aliens
Üye
-
Konu Sahibi
-
malesef bellede denedim olumsuzemeğine sağlık kardeşim teşekkürlerdeneyen var mı arkadaşar??
,dosyayı aynen yükledim,fakat sıra vermişsin 3. sırada qtcomponents var.onu qt mobility 1.2 yüklemeden kurmuyor.yani 3. sırada qtmobility olması gerekiyor. ama hala smart installer sorunu devam ediyor.üstelik telefonuma dead phone ile flash attıktan sonra ve anna 1 - 2 güncelleştirmelerini yükledikten sonra senin dosyaları yüklememe rağmen. smart installerin problemi nedir anlamadım. internetede bağlıyken yüklüyorum ama Türkçe dilde maalesef olmuyor. ayrıca sizde de oluyor mu sleeping screeni yüklüyorum dil ingilizce iken yükledikten sonra telefon acayip kasıyor,resmen donuyor.menüye bile girmek zulüm oluyor.keşfettiğim kadarıyla qtquickcomponents le alakalı bişey.çünkü qtquickcomponentsi kaldırınca ytelefon düzeliyor hatta uçuyorama sleeping screen kullanılmıyor. bende kullanmam gayrı.beni sorunumda böyle.aynı sorunu yaşayan oldu mu? ben bu sorun yüzünden telefona defalarca format ve flash attım. germany anna da olmuyordu böyle.
şarj konusunda bende bi sorun yok aksine memnunum artmış bugün 3. gün herşeyide yaptım oyun internet daha 2 çubuk şarj var tek sorun qt oda çözüldümü tadından yenmezaz önce müşteri hizmetlerinden aradılar bu uygulamalarla ilgili genel bir sorun olduğunu ilgili yerlere bildirdiklerini kısa zaman içerisinde türkiye ye özel bir güncelleme çıkacağını belirttiler ayrıca şarj konusunu söyledim bununla ilgili bir şikayet almadıklarını araştırma yapılabileceğini söylediler forum olarak arayıp söylersek birşeyler yapılır belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?