ANNA'yı beklemeyide BELLE'dik.. Q3-Temmuz-Ağustos-Eylül-Q3

Sponsorlu Bağlantılar

_ardaa

_ardaa

Üye
nerden bilebilirsin t7 için olduğunu kesin bi kanıtın varmı olabilir desen daha iyi olur bi kanıtın yok çünkü hem öyle olsa bile ben memnunum benim sorunum değil :):oke:

developer sitesine gir RDA ile cihazlara bak T7 proto yazıyor onu kullan sendekiyle aynımı bak, okumakta güçlük çekiyorsun sanırım ben iyi kötü birşey demedim sadece T7 anna'sı olduğunu söyledim.

BL@DE02

BL@DE02

Üye
şarj 1.5 gün civarı wifi dersen online asphalt dungeon oynuyorm arayan no dersen yine sıkıntı yok hepsinin başın +9 eklemiştim hepsi tek tek görünüyor hem mesaj ta hem aramada sorun koca bir SIFIR 0

----------Eklendi @ 16:45:42 ---------- Yazıldı @ 16:43:01 ----------

developer sitesine gir RDA ile cihazlara bak T7 proto yazıyor onu kullan sendekiyle aynımı bak, okumakta güçlük çekiyorsun sanırım ben iyi kötü birşey demedim sadece T7 anna'sı olduğunu söyledim.
ben annaya kötü dedin demedim ki o kısmı sana değil ben sadece sorun olmadığını genel yazdım sana cevabım sadece bi kaynak varmıydı bu arada t7 ile aynı diyosun bi ara paylaşmıştım n8 pinkle de aynı bi fark yok video atmıştım ayrı klavyesi herşeyi aynı onu kesin benziyor diyerek emin olamayız ama dediğim gibi olabilir sadece ihtimal bana hava hoş sorunsuz olsun adı ne olursa olsun :oke: sana bir şey demedim bu arada :) genel söyledim sadece kesin olarak söyledin ona cevap verdim kesin değildir diye

_ardaa

_ardaa

Üye
ben gördüğümü söyledim senin yada onun için yararlı veya zararlı gibi bir yorum yapmadım orada karıştı sanırım kesinliğine gelince RDA nokia resmi uygulamasıdır T7 prototif olarak üretildi onun yazılım versiyonu sizinkiyle aynı üstelik içindeki çince uygulamalarda aynı nokia tarafından bir açıklama yok elbette ama girip bakarsan kendinde görebilirsin, hem zaten downgrade yapanların sayısı arttı yapılabiliniyor artık o kadar problem olmasa gerek.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
by downgrade bu kadar zırt pırt atılmamalı bence elbet telefona zarar veriyodur

time_shift

time_shift

Üye
2gündür sitede yokum şmdi girdim ve resmi anna çıktı yazısını görmediğime şaşırmadım :D bence sizde anna çıkana kadar annasız bi tatile çikın:ehe

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
görüşüne göre 3 gün kaldı :D heyecanla bekliyoruz :D nisandan beridir :D

altannemre

Üye
gelecek olan güncelleme 3 ün 5 in lafını yapmaz delikanlı gibi gelirdi şimdiye kadar:d

PureFood

PureFood

Üye
gelecek olan güncelleme 3 ün 5 in lafını yapmaz delikanlı gibi gelirdi şimdiye kadar:d

:ehe:ehe

Zaten Nokia S^3^fanlarını delitti beklete beklete,

Bide 5800cıları. Onlarda bekliyor yazık 1 ay olcak hala güncelleme bekliyolar :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
gelmez bence.eylül sonuna kadar yolu var.

memojk

Üye
Arkadaşlar umudunuzu kırmak istemem ama 28 temmuzda Türkiyeye gelemeyecek..Biraz önce Nokia Türkiye Destek Hattına mail attım bununla ilgili..Ve az önce aradılar beni 15 ağustosta Türkiyeye girişini sağlayacağız dediler..

dreamwalker1979

dreamwalker1979

Üye
Arkadaşlar umudunuzu kırmak istemem ama 28 temmuzda Türkiyeye gelemeyecek..Biraz önce Nokia Türkiye Destek Hattına mail attım bununla ilgili..Ve az önce aradılar beni 15 ağustosta Türkiyeye girişini sağlayacağız dediler..

gelsin de ingilizce kullanalım bir süre birsey olmaz :-)) cin annasını bile su an kullnıyoruz farketmez :-))

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Umudumu kırdın :D

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
navifirm e düşer bizde yükleriz sıkmayın canınızı ;)

emirsaltik

emirsaltik

Üye
Benim merak ettiğim tarafı 15 ağustosda türkiyeye geldiğinde ben telefonumun yazılım güncelleme kısmından yükliyebilecekmiyim yoksa nawfirmden flash filan uğraşıcakmıyım ona göre 15 ağustosu bekleriz...

memojk

Üye
15 ağustosta telefonunuza uyarı gelir dedi yani 15 ağustosta telden yükleyebilirsiniz.. inş daha fazla gecikmezde yükleriz artık..

uribaju

uribaju

Üye
Benim merak ettiğim tarafı 15 ağustosda türkiyeye geldiğinde ben telefonumun yazılım güncelleme kısmından yükliyebilecekmiyim yoksa nawfirmden flash filan uğraşıcakmıyım ona göre 15 ağustosu bekleriz...
ovidende yükleyebilirsin kolayca :oke:

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
Oviden bi daha güncelleme yapmam ...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
valla navifirm e gelsin de varsın ing olsun yüklerim ben :) ingilizcemiz gelişir fena mı :))