ANNA'yı beklemeyide BELLE'dik.. Q3-Temmuz-Ağustos-Eylül-Q3

Sponsorlu Bağlantılar

marsharun

marsharun

Üye
aylardr benzer şeyler. Bn hç zannetmyrm.

akinorta

Üye
bence o tarihte gelmez çünkü nokia şimdiye kadar hiç bir güncellemesinin tarihini vermedi bunu ancak cihazımıza indiğini görürsek inanırız.
Ağustos un sonu diye açıklama var ama resmi sitede isteyene kaynak gösteririm ama şimdi değil cepten giriyorum :)))

• Beğen
Tepkiler: mesut1979
TUKSEDON

TUKSEDON

Üye
    Konu Sahibi
bence o tarihte gelmez çünkü nokia şimdiye kadar hiç bir güncellemesinin tarihini vermedi bunu ancak cihazımıza indiğini görürsek inanırız.
Ağustos un sonu diye açıklama var ama resmi sitede isteyene kaynak gösteririm ama şimdi değil cepten giriyorum :)))

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz...

bartinli7474

bartinli7474

Üye
su an kı yazılımla cıkacak anna nın farkı ne olcak dahamı hızlı ve daha net mi olacak..

hotboy_ist

Üye
Sabredemiyorum valla yüklücem çini en sonunda :)

mcrunner

mcrunner

Üye
haftaya gelir anna kasmayın :D

altannemre

Üye
arkadaşlar Ovi ye gelirse güncellemeyi yükledikten sonra *#7370# mi yapıcaz format şart dimi

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
arkadaşlar Ovi ye gelirse güncellemeyi yükledikten sonra *#7370# mi yapıcaz format şart dimi

şart değil ama ben yapcam ovi sorunu çözüldüyse yapmamak içinde bi sebep yok ama ben tuşlarla atcam hard formatı

altannemre

Üye
Inş navi ye gelir 28 inde şunu yükleriz artık sırf bu yüzden teli değiştirmedim para cebimde dursun ne gerek var bunca zaman bekledim istediğim gibi olmazsa o zaman bakarız Bişiler

Rap3g

Üye
Eski telefonumun forumuna bi bakınim dedim. N8 i 5 ay önce satarak en güzelini yapmışım sanırım :) tek özlediğim yanı harika gps i geri kalan her şeyi rakiplerine göre fıs aldım desire s browseri açınca yüzüm güyor.(h)

altannemre

Üye
valla mı ya canım çekti su ay gelsin bi 28 belki çıkar beğenmezSem değiştiricem nasıl bi tel önerirsin samsung galaxy s düşünüyordum Ama onlar çiziliyo muş şöyle nokia gibi sağlam malzemeli bi cihaz hangisi önerirsin Iphone 3 gs nasıl

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
3310 al...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
valla mı ya canım çekti su ay gelsin bi 28 belki çıkar beğenmezSem değiştiricem nasıl bi tel önerirsin samsung galaxy s düşünüyordum Ama onlar çiziliyo muş şöyle nokia gibi sağlam malzemeli bi cihaz hangisi önerirsin Iphone 3 gs nasıl
n9 u bekle bence.

Rap3g

Üye

Bence Iphone alma ekranı olsun malzeme kalitesi olsun yazılım destek vs. gerçekten çok güzel ama ben apple ın stratejisini beğenmiyorum kendi kalıplarını herkeze kabul ettirmeye çalışıyorlar daha bağımsız olan android veya meego cihazları dene yada bekle wp7 li nokia ları wp7 ve mango sonrası gerçekten harika ben kullandım çok basit ve estetik geldi htc hd7 kullanmıştım wp7 li süper bir cihazdı.

WebStyle

WebStyle

Üye

Nokia'dan vazgeçmek istemeyenler N9'u beklesin bana kalırsa. Ha illa Nokia değilde başka bir cihaz derseniz gözünüz kapalı durumunuz müsaitse galaxy s 2'yi tavsiye ederim. Kullanmayan bilemez. :oke: ben beklemedeyim 1 aydır. N9 ile s2 arasında kaldım.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
nokia'dan vazgeçmek istemeyenler n9'u beklesin bana kalırsa. Ha illa nokia değilde başka bir cihaz derseniz gözünüz kapalı durumunuz müsaitse galaxy s 2'yi tavsiye ederim. Kullanmayan bilemez. :oke: Ben beklemedeyim 1 aydır. N9 ile s2 arasında kaldım.
s2 :]

altannemre

Üye
samsung malzeme bakımından zayıf ya çok iyi cihazları var düştümü at çöpe Ama nokia öyle değil işte her telefonu çok dayanıklı güçlü sağlam telefonlar Ama işlemci bakımın dan zayıf nokia n 9 u merak ediyorum s 2 nin süper amoled ekranı ni inceledim biraz gerçekten harika ben onu koruyamam gibi geliyo

pensacola

Üye
3310 İyi Yazmış :) Ya 8110 Yazsaydı :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
kaldı sunun şurasında bir hafta :)