Cruzer_Contour
Üye
3310 İyi YazmışYa 8110 Yazsaydı
![]()
bende var 8110
3310 İyi YazmışYa 8110 Yazsaydı
![]()
<br /><font face="Comic Sans MS"><font color="DarkSlateGray"><font size="2"><b>arkadaşın değine göre bunu nokia nin kendi servisine sorarak haberini alması, ve çeviri yapması doğru olduğunu gösterir. navifirim öncelik li gelir Ovi ağustos da ancak çıkar</b></font></font></font>
28 temmuzda gelecekse şimdiye kadar naviye düşmesi gerekmiyormuydu<br />
<br />
28 temmuz da geleceği doğru olabilir öyleyse yanılmıyorum dimi
benim telimdeki ortaya çıkan ilk anna dil ingilizce klavye ayrı açılıyor ve qwerty muhteşem 1 tane bile hata yok telin manyak bir anna belleye kadar bunu kullanabilirim ne ovi ne şarj ne fm verici ne wifi hiç bir sorun yok cfw anna yüklemeyin yeter çin annası 10 numara eskiye neden döndüler hala anlamadım denemek içinse iyi ama gerek yok çünkü annada çok şey değişti ben çok memnunum telefonumdan sorun 0 
bu arada millet çin annasını bırakıp eskiye dönmüş ve sevinç içindeler güzel yeni birşey bulunması ama daha anna çıkmadan bizim versiyondan düşükmü bilmeden eski versiyona dönmeleri ilginçbenim telimdeki ortaya çıkan ilk anna dil ingilizce klavye ayrı açılıyor ve qwerty muhteşem 1 tane bile hata yok telin manyak bir anna belleye kadar bunu kullanabilirim ne ovi ne şarj ne fm verici ne wifi hiç bir sorun yok cfw anna yüklemeyin yeter çin annası 10 numara eskiye neden döndüler hala anlamadım denemek içinse iyi ama gerek yok çünkü annada çok şey değişti ben çok memnunum telefonumdan sorun 0
![]()
nerden bilebilirsin t7 için olduğunu kesin bi kanıtın varmı olabilir desen daha iyi olur bi kanıtın yok çünkü hem öyle olsa bile ben memnunum benim sorunum değilbu sızıntı anna prototip olarak üretilen T7 için geliştirilen özel sürüm anna bizlere muhtemelen 21.03 gelecek

Sen şimdi tamamen sorunsuz olarakmı kullanıyorsun annayı,şarz wi-fi,arayan no gibi sorunlar yokmubu arada millet çin annasını bırakıp eskiye dönmüş ve sevinç içindeler güzel yeni birşey bulunması ama daha anna çıkmadan bizim versiyondan düşükmü bilmeden eski versiyona dönmeleri ilginçbenim telimdeki ortaya çıkan ilk anna dil ingilizce klavye ayrı açılıyor ve qwerty muhteşem 1 tane bile hata yok telin manyak bir anna belleye kadar bunu kullanabilirim ne ovi ne şarj ne fm verici ne wifi hiç bir sorun yok cfw anna yüklemeyin yeter çin annası 10 numara eskiye neden döndüler hala anlamadım denemek içinse iyi ama gerek yok çünkü annada çok şey değişti ben çok memnunum telefonumdan sorun 0
![]()
hiç birinde en ufak bir problem yaşamadımSen şimdi tamamen sorunsuz olarakmı kullanıyorsun annayı,şarz wi-fi,arayan no gibi sorunlar yokmu
çin annayı 1 kere yükledim dediğim gibi ilk çıkan versiyonu ilk yükleyenlerdenim bıkmıştım beklemekten çok şükür hiç sorun olmadı ne format attım ne flash o günden beri türkçede yapmadım ing güzel seviyorum ing i