ANNA'yı beklemeyide BELLE'dik.. Q3-Temmuz-Ağustos-Eylül-Q3

Sponsorlu Bağlantılar

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
arkadaşın değine göre bunu nokia nin kendi servisine sorarak haberini alması, ve çeviri yapması doğru olduğunu gösterir. navifirim öncelik li gelir Ovi ağustos da ancak çıkar

altannemre

Üye
<font face="Comic Sans MS"><font color="DarkSlateGray"><font size="2"><b>arkadaşın değine göre bunu nokia nin kendi servisine sorarak haberini alması, ve çeviri yapması doğru olduğunu gösterir. navifirim öncelik li gelir Ovi ağustos da ancak çıkar</b></font></font></font>
<br />
<br />
28 temmuz da geleceği doğru olabilir öyleyse yanılmıyorum dimi

suat1111

suat1111

Üye
anna anna annamadımm :d::d::d::d:

altannemre

Üye
ağustosta Ovi ye düşecek 28 temmuzda navi ye düşebilir

akinorta

Üye
ağustosta ota olarak tüm cihazlara sunulacak... (resmi)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
resmi ise kaynak? ağustos sonunu kastediyorsan evet ama daha erken geleceği haberini aldıysan nerede okuduğunu paylaş bizimle

polluxea♪

polluxea♪

Üye
gelmez bu anna gelemezzz...|-) |-) |-) :cigara:

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bence de gene hüsran olacak gibime geliyor ama umut dünyası işte.. :)

yilan53

Üye
anna anamı ağlattın gel artık da geleceksen bu kadar insan bekliyor bi bu güncelleme de gelsin daha bakmayacağım bakınca umutlu bekleyiş oluyor boşa yerde sıkıntı yapıyoruz

meg1ddo

meg1ddo

Üye
son 4 gün, bakalım hayaldi gerçek olacak mı :) bakın 28 de çıkmasa anna bu konuyu hemen kapattırıyoruz ha, fazla uzamasın sinirleri daha da bozmasın...

BL@DE02

BL@DE02

Üye
abi ümidinizi kırmayayım 28 inde gelicek olan ki gelirse yurtdışında bi kaç ülkeye gelicek yani sonuçta türkiyeye 1 ay sonra gelicek siz eylülü göze alın yoksa umudunuz yine yıkılır çok yıkıldığımız için siz bir daha bu telefona bakmazsınız :( 1 ay sonra 1 eylül çıkış tarihi

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105
Kubde

Kubde

Üye
Anna zaten eylülde geliyor 3.çeyreğin sonunda ülkelere dağıtılıyor önceki güncelleme gibi biz yine sonlarda kalırsak ekim sonu kasım başlangıcıda de yani. daha navifirm de bile yok.

BL@DE02

BL@DE02

Üye
bu arada millet çin annasını bırakıp eskiye dönmüş ve sevinç içindeler güzel yeni birşey bulunması ama daha anna çıkmadan bizim versiyondan düşükmü bilmeden eski versiyona dönmeleri ilginç:bilmm benim telimdeki ortaya çıkan ilk anna dil ingilizce klavye ayrı açılıyor ve qwerty muhteşem 1 tane bile hata yok telin manyak bir anna belleye kadar bunu kullanabilirim ne ovi ne şarj ne fm verici ne wifi hiç bir sorun yok cfw anna yüklemeyin yeter çin annası 10 numara eskiye neden döndüler hala anlamadım denemek içinse iyi ama gerek yok çünkü annada çok şey değişti ben çok memnunum telefonumdan sorun 0 :oke:

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
aah ah bir babayiğit çıkmadı c6-01 için çin annası sızdıracak..bizde beklemezdik böyle :)

_ardaa

_ardaa

Üye
bu arada millet çin annasını bırakıp eskiye dönmüş ve sevinç içindeler güzel yeni birşey bulunması ama daha anna çıkmadan bizim versiyondan düşükmü bilmeden eski versiyona dönmeleri ilginç:bilmm benim telimdeki ortaya çıkan ilk anna dil ingilizce klavye ayrı açılıyor ve qwerty muhteşem 1 tane bile hata yok telin manyak bir anna belleye kadar bunu kullanabilirim ne ovi ne şarj ne fm verici ne wifi hiç bir sorun yok cfw anna yüklemeyin yeter çin annası 10 numara eskiye neden döndüler hala anlamadım denemek içinse iyi ama gerek yok çünkü annada çok şey değişti ben çok memnunum telefonumdan sorun 0 :oke:

bu sızıntı anna prototip olarak üretilen T7 için geliştirilen özel sürüm anna bizlere muhtemelen 21.03 gelecek

BL@DE02

BL@DE02

Üye
bu sızıntı anna prototip olarak üretilen T7 için geliştirilen özel sürüm anna bizlere muhtemelen 21.03 gelecek
nerden bilebilirsin t7 için olduğunu kesin bi kanıtın varmı olabilir desen daha iyi olur bi kanıtın yok çünkü hem öyle olsa bile ben memnunum benim sorunum değil :):oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sen şimdi tamamen sorunsuz olarakmı kullanıyorsun annayı,şarz wi-fi,arayan no gibi sorunlar yokmu

BL@DE02

BL@DE02

Üye
Sen şimdi tamamen sorunsuz olarakmı kullanıyorsun annayı,şarz wi-fi,arayan no gibi sorunlar yokmu
hiç birinde en ufak bir problem yaşamadım :oke: çin annayı 1 kere yükledim dediğim gibi ilk çıkan versiyonu ilk yükleyenlerdenim bıkmıştım beklemekten çok şükür hiç sorun olmadı ne format attım ne flash o günden beri türkçede yapmadım ing güzel seviyorum ing i