bence o tarihte gelmez çünkü nokia şimdiye kadar hiç bir güncellemesinin tarihini vermedi bunu ancak cihazımıza indiğini görürsek inanırız.
Ağustos un sonu diye açıklama var ama resmi sitede isteyene kaynak gösteririm ama şimdi değil cepten giriyorum))
arkadaşlar Ovi ye gelirse güncellemeyi yükledikten sonra *#7370# mi yapıcaz format şart dimi
n9 u bekle bence.valla mı ya canım çekti su ay gelsin bi 28 belki çıkar beğenmezSem değiştiricem nasıl bi tel önerirsin samsung galaxy s düşünüyordum Ama onlar çiziliyo muş şöyle nokia gibi sağlam malzemeli bi cihaz hangisi önerirsin Iphone 3 gs nasıl
<br />3310 al...
valla mı ya canım çekti su ay gelsin bi 28 belki çıkar beğenmezSem değiştiricem nasıl bi tel önerirsin samsung galaxy s düşünüyordum Ama onlar çiziliyo muş şöyle nokia gibi sağlam malzemeli bi cihaz hangisi önerirsin Iphone 3 gs nasıl
valla mı ya canım çekti su ay gelsin bi 28 belki çıkar beğenmezSem değiştiricem nasıl bi tel önerirsin samsung galaxy s düşünüyordum Ama onlar çiziliyo muş şöyle nokia gibi sağlam malzemeli bi cihaz hangisi önerirsin Iphone 3 gs nasıl
ben beklemedeyim 1 aydır. N9 ile s2 arasında kaldım.s2 :]nokia'dan vazgeçmek istemeyenler n9'u beklesin bana kalırsa. Ha illa nokia değilde başka bir cihaz derseniz gözünüz kapalı durumunuz müsaitse galaxy s 2'yi tavsiye ederim. Kullanmayan bilemez.Ben beklemedeyim 1 aydır. N9 ile s2 arasında kaldım.