sıze=2][ı]bi kaç hafta önce ameliyattan yeni çıkmış uyanık ve sarhoş halde odama götürülürken hemşireyi kız kardeşim sanmış yanağını sıkmış ve naber kız demişim:dbi de kadına kardeşimin ismi ile hitap etmişim[/ı][/sıze]
ama annemler üstüme çok gülmüştü
ondan bişi olmaaaz.belki hoşuna gitmiştirŞAKA Bİ TARAFA NARKOZUN ETKİSİNDE OLDUĞUNU BİLMİŞTİR MERAK ETME SEEEN )
off çok fenaannemüniden ilk geldıgım gün mutfakta yemek yapıyoduk annemle aşkım şu çorbayı karıstır dedım çok utanmıstım nasıl toparlıycamı bılemdım
bi gün uydumuz bozuldu babam da 1 2 günlük emekliydi can sıkıntısından gel biz tamir edelim dedi olurdu olmazdı derken içini açtık sonra güm diye bi ses geldi baktım babam arazi kapının arkasına geçmiş elimde uydu ile ona bakarken bana sesleniyo kaç lan kaç patlar matlar görürsün gününü
bi gün uydumuz bozuldu babam da 1 2 günlük emekliydi can sıkıntısından gel biz tamir edelim dedi olurdu olmazdı derken içini açtık sonra güm diye bi ses geldi baktım babam arazi kapının arkasına geçmiş elimde uydu ile ona bakarken bana sesleniyo kaç lan kaç patlar matlar görürsün gününü
[sıze=3]
ay çok guldum ınan
buna benzer bu patlamada ben gecırdım
ılk tlf ozamnlar baya küçüktüm patronun ömer abı kulakları cınlasın yenı tlf almıs eskısını bana vermıstı ayy cnm ya
nese dur şaja takıyımda dolsun dedı takar takmz gümm dıye hatta pat cat dıye bı ses cıktı ben topuk tabı sonra ne gulmustuk
bıde dıyokı zaten senın yasın kçüktu boşver demsınmı ayy ne komıktıı[/sıze]
kuzenini aradınmı konuşuyomu senleben dün yaşadığım bir olayı anlatayım : kuzenim sevgilisiyle beraber bizim eve geliyordu pencereden onları gördüm.sonra kapı çaldı.kuzenimi görünce sordum o güzel kız yeni sevgilinmiydi dedim.birden kapının görmediğim tarafından kız çıktı.yerin dibine geçtim
ben de lisedeyken arkadaşlar bana şaka yapmak için kapıyı üstüme kapatıp kolunu yukarı kaldırmışlardı hoca geldi kapıyı aç dedi durumu anlattım sonra biraz omuzla iri yarı adamsın açarsın dedi bende gaza geldim kapıya nasıl vurduğumu hatırlamıyorum ama yerinden sökmeyi başarmıştım
çok güldümm valla yaaa ))allahta seni güldürsün...
Yanında nefes alırken bile dikkat ettiğimiz öğretmenimize koridorda hızlı adımlarla yürürken birden durmasıyla arkadan tosladım.bide çarpmanın etkisiyle (göremediğim için tabi) napıyosun be dikkat etsene dedim...sonrasına 3 yıl boyunca bütünlemeden zor geçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?